0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Перевірка білетa
Введіть маккод білета для перевірки
Де знайти маккод?
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Джекпоти щочетверга - нова традиція від "Спортпрогнозу"!

Півторамісячна серія без зірваних джекпотів непогано розігріла любителів "Спортпрогнозу". Як наслідок, протягом тижня до полку володарів головного виграшу додалося два нових переможця. Кожен із них зареєстрував свої ставки прямо на нашому сайті, причому в обох випадках прогнози були оформлені за кілька хвилин до закриття тиражу. І ще одна цікава закономірність: обидва джекпоти зірвані в четвер.

Отже, черговий "спортпрогнозівський" джекпот знайшов свого власника за підсумками 664 тиражу, що складався з матчів Ліги Європи та Ліги конференцій. Переможець витратив на гру 640 гривень. Він зіграв за системою з п'яти "ординарів" і семи "подвійних". Для одиночних "пострілів" були використані перемоги "Роми", "Айнтрахта", "Байєра", "Фейєноорда" і "Ренна". Та якщо "Рома" і "Байєр" обіграли своїх суперників за явною перевагою, то "Ренн" здобув перемогу над "Вітессом", програючи по ходу матчу, тоді як "Айнтрахт" дотиснув "Антверпен" тільки на 91-й хвилині завдяки реалізованому пенальті.

Що стосується подвійних результатів, то в них виключалися перемоги софійського ЦСКА, "Рейнджерс", "Лудогорця", "Маккабі" та "Алашкерта". Крім цього, в матчах "Фенербахче" - "Олімпіакос" та "Омонія" - "Карабах" виключалася нічия. Як бачимо, і тут наш переможець прийняв кілька доволі сміливих рішень, але зрештою виявився стовідсотково правим!

Головну сенсацію тиражу зафіксовано в Стамбулі, де місцевий "Фенербахче" без шансів поступився "Олімпіакосу" (15% ставок). Окрім цього, австрійський ЛАСК не зміг виграти у "Маккабі" з Хайфи (21%), а "Лудогорець" на своєму полі поступився "Црвені Звезді" (24%). І нарешті луганська "Зоря" не могла нічого вдіяти на тлі італійської "Роми", яка в Запоріжжі грала не найсильнішим складом. Жозе Моуріньо вирішив поберегти деяких ізі своїх лідерів, але це не завадило "Ромі" обіграти команду Віктора Скрипника з великим рахунком (87%). Таким чином, після невдалого матчу з норвезьким "Буде/Глімтом" (1-3) "Зоря" програла ще один матч у Лізі конференцій...

Це вже 23-й джекпот, зірваний у головному українському тото від початку року. Загальна сума зірваних джекпотів стрімко наближається до десяти мільйонів і тепер складає 8 430 000 гривень. Вітаємо нового переможця!


Ми у Viber!