0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Цитати тижня: Рангнік, Аллегрі, Гасперіні.

Минулого тижня Ральф Рангнік офіційно очолив "Манчестер Юнайтед", а "манкуніанці" здобули першу перемогу під керівництвом німецького фахівця. На своєму полі вони обіграли "Кристал Пелас" із рахунком 1-0, тоді як у четвер тоді ще підопічні Майкла Карріка вирвали перемогу у "Арсенала" (3-2). Втім, одразу після цього Каррік залишив клуб. Пропонуємо найяскравіші футбольні висловлювання.

Рангнік про "МЮ" і Роналду

— Ти завжди маєш підлаштовувати стиль свого футболу під футболістів, що в тебе є. Я бачив гру Кріштіану в матчі проти "Арсеналу"... Ніколи не бачив 36-річного гравця в такій формі! Це професіонал, який попри солідний футбольний вік вирішує долю матчів. Але я спостерігаю не тільки за Кріштіану, а й за розвитком команди загалом. Ми граємо в найсильнішій лізі світу, яка є дуже різноплановою, тому потрібно мати в команді сильних футболістів. Зважаючи на те, що я побачив — Кріштіану готовий викладатися на всі сто відсотків за допомогою своїх партнерів. Усім гравцям необхідно бути зі мною на одній хвилі. Важливо не тільки дотримуватися моїх вказівок, але й розуміти їх. Футболістам необхідно розуміти мою ігрову ідею. Найголовніше – структура гри. Пресинг - не самоціль, важливо вміти контролювати гру.

Аллегрі про провал "Ювентуса" в Серії А

— Після поразки "Аталанті" я сказав футболістам, що "Ювентус" усім нам дуже багато дав, тому настав час відчути відповідальність і повернути борг цьому клубу. Нам потрібно зосередитися, адже цього сезону ми занадто багато разів програвали маленьким клубам. На даний момент ми відстаємо від топ-4, тому що занадто багато разів втрачали очки. У цих гравців є талант, але давайте не забувати, що тільки з досвідом, здійснюючи помилки і роблячи висновки з них, розуміючи, коли настав час атакувати або захищатися, вони будуть розвиватися. Звісно, у нас будуть злети і падіння. Я все ще знайомлюся з гравцями, вони знайомляться зі мною, і ми граємо кожні три дні. Ми досягли першої мети — пройшли до плей-офф Ліги чемпіонів, тепер у нас буде трохи більше часу для тренувань.

Гасперіні про скудетто для "Аталанти"

— Я знаю, що люди говорять про це, але реальність є такою, що ми ніколи не очолювали турнірну таблицю. Ніколи! Ось коли це станеться, тоді я скажу, що ми претендуємо на скудетто. "Інтер" був на першому місці, "Наполі", "Мілан" теж там були. Максимум, чого ми досягли — минулого сезону кілька турів посідали друге місце. Але ми ніколи не лідирували. Як команда може претендувати на чемпіонство, якщо вона ніколи не була лідером? Ні, ми ні від чого не відмовляємося, але це просто факт. Ми відстаємо від першого місця на чотири очки, і це досить багато з огляду на те, хто йде попереду нас.


Ми у Viber!