0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Перевірка білетa
Введіть маккод білета для перевірки
Де знайти маккод?
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Із Заліщиків до Маріуполя! Джекпот подорожує Україною.

Чергового зірваного джекпоту в "Спортпрогнозі" не довелося чекати занадто довго. З моменту попереднього виграшу минуло всього десять тиражів, за які джекпот збільшився на 100 000 гривень. А з одинадцятої спроби удача посміхнулася прогнозисту з Маріуполя. Свої ставки він зареєстрував у ТЦ "1000 дрібниць" на проспекті Миру, 102.

Переможець витратив на гру лише 25 гривень. Він заповнив одну картку з п'яти ігрових варіантів, один з яких виявився стовідсотково точним. Загальний виграш склав 350 000 гривень! Іншими словами, поставлену суму мешканець Маріуполя збільшив у 14 000 разів!

Це був не найскладніший тираж в історії "Спортпрогнозу", але й легким його не назвеш. У програмі знайшлося місце одній сенсації та кільком несподіванкам. Найскладнішим виявився матч "Ним" - "Бордо". На перемогу господарів зроблено всього 13% ставок, це головна сенсація 445 тиражу.

Крім цього, "Ніцца" зазнала домашньої поразки від "Меца" (20%), а "Зюльте-Варегем" вирвав перемогу у "Стандарда" (22%). "Уеска" несподівано здолала "Гранаду" (25%), а "Страсбур" і "Анжер" так і не змогли визначити сильнішого (27%). Ще однією несподіванкою могла стати домашня поразка "Атлетика" від "Вільярреала", але баски зрівняли рахунок у другому таймі (33%).

Що стосується прогнозованих результатів, то їх "презентували" англійська Прем'єр-ліга та італійська Серія А. Найочікуванішою виявилася гостьова перемога "Манчестер Сіті" над "Арсеналом" (77%). Після цього переможна серія "городян" у різних турнірах досягла 18-ти матчів, а відрив від другого місця, як і раніше, становить десять очок. Його ділять "МЮ" і "Лестер", який здобув три очки на полі "Астон Вілли" (51%).

Головною подією в Італії стало міланське дербі, після якого відрив "Інтера" від "Мілана" збільшився до чотирьох очок. Свого головного конкурента "Інтер" обіграв із великим рахунком, зробивши дуже серйозну заявку на "скудетто". А ще підопічні Антоніо Конте заробили 55% ваших ставок. І нарешті "Аталанта" здобула яскраву перемогу над "Наполі" (71%), хоча після першого тайму на табло горіли нулі. Всі голи були забиті після перерви, Руслан Малиновський вийшов на кілька останніх хвилин, а Віктор Коваленко вже традиційно просидів весь матч у запасі.

Всі 12 результатів у блискучому стилі спрогнозував мешканець Маріуполя, з яким ми ще не знайомі. Маріуполь перехопив ініціативу у Заліщиків (Тернопільська область), де був зірваний попередній джекпот. А до цього головний виграш українського тото вигравали в Херсоні, Харкові та Києві. Загалом від початку року зірвано вже п'ять "спортпрогнозівських" джекпотів на загальну суму 1 920 000 гривень. Вітаємо всіх переможців!


Ми у Viber!