0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Новини Євро

До початку Євро-2020 залишилися лічені дні, і вже зовсім скоро пролунає стартовий свисток у матчі Туреччина - Італія. А ще за два дні свій прем'єрний матч зіграє збірна України. Пропонуємо добірку найцікавіших новин, що стосуються майбутнього європейського форуму.

Шевченко оголосив заявку

Головний тренер збірної України Андрій Шевченко визначився з остаточною заявкою на Євро-2020. До неї увійшли 26 футболістів. Серед тих, хто готувався з командою на зборах, зайвими виявилися Андрій Лунін, Богдан Михайличенко, Олександр Сирота, Богдан Леднєв і Артем Бондаренко. Кожен із них ще може поїхати на Євро, але тільки в разі травм гравців основної обойми. А наразі заявка збірної України виглядає так:

Воротарі: Георгій Бущан, Андрій П'ятов, Анатолій Трубін.

Захисники: Едуард Соболь, Ілля Забарний, Віталій Миколенко, Олександр Караваєв, Олександр Тимчик, Денис Попов, Сергій Кривцов, Микола Матвієнко.

Півзахисники: Георгій Судаков, Тарас Степаненко, Марлос, Сергій Сидорчук, Микола Шапаренко, Віктор Циганков, Андрій Ярмоленко, Руслан Малиновський, Євген Макаренко, Олександр Зінченко, Роман Безус, Олександр Зубков.

Нападники: Роман Яремчук, Артем Бесєдін, Артем Довбик.

Малиновського чекає операція

Після завершення Євро-2020 Руслана Малиновського чекає операція з видалення грижі. За словами півзахисника збірної України, ця проблема не дає повноцінно грати протягом усього сезону: "Зрозуміло, необхідно робити операцію. Зараз потрібно перетерпіти цей відрізок, а відразу після Євро зайнятися лікуванням. Грижа нікуди не ділася, у багатьох моментах вона не дає грати на повну силу".

Де Бур зробив прогнози

Головний тренер збірної Нідерландів Франк де Бур спрогнозував результати своєї команди на груповій стадії Євро-2020: "Думаю, ми обіграємо Україну 3-1 і Австрію 2-1, після чого достроково вийдемо з групи. Потім ми виграємо з рахунком 3-0 у Північної Македонії. Але, цілком можливо, нам варто програти цю зустріч. Справа в тому, якщо посядемо перше місце у своїй групі, то вийдемо на групу Португалії, Франції та Німеччини. Таким чином, ви можете посісти перше місце і потрапити на сильнішого суперника. В такому разі розумніше фінішувати на другій сходинці".

Кейн розповів про задачу Англії

Капітан збірної Англії Харрі Кейн поділився своїми очікуваннями від Євро-2020: "Мій батько 1964 року народження. Йому було два роки, коли Англія виграла чемпіонат світу. Від того часу минуло стільки років без великих перемог, але ми повинні виправити це. Якщо я закінчу кар'єру без трофея зі збірною Англії, це буде провал. Я знаю, що ми все ще розвиваємося, у нас ще є можливість прогресувати, але сьогодні наша мета саме така. Я думаю, ми здатні зробити це".


Ми у Viber!