0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Вперше в Україні: два джекпоти за три дні!

2018 рік — унікальний для «Спортпрогнозу». Це рік, у якому рекордний джекпот було перекрито вже кілька разів. 460 000, 500 000 і нарешті фантастичні 700 000 гривень — усе це трапилося в українському тото зовсім нещодавно.

Але на цьому рекорди не скінчилися. Минулого тижня трапилася подія, аналогів якій в історії лотерей ще не було. Ігор Панченко з Василькова виграв два джекпоти за три дні! Інтерв’ю з цим унікальним гравцем читайте далі.

- Ви стали першим, хто виграв у «Спортпрогнозі» два джекпоти протягом тижня. Як Вам це вдалося?

- Я дуже сильно цього хотів. Це була моя мрія з 2012 року. Рівно з того моменту, коли після 25-ти років роботи в київській міліції пішов на пенсію. Пішов із кульовим пораненням, маючи звання капітана. А капітана отримав за два затриманих вбивці. Зараз працюю в охороні. Зізнатися, життя неабияк покидало. А так я корінний киянин. Однак після того, як шість років тому знову одружився, проживаю у Василькові.

- А як у Вашому житті з'явився «Спортпрогноз»?

- Це теж сталося шість років тому. Якось проходив біля Лотомаркета. І тут гарна дівчина запросила зайти. Не сильно розуміючи, що до чого, поставив п'ять гривень у «Спортлізі» на Лігу чемпіонів і виграв триста. А потім дізнався про «Спортпрогноз», про джекпоти, і пішло-поїхало. Але якщо чесно, тоді у футболі я майже не розбирався. Намагався робити ставки в Інтернеті, але нічого не вигравав. Однак із часом все змінилося.

- Що саме?

- Весь свій вільний час я присвятив футболу. Напевно, я ним захворів. Цікавлюся футболом у всіх країнах. Якщо хочете, можу розповісти про чемпіонаті Кувейту, Малайзії чи Алжиру. Якщо чесно, по 6-7 годин щодня присвячую вивченню футбольної інформації. А коли готуюся до чергового тиражу, можу близько години розмірковувати над однією парою.

- У Вас раніше були великі виграші?

- Ні, за весь цей час вгадав лише дві «десятки», хоча граю в «Спортпрогноз» регулярно. Хочете вірте, хочете ні, але за шість років не пропустив жодного тиражу! Ставлю по 50-100 гривень. Інший би вже впав духом, а я йшов до кінця.

- Розкажіть про свої переможні ставки.

- Перший джекпот я виграв у 875-му тиражі. Точніше, 320 000 гривень довелося поділити з іншим гравцем. 13-го серпня відсвяткував день народження, а наступного дня поставив 50 гривень — десять одиночних варіантів. Це той тираж, в якому був Суперкубок УЄФА і десять матчів Ліги чемпіонів. Останнім в тиражі стояв поєдинок між «Прогресом» та «Уфою» в Лізі Європи. Мені потрібна була нічия. Напередодні всю ніч не спав, весь день нервувався. По ходу матчу «Прогресс» вигравав 2:1, але «Уфа» відігралася на 93-й хвилині. Я був у шоці, можете уявити мій стан. І тут мене почали вітати друзі зі всієї України!

- Чи було розчарування, коли дізналися, що джекпот доведеться ділити навпіл?

- Чесно кажучи, не очікував, що 12 результатів вгадає хтось ще. В тиражі було сім нічиїх. Як правило, при таких розкладах переможців багато не буває. Але для себе відразу вирішив: якщо першого разу виграв джекпот на двох, то наступного виграю його сам. Тільки навіть уявити не міг, що трапиться це вже за два дні.

- Ви завжди намагаєтеся «ловити» нічийні результати?

- Ні, дію по ситуації. В даному разі припускав, що в тиражі буде чимало нічиїх. Справа в тому, що практично в кожній парі нічия була вигідна одній із команд. Це був мій план і він спрацював.

- А яким був план на 877 тираж?

- Особливого плану не було — кожну пару опрацьовував окремо. Всього поставив 100 гривень, це 20 варіантів. У підсумку «Челсі» забив переможний гол «Арсеналу», «Спартак» в кінцівці вирвав перемогу у «Краснодара». Плюс чотири нічиї саме там, де мені було потрібно. Таке враження, ніби всі матчі підлаштовувалися під мої ставки. А коли в останній зустрічі «Наполі» виграв у «Лаціо», сказав дружині, що маємо ще один джекпот.

- Як близькі ставляться до Вашого захоплення?

- Думаю, тепер їхнє ставлення зміниться. Дружина, наприклад, ставилася до всього цього скептично. Але тепер особисто переконалася, що виграти джекпот — це можливо. Ви навіть не уявляєте, скільки мені довелося вислухати за весь цей час від різних людей. Мовляв, не грай у ці ігри, ти все-одно ніколи не виграєш. Але я шість років терпляче чекав, коли мені нарешті пощастить, і рухався до своєї мети.

- Відчувається, що Ви сприйняли цю подію надзвичайно емоційно...

- Наскільки я розумію, до мене два джекпоти поспіль не вигравав ніхто. Це сенсація для самого себе. Я дуже пишаюся, що так, як я, більше не зміг зробити ніхто. Хотів довести собі і всій Україні, що це можливо.

- Де знаходите футбольну інформацію?

- Стежу за футбольними новинами за допомогою телефону. Щоправда, після того, як зірвав другий джекпот, Інтернет на моїй мобілці «заглючив». Напевно, прийшов час купувати планшет.

- Але виграних грошей вистачить не тільки на планшет...

- Гроші зайвими не бувають. Зараз потрібно і будинок підремонтувати, і машину, і родичам допомогти. Напевно, ці гроші повинні були до мене прийти.

- Схоже, зупинятися на цьому Ви не збираєтеся…

- Мені 48 років, але за своєю енергією я дам фору багатьом 30-річним. Я живу адреналіном, дивлюся в майбутнє з оптимізмом. Впевнений, це мій не останній джекпот, тому що у мене є «чуйка». До того ж після двох джекпотів поспіль я зрозумів, що це реально. До речі, вже вирішив: коли виграю втретє, придбаю квартиру. Тільки не в Києві, а у Василькові. За ці шість років встиг відвикнути від столиці. Життя в маленькому містечку спокійніше та комфортніше. Та й Київ зовсім поруч...

Андрій ЮЩЕНКО

Ми у Viber!