0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Цитати тижня: Гвардіола, Анчелотті, Вернидуб.

Минулого тижня не було єврокубків, натомість відбулася гучна відставка Рональда Кумана із "Барселони". Дещо пізніше Нуну звільнили з "Тоттенхема", тоді як Сульшер ще тримається на чолі "Манчестер Юнайтед". Пропонуємо найяскравіші футбольні висловлювання.

Гвардіола про Зінченка

- Алекс має сильний характер, він легко справляється з тиском. Він дуже технічний гравець для позиції лівого захисника, він завжди максимально зібраний, не робить помилок. Він дуже надійний на цій позиції. Зрозуміло, що я розраховую на нього. У нас було багато проблем із позицією лівого захисника, окрім сезону, коли у нас були Коларов і Кліші. Делф добре адаптувався там, а потім і Зінченко. Коли він знадобиться в центрі поля, він буде дуже корисний. Він розуміє гру, дуже добре грає у футбол і має сильний характер. Ми більш ніж задоволені цією ситуацією. Уокер і Канселу чудово виступають, але сезон довгий, і Зінченко нам ще знадобиться. Радий, що він повернувся після травми.

Анчелотті про Луніна

- Лунін має прогресувати і ставати кращим, але він дуже добре грає. Я вже розмовляв з ним і повідомив, що дам йому певну кількість хвилин протягом сезону. Тим не менше, треба розуміти, що перед Луніним є Тібо Куртуа, який є одним із найкращих голкіперів світу на сьогоднішній день. Усі бачать, що Лунін — класний голкіпер. Немає жодних сумнівів, що він досягне успіху в своїй кар'єрі.

Суркіс про Ярмоленка в "Динамо"

– Такої домовленості немає. Це залежить від обох сторін. Якщо Андрій матиме бажання, я із задоволенням дам йому можливість завершити кар'єру в рідному клубі. З великою повагою ставлюся до того, що він зробив для "Динамо", і вважаю його дуже порядною людиною.

Вернидуб про Суперлігу

- Це погана ідея, я не можу з нею погодитися. Футбол належить усім, хто цього заслуговує. Суперліга надає перевагу клубам, що й так уже дуже багаті. Я розумію їхні інтереси, але це суперечить цінностям спорту. Нагороджувати потрібно тих, хто цього заслуговує. Футбол – це не тільки еліта.

Скоуллз про Погба

- Погба виходить у перерві матчу з "Ліверпулем", щоб допомогти команді, та замість цього дарує гол супернику, а потім був вилучений за безглуздий підкат. Якщо Сульшер продовжить тренувати команду, чи побачимо ми знову Погба у футболці МЮ? Останнім часом він влаштував повний хаос. Кожен тренер довіряє йому, намагається дозволити йому бути гравцем, яким він був колись. Але, незважаючи на всю цю метушню навколо нього, він досі не підписав новий контракт, майже вимагає відпустити його, а потім виходить і викидає щось подібне. Не думаю, що МЮ щось втратить, якщо Погба більше не зіграє за команду.


Ми у Viber!