0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Україна — Росія: матч на всі часи!

Футзал — вкрай рідкісний гість у тиражах "СП", але пройти повз історичний матч Україна — Росія ми не мали права. Принципові суперники зустрінуться у півфіналі Євро-2022, що триває в Нідерландах. В іншому півфіналі зіграють Португалія та Іспанія. Обидва матчі відбудуться у п'ятницю, 4 лютого. Збірна України розпочне свій поєдинок о 18:00 за київським часом. Пряма трансляція — на телеканалі "UA: Перший".

Аби зіграти у півфіналі Євро, збірна України здолала чимало перешкод. У своєму першому матчі команда Олександра Косенка поступилася господарям (2-3), після чого була впевнена перемога над сербами (6-1). У заключному турі Україна постала перед необхідністю перемагати чинних чемпіонів Європи, але гру з португальцями ми програли (0-1). Однак завдяки вольовій перемозі сербів над голландцями Україна таки фінішувала на другому місці і пробилася до чвертьфіналу.

А далі був неймовірний матч проти Казахстану, де статус фаворита належав нашому супернику. Більш того, збірна Казахстану вважається однією з найсильніших у світі, та Україна обіграла її з рахунком 5-3! До цього на чемпіонатах Європи наша збірна п'ять разів поспіль програвала у чвертьфіналах, а до півфіналу ми не могли вийти з 2005 року.

Отже, збірна України вже пробилася до четвірки кращих на чемпіонаті Європи з футзалу, та попереду на неї чекає грандіозний півфінал проти Росії. Тієї самої Росії, котра з легкістю пройшла свою групу, обігравши Словаччину (7-1), Хорватію (4-0) та Польщу (5-1). У чвертьфіналі росіяни виграли у Грузії (3-1), однак назвати цю перемогу легкою точно не можна. Не буде легким для них і матч проти України, яка на цьому Євро і так стрибнула вище власної голови. Вихід до півфіналу став чудовим подарунком для всіх шанувальників спорту в нашій країні, а що буде далі — дізнаємося зовсім скоро...


Ми у Viber!