0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
цитати тижня: Ярославський, Палкін, Буяльський.

З кожним днем дихання Євро-2020 відчувається все сильніше, але футбольне життя не закінчується на одному чемпіонаті Європи. Чимало цікавих подій відбувається і в українському футболі. Зокрема, новини надходять із київського "Динамо", донецького "Шахтаря" і харківського "Металіста".

Ярославський про відродження "Металіста"

- Дев'ять довгих років я чекав цього моменту! Я думаю, всі ми чекали, що вийдемо на це поле і будемо перемагати, як ми перемагали завжди. Перед "Металістом" стоїть одне завдання - це єврокубки. Ми впевнено пройшли Другу лігу. Я думаю, точно так ми пройдемо і Першу. І тоді Прем'єр-ліга, бережися! Європа, чекай нас! Ми обов'язково будемо там. Ми маємо відновити інфраструктуру - стадіон, базу та академію. Незабаром нас чекають цікаві трансфери. Ми підписали класного центрфорварда, двох бразильських півзахисників. Нас чекає захоплююча подорож, але вже не з "Металом", а з "Металістом"!

Палкін про Додо і трансфери "Шахтаря"

- Продовження контракту з Додо - це наша робота. Якщо є перспективний футболіст, який дуже багато дає з точки зору спортивного результату, то ми повинні його підписувати. Якщо подивитися на наші трансфери, то це, в основному, бразильці. Так складається, що нам більше подобається стиль бразильських футболістів, тому їх більше в команді. Але це не означає, що ми не звертаємо увагу на європейський ринок і футбол на інших континентах. У це трансферне вікно можуть бути сюрпризи. Питання форварда відкрите, ми думаємо про цю позицію. Мораєс травмувався на тривалий термін, а навколо нього молоді хлопці. Молодість - це добре, але їм не вистачає стабільності. Близько двох десятків футболістів з академії "Шахтаря" мають дуже велику перспективу. Якщо говорити про прізвища, що вже на слуху, то це Очеретько, Бондаренко, Мампассі. Їм буде наданий шанс проявити себе у першій команді на зборах, за нього потрібно чіплятися.

Буяльський про продовження контракту з "Динамо"

- Було дуже приємно, коли клуб запропонував мені новий контракт. Я довго не думав і відразу погодився. І клуб, і мене все влаштувало, тому ми швидко поставили підписи. До закінчення мого попереднього контракту залишалося ще вдосталь часу, тому мені удвічі приємніше, що "Динамо" завчасно запропонувало мені продовжити співпрацю. Це означає, що клубу я не байдужий, це для мене важливіше, ніж фінансова складова. Протягом чотирьох найближчих років хочеться щось виграти в Європі разом із "Динамо", пройти якомога далі в Лізі чемпіонів і заявити про себе на міжнародному рівні. А в Україні прагнемо перемагати в усіх змаганнях, у яких беремо участь, як вдалося зробити в цьому році, коли ми виграли всі три турніри - чемпіонат, Кубок і Суперкубок.


Ми у Viber!