0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Перевірка білетa
Введіть маккод білета для перевірки
Де знайти маккод?
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Цитати тижня: Мораєс, Конте, Мілевський.

Минулого тижня Жуніор Мораєс повернувся в розташування "Шахтаря" після тривалого відновлення в Бразилії, а Артем Мілевський оголосив про завершення футбольної кар'єри. Крім цього, "Динамо" і "Зоря" крупно програли в єврокубках, тоді як "Шахтар" на рівних зіграв з "Інтером". Пропонуємо найяскравіші футбольні висловлювання.

Жуніор Мораєс про відновлення після травми

- Я знову в Україні. Дуже щасливий і мотивований. Травма і відновлення - це складний момент, багато днів інтенсивної терапії, реабілітації, роботи. Тепер я повертаюся. Залишилося небагато часу до моменту, коли зможу вийти на футбольне поле. Коли лікар побачив моє коліно, то дуже здивувався - він не пам'ятав, що після операції минуло вже п'ять місяців. Здивувався, бо думав, що минуло більше. Сказав, що коліно в дуже гарному стані і ще потрібно зовсім небагато часу і терпіння, щоб я зміг повернутися і грати. З Де Дзербі кілька разів спілкувалися по телефону. Він прийшов із дуже крутою філософією. Впевнений, усі в клубі добре налаштовані завдяки роботі, яку він проводить. Здається, що Роберто - чудова людина і тренер. "Шахтар" - це сім'я. Під час відновлення підтримував спілкування з партнерами по команді, тому що у нас міцні дружні стосунки. Я вдячний абсолютно всім, хто відправляв мені побажання якнайшвидшого одужання, це особливі люди для мене.

Антоніо Конте про роботу з Лукаку

- Ми чудово попрацювали з Лукаку за два роки в "Інтері". Він дуже специфічний форвард. У штрафному майданчику він дуже небезпечний. Однак коли розпочинає з півзахисту, він неймовірно швидкий. Дуже складно знайти гравця, який одночасно добре грає біля воріт і може тікати з півзахисту. схожі характеристики я бачу у Ерлінга Холанда. Я дуже довго вистежував Лукаку і хотів його отримати, коли працював в "Челсі", навіть коли він був у "Вест Бромвічі". Лукаку - один із найскладніших нападників, проти якого потрібно грати, тому що він може нести небезпеку у будь-якій частині поля. Якщо у вас є такий центрфорвард, вам потрібно його використовувати, але я не думаю, що в "Челсі" зараз розуміють, як його використовувати правильно.

Артем Мілевський про Луческу в "Динамо"

- Моя реакція на його призначення була такою ж, як у багатьох киян, що бували на стадіоні. Було дуже дивно, це не піддавалося логіці. Але якщо говорити про Луческу, то він прийшов, виграв Кубок, Суперкубок, чемпіонство. Можливо, для ультрас не має значення чемпіонство, але для футболістів головне - це результат. "Динамо" зараз у Лізі чемпіонів. Це величезні гроші, які приніс Луческу. Але спостерігати за ним у кольорах "Динамо" для мене досі незвично.


Ми у Viber!