0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Сімейний підряд: «Спортпрогноз» — для чоловіка, гроші — для дружини!

Зовсім недавно на нашому сайті вийшло інтерв'ю з володарем третього «спортпрогнозівського» джекпоту в 2019 році, і буквально відразу у нас з'явився новий переможець. Чергове знайомство відбулося за мотивами тиражу 003, що проходив минулими вихідними. Переможну ставку було зареєстровано в Івано-Франківську, але насправді переможець проживає в Тисмениці. Причому 290 000 гривень виграла жінка! Наш дзвінок застав Тамару Радченко на роботі. Але як з’ясувалося згодом, найцікавіше було попереду...

— Я не проти з вами поспілкуватися, але взагалі-то джекпот виграв мій чоловік. Він подарував його мені, і тепер я займаюся оформленням.

Нічого собі подарунок!

— Мій чоловік все життя цікавиться спортом. По телевізору у нас постійно йдуть футбол або інші спортивні змагання. Та й у «Спортпрогноз» він грає дуже давно, тиражів майже не пропускає.

А як звати Вашого чоловіка?

— Руслан Дмитрович. Йому 75 років, він на два роки старший за мене. Ми досі працюємо у місцевій поліклініці. Чоловік — травматологом, а я — фізіотерапевтом.

Це перший великий виграш у вашій сім’ї?

— Ні, у нас це вже другий джекпот. Років шість тому, коли долар був ще по вісім, мій чоловік виграв у «Спортпрогноз» 100 000 гривень. Тоді ці гроші нам дуже допомогли. А дрібніші виграші бували досить часто. Наприклад, місяць тому виграли шість тисяч гривень.

Як часто робите ставки, скільки грошей витрачаєте на гру?

— Чоловік робить ставки майже на кожен тираж, у середньому ставить по 200-300 гривень, так що витрачає теж чимало. Він за всім стежить, сам заповнює картки, а я йду і все реєструю. І виграші отримую теж я.

А як вийшло так, що на переможну ставку було витрачено лише 25 гривень?

— Це лише одна заповнена картка, а всього їх було дванадцять. Загалом вийшло 300 гривень. Крім джекпоту, вгадали 11 результатів і п'ять «десяток».

Вже придумали, на що витратите гроші?

— Нам з чоловіком такі гроші не дуже-то і потрібні, а дітям та онукам вони стануть в нагоді. Одна дочка у нас проживає за кордоном, друга — біля нас. Звісно, дітям потрібно допомагати.

Отже, це вже четвертий джекпот, зірваний у «Спортпрогнозі» в 2019 році. На нашому сайті ви легко знайдете інтерв'ю з Олегом Петренком із Кременчука, а також мешканцем Подільська Миколою Баланчуком. Це вони ще взимку зірвали два перших джекпоти— 510 000 і 370 000 гривеньвідповідно. А місяць тому Іван Єдинак із Івано-Франківська і Роман Чернецов, що проживає в Києві, розділили між собою 450 000 гривень. Далі буде!

Андрій ЮЩЕНКО

Ми у Viber!