0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Як виграти джекпот? Математична модель переможця.

Третій «спортпрогнозівський» джекпот у 2019 році був зірваний майже місяць тому, причому 450 000 гривень розділили між собою двоє гравців. Першим вийшов на зв'язок 41-річний Іван Єдинак з Івано-Франківська, інтерв'ю з яким ви легко знайдете на нашому сайті. 35-річний Роман Чернецов, що проживає в Києві, оформив виграш дещо пізніше, але знайомство з ним вийшло не менш цікавим. Наше перше питання було традиційним:

- Звідки дізналися про «Спортпрогноз» і як давно граєте?

- Граю років півтора, але відразу обмовлюся, що граю не лише в «Спортпрогноз». Мене цікавлять усі ігри, де можна заробити. Такі ігри я називаю «плюсовими». Коли дізнався про «Спортпрогноз», усе порахував і зрозумів, що він стає «плюсовим» лише в тому разі, якщо ти зриваєш джекпот. Саме тому я завжди граю дуже крупно. Вважаю себе професійним гравцем.

- Що для Вас означає крупно?

- Ставлю на тираж від трьох до десяти тисяч. На мій погляд, люди трохи не розуміють суті цієї лотереї. Більшість сподівається виграти з малої суми. Так, іноді це вдається за рахунок везіння, але в цілому вони грають у мінус. У результаті виграє тільки один, а всі інші програють. Потрібно правильно розуміти: я граю не проти лотерейного оператора, а проти інших гравців, які ставлять менше, а значить ризикують більше. З математичної точки зору у мене велика перевага над ними.

- Не повірю, якщо скажете, що граєте кожен тираж...

- Звичайно,що ні. Я граю неповними системами, вибираю тільки окремі тиражі, що підходять під мою математичну модель. Вона ефективна лише тоді, коли джекпот не менше 370 000 гривень. У програмах майже завжди є матчі з букмекерським коефіцієнтом 1,7 і менше. Вони стають базовими. Решта пар ділю на «двійнички» і «трійнички». На «двійничках» теж можна помилитися, але раз на 12-14 тиражів я уникаю помилок і в базових ставках, і в «двійничках». Ну а далі, оскільки моя система неповна, ймовірність зняття джекпоту 33%.

- А як же вийшло так, що на свою переможну ставку Ви витратили 720 гривень?

- Насправді я витратив майже шість з половиною тисяч. Карток по 720 гривень було дев'ять. Усі вони пов'язані між собою. За основу взяв перемоги «Манчестер Сіті», «Аталанти» і «Баварії». Найголовніше в моєму підході — щоб пройшли базові результати і не помилитися в «двійничках». Якщо все це проходить, є шанси зірвати джекпот, а 11 результатів вгадую гарантовано. Одного разу я вже був близький до джекпота, але не потрапив у ті самі 33%. Однак математика все-одно бере своє, і з другого разу мені пощастило значно більше.

- За півтора роки, поки чекали свого джекпота, не засумнівалися у правильності обраної моделі?

- Я в ній абсолютно впевнений, адже вона математично обґрунтована. Математика — це така штука, що з нею не посперечаєшся. Поки дочекався свого виграшу, зайшов у мінус приблизно на сорок тисяч. Але завдяки джекпоту всі витрати покриті з лишком. Також не потрібно забувати, що мені дісталася лише половина виграшу, хоча найчастіше джекпот зриває одна людина. До слова, це мій другий джекпот. Але в першому випадку переможців було відразу дев'ять, тому отримав трохи більше двадцяти тисяч.

- Невже у футболі все можна прорахувати? І як же елемент випадковості?

- Цей фактор теж потрібно враховувати, але на дистанції математика все-одно бере своє. Щоб ви розуміли, я взагалі не дивлюся футбол і не цікавлюся футбольними новинами. Це нічого не дає. Навіщо щось вигадувати, якщо є букмекерські котирування. Від них і відштовхуюсь. Взагалі людям властиво переоцінювати фаворитів. Наприклад, якщо у «Спортпрогнозі» на фаворита ставлять близько 70% ставок, то ймовірність його перемоги у букмекерів в районі 50%. Це говорить лише про те, що ставити проти натовпу дуже вигідно. Але моя задача — не обіграти натовп, а зірвати джекпот.

- Поясніть, як можна вважати себе професійним гравцем, вигравати джекпоти у «Спортпрогнозі» і взагалі не цікавитися футболом?

- Справа в тому, що футбол — це найскладніший вид спорту з точки зору прогнозування результатів. І той, хто за футболом спостерігає хай навіть найпильнішим чином, не отримує відчутних переваг перед іншими гравцями. Скажімо, теніс і баскетбол значно прогнозованіші і зрозуміліші. У всякому разі — для мене.

- А як же травми лідерів, відставки тренерів, дискваліфікації і безліч інших речей, які неодмінно впливають на результат?

- Ви зрозумійте, я дивлюся на котирування букмекерів. Вони дуже розумні хлопці, тому перелічені вами фактори в коефіцієнтах уже враховані. Мені просто потрібно, щоб тираж підходив під мої умови. Які саме, я вже озвучив: джекпот від 370 000 гривень і три пари з коефіцієнтом до 1,7. Якщо ці умови не дотримуються, я тираж пропускаю.

- І наостанок традиційне запитання для всіх переможців: на що витратите гроші?

- Гроші я сприймаю виключно як робочий інструмент для заробітку ще більших грошей. Це моє тверде переконання. Звісно, продовжу і далі грати в різні «плюсові» гри. А що стосується «Спортпрогнозу», то можете не сумніватися, що це не останній мій джекпот. Упевнений в цьому на всі сто відсотків. І якщо ви берете інтерв'ю в усіх переможців, то ще не раз мені зателефонуєте.

Андрій ЮЩЕНКО

Ми у Viber!