0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Перевірка білетa
Введіть маккод білета для перевірки
Де знайти маккод?
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Цитати тижня

Минулого тижня нарешті повернулися єврокубки, а найбільший резонанс викликала домашня поразка "Барселони" від "ПСЖ" із рахунком 1-4. Крім цього, на вихідних відбулося кілька принципових дербі. У мерсисайдському "Евертон" виявився сильнішим за "Ліверпуль" (2-0), а в міланському "Інтер" не залишив шансів "Мілану" (3-0). Пропонуємо вашій увазі найяскравіші висловлювання учасників подій.

Конте про перемогу над "Міланом"

- Приголомшливий матч! Це було дербі високого рівня. Гравці діяли по-справжньому добре. Ми продовжуємо розвиватися тим шляхом, який обрали півтора роки тому. Тренер повинен об'єднати склад у єдине ціле і допомагати гравцям прогресувати за допомогою його ідей. У нас дуже специфічні вимоги в частині володіння м'ячем і гри без нього. Я особливо пишаюся тим, як додали Перішич та Еріксен. Барела відразу розібрався в усьому, Еріксену знадобилося більше часу. Ми обіграли головних конкурентів в очних матчах. Перемога над "Міланом" показала, що ми добилися серйозного прогресу.

Рівалдо про майбутнє Мессі

- Матч проти "ПСЖ" - останній для Мессі на "Камп Ноу" в Лізі чемпіонів. З "Барселоною" він не зможе боротися за титули. Його майбутнє пов'язане з "ПСЖ". Думаю, він зрозумів це в очному протистоянні. Це команда, яка може дати йому можливість продовжити вигравати титули. У Кумана немає команди, не потрібно його критикувати. Йому навіть на заміну випустити нікого, немає потрібних футболістів. Інша справа - "ПСЖ", який грав без Неймара і Ді Марії, але у них все-одно дуже сильний стартовий склад.

Зідан про хет-трик Мбаппе

- Я насолоджуюся його грою. Так, зараз усі обговорюють його хет-трик у ворота "Барселони", але нікого не має дивувати те, що він зробив. Мбаппе в "Реалі"? За тим, що відбувається поза клубом, я стежу з великим інтересом, а за Мбаппе стежу як звичайний уболівальник, Тому не втягуйте мене в це. Холанд і Мбаппе зараз грають дуже добре, як Мессі, Роналдо і Неймар. Але вони молодші, тому це футболісти сьогодення і майбутнього. Не буду відповідати, хто з них мені подобається більше. Що стосується "Реала", то в нинішньому сезоні у нас є можливість здобути ще 42 очки, тому ми продовжимо робити свою справу не дивлячись на інші команди. Нам потрібно зосередитися на тому, що залежить від нас.

Гвардьола про роботу Артети

- Дуже складно грати проти "Арсенала" та Артети, тому я дуже вдячний своїм гравцям за цю перемогу. Артета знає багато. Я кажу це не тому, що він мій друг. Він дуже розумний. Я багато чому навчився, спостерігаючи за його командою. Сьогодні я дізнався дещо, що зможу використовувати в майбутньому. Артета знає про футбол все. Люди дивляться на нашу переможну серію і думають, що це так просто. Я не очікував такого. Я дуже вдячний гравцям за все, що вони роблять. Перемагати в таких іграх з рахунком 1:0 - це те, що нам потрібно робити.


Ми у Viber!