0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
"Спортпрогноз" знову з вами!

Понад місяць "Спортпрогноз" не радував своїми тиражами, та настав час для довгоочікуваного повернення. Так, Україні зараз явно не до футболу, але ми щиро віримо, що саме футбол може стати віддушиною у цей складний час.

Безумовно, війна торкнулася кожного з нас. Вона принесла багато горя та страждань, вона зруйнувала сім'ї, розкидала українців по всьому світу. Та саме зараз кожен із нас має потребу принаймні трохи, принаймні на секунду відволікатися від новин із лінії фронту. Про необхідність цього говорять і психологи, що закликають хай навіть мінімально повертатися до своїх повсякденних звичок, захоплень та всього того, що приносило радість у довоєнний час.

Щодня ми захоплюємося нашою героїчною армією, віддаємо належне нашим неймовірним воїнам. Але для того, щоб українська армія і надалі була сильною та надійною, має працювати українська економіка. Саме тому необхідно знову відкривати магазини, відновлювати промисловість, реанімувати сферу послуг. Звісно, ми говоримо про місця, де це можливо за нинішніх умов.

Відновлення тиражів лотереї "Спортпрогноз" - один із кроків у цьому напрямку. Це не лише можливість принаймні трохи відволіктися від військових реалій, а й наш внесок у відновлення української економіки. Нехай дуже крихітний, нехай зовсім непомітний, але все-таки внесок.

"Спортпрогноз" повертається першого дня квітня, коли відбудеться розіграш 807 тиражу. Свої прогнози можна оформити у будь-який зручний час безпосередньо на нашому сайті. Джекпот 807 тиражу – 250 000 гривень.

Наразі не хочеться забігати далеко вперед, але ми плануємо відновити "Спортпрогноз" у традиційному щоденному форматі. А ще ми не забули тих переможців, що не отримали свої виграші до 24 лютого. Всі виграші будуть виплачені у строки, передбачені Умовами проведення лотереї. До речі, попередній "спортпрогнозівський" джекпот був зірваний за підсумками 806 тиражу, після якого настала вимушена пауза. Тоді троє прогнозистів порівну розділили 420 000 гривень, а загалом від початку року було зірвано вже чотири джекпоти. Ми впевнені, що незабаром з'явиться черговий "спортпрогнозівський" тріумфатор, але ще більше ми чекаємо настання миру на нашій землі. Слава Україні!


Ми у Viber!