0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Перевірка білетa
Введіть маккод білета для перевірки
Де знайти маккод?
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Ще один джекпот і майже 10 мільйонів у "Спортпрогнозі"!

Якщо попереднього "спортпрогнозівського" джекпоту довелося чекати більше місяця, то черговий великий виграш в українському тото номер один не забарився. За підсумками 722 тиражу, матчі якого проходили в понеділок і ніч на вівторок, усі 12 результатів вгадали двоє прогнозистів. Вони й розділили між собою 290 000 гривень!

Один із переможців мешкає в Херсоні, свої прогнози він зареєстрував у магазині "Спортліга" на вул. Кулика, 133. Це система із семи "подвійних" та п'яти "ординарів" вартістю 640 гривень. Наш переможець не сумнівався в перемогах "Ейбара", "Тернани", "Бенфіки Б", "Уніона" та "Сентраль Кордови", а решту пар закрив подвійними результатами. Загальний виграш за чеком склав 148 836 гривень.

Інший переможець оформив свої прогнози безпосередньо на нашому сайті, причому витрати на гру склали всього 30 гривень. Одразу 10 матчів були закриті одиночними пострілами, у парі "Ештрела" - "Бенфіка Б" виключалася нічия, а в поєдинку "Расинг" - "Ланус" було застосовано "систему на 3". У цьому випадку загальний виграш становить 146 119 гривень.

Потрібно сказати, що гучні сенсації обійшли 722 тираж стороною. Головна несподіванка трапилася в чемпіонаті Аргентини, де "Платенсе" виявився сильнішим за "Атлетико Хуракан" (22% ставок). Окрім цього, в чемпіонаті Швеції "Ельфсборг" на своєму полі поступився АЇКу (24%). На цьому перелік несподіванок можна вважати вичерпаним.

Натомість прогнозованих результатів було вдосталь - показник "угадуваності" шести з них перевищив 50%. Звертаємо увагу, що "Тернана" здобула перемогу над "Кротоне" попри те, що ще в першому таймі залишилася в чисельній меншості. Крім цього, у зустрічі з "Дербі Каунті" "КПР" програвав після першого тайму, але перевернув гру у другому, а переможний гол був забитий на 90-й хвилині. А ще луганська "Зоря" вирвала мінімальну перемогу над "Олександрією", хоча за своїм змістом цей матч був абсолютно нічийним.

Загалом від початку 2021 року в "Спортпрогнозі" зірвано вже 27 джекпотів на загальну суму 9 970 000 гривень! Щоб розіграти майже десять мільйонів, знадобилося 327 тиражів. Це означає наступне: щомісяця в головному українському тото своїх власників знаходять більше двох джекпотів. Вітаємо всіх переможців!


Ми у Viber!