0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Головний рекордсмен «Спортпрогнозу»: 700 000 для дружини

Нарешті сталося те, про що ми наполегливо розповідали протягом цілого місяця. Під час чемпіонату світу любителям «Спортпрогнозу» була запропонована унікальну акцію: стартовий джекпот — 300 000 гривень, крок джекпоту — 50 000 гривень.

Перші 300 000 знайшли свого власника разом із першими матчами світової першості. Але після цього джекпот немов зачарували. Він ріс немов на дріжджах, але вгадати 12 результатів в одному тиражі довгий час нікому не вдавалося. Так тривало до тих пір, поки головний приз не досяг фантастичної позначки — 700 000 гривен. Це на 200 000 більше, ніж попередній рекорд українського тото.

І ось настала пора, коли нагороди чемпіонату світу знайшли своїх героїв. Але знайшовся свій герой і в Україні. Одним із найбільш зацікавлених глядачів фіналу світової першості був Валентин Володимирович із Бахмута (колишній Артемівськ Донецької області). Майбутній рекордсмен заповнив всього одну ігрову картку, зробивши чотири окремі ставки та одну системну. В цілому вийшло 10 варіантів і 50 гривень. Чому він зіграв саме так, ми поцікавилися у самого чемпіона, який... присвятив і подарував цей виграш своїй дружині! Саме так, рекордний виграш оформлений на Ларису Вікторівну, хоча реальним гравцем і переможцем є Валентин Володимирович. Таке його рішення. Це дуже романтично і юридично не заборонено, виграш можна оформити на будь-яку людину.

- Валентин Володимирович, дозвольте дізнатися Ваш вік і як давно Ви захопилися «Спортпрогнозом»?

- Мені 60 років, пенсіонер, багато років пропрацював на залізниці. У «Спортпрогноз» почав активно грати років шість тому, а до цього просто цікавився. Роблю ставки майже на кожний тираж.

- Вам уже вдавалося вигравати по-крупному?

- Ніколи, це сталося вперше. Максимально мені вдавалося вгадати 11 результатів, та й то в таких тиражах, коли переможців було дуже багато. Тому й виграші отримував невеликі.

- Скільки грошей зазвичай витрачаєте на гру?

- 50 гривень, як і цього разу. Взагалі, я зараз все зробив як звичайно, ось тільки пощастило мені незвичайно, а краще сказати, казково! Чесно кажучи, я навіть не мріяв про такий виграш.

- Як Ви робите свої прогнози?

- Дивлюся футбол, багато читаю в Інтернеті, в тому числі анонси тиражів на сайті «М.С.Л.», враховую прогнози Комісії. І, звичайно ж, сподіваюся на удачу. Це ж футбол, його НЕ передбачиш на всі сто відсотків.

- Однак Вам це вдалося.

- Ось я і кажу — пощастило.

- Одне конкретне питання по 862 тиражу. Чому Ви закрили системою на три варіанти юнацький матч Фінляндія - Італія, хоча фаворитами з великим відривом вважалися італійці?

- Ну, все-таки фіни господарі чемпіонату Європи, тому і підстрахувався. Виявилося, даремно. А ось жеребкування білоруської пари — це чисте везіння.

- Як витратите Ваш унікальний виграш?

- Онучка через пару років закінчить школу, знадобляться гроші на освіту. А ще ремонт зробимо. Ну і так, по дрібницях щось купимо.

- Після виграшу рекордного джекпоту якось зміните свій стиль гри в «Спортпрогноз»?

- Навряд чи. Хіба що буду витрачати на гру трохи більше грошей.

- І чекати наступного рекордного джекпоту?

- Знаєте, мій інтерес до гри від суми головного призу практично не залежить. Але, звичайно, завжди приємно виграти побільше. Поживемо, пограємо і побачимо, як воно складеться.

Загальний виграш переможця з Бахмута склав 702 436 гривень. Це абсолютний рекорд «Спортпрогнозу», на який тепер будуть рівнятися інші гравці. Від душі вітаємо нового рекордсмена і з нетерпінням чекаємо того дня, коли з'явиться наступний. Цілком можливо, саме він стане першим мільйонером українського тото...

Олександр КАНЕВСЬКИЙ


Ми у Viber!