0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Як гравцям із Дніпра «чуйка» допомогла!

Разом з фіналом Ліги Європи і закінченням чемпіонату України відбувся черговий тираж «Спортпрогнозу», за підсумками якого джекпот розділили відразу троє гравців. Цікаво, що двоє з них оформляли свій виграш у Дніпрі. Між собою переможці не знайомі, грають зовсім по-різному, але виграш вийшов практично однаковий — більше 80 000 гривень. І кожен з них говорив, що зірвати джекпот йому допомогла «чуйка»! Спочатку ми зателефонували 45-річному Станіславу, який тільки недавно почав освоювати системну гру.

- Виграш джекпоту став для мене цілковитою несподіванкою. Ввечері заповнив картку з одними ставками, а вранці в деяких парах змінив свою думку. Наприклад, у парі «Челсі» — «Арсенал» у мене була «система на 2» без перемоги «Челсі», а вранці я виправив на «12». У парі Італія — Японія спочатку ставив на італійців, але потім вибрав нічию. Також спочатку хотів ставити на Сенегал і Нігерію, але вранці передумав і поставив у цих матчах «02». І всюди, де змінив своє рішення, влучив у саме яблучко. Як кажуть у народі, була якась «чуйка».

- Скільки грошей Ви поставили на цей тираж?

- Поставив 50 гривень. Заповнив одну картку: два варіанти по п'ять гривень плюс система на три подвійних. До речі, грати за системами я розпочав зовсім недавно. Спочатку спробував «систему на 2» в одній парі, потім — у двох, і ось вперше закрив системою три матчі.

- Раніше у Вас траплялися великі виграші?

Двічі вгадував по 11 результатів, але більше 800 гривень ще не вигравав. При цьому граю регулярно. Особливо подобаються тиражі, де багато відомих команд.

- Звідки берете футбольну інформацію?

- Із телевізора і газет. Дивлюся багато футболу по ТБ і читаю всю доступну спортивну пресу. Крім цього, передплачую «Азарт», де знаходжу багато корисної інформації і статистики. А ось інтернет ще не освоїв.

- Традиційне питання для всіх власників джекпоту: на що витратите виграш?

- Маю певні проблеми зі здоров'ям. Сподіваюся, ці гроші допоможуть його поправити.

Віталій Сидоренко теж оформляв свій виграш у дніпровському представництві МСЛ, але для нього це вже другий джекпот. Віталію 40 років, а його захоплення «Спортпрогнозом» триває більше року.

- Спортом цікавлюся з дитинства. Спочатку активно займався різними видами, потім перейшов у розряд глядача. На першому місці у мене футбол і баскетбол. А щодо «Спортпрогнозу», то дізнався про цю лотереї більше року тому. До цього робив ставки на «Спортлігу».

- І як регулярно граєте?

- Тиражів майже не пропускаю, хіба що обставини заважають зробити ставки. А ось суми ставлю різні. Чим складніший тираж, тим менше грошей витрачаю. А якщо відчуваю, що можу виграти, то застосовую системи і блоки.

- Зараз Ви поставили 720 гривень. Що це означає?

- На мій погляд, це був тираж середньої складності. Але в мене була «чуйка», що зірву джекпот на 95%. Тому і поставив 720 гривень — це найбільша ставка в моєму житті. До цього більше трьох сотень на гру не витрачав.

- Опишіть свою переможну ставку.

- У чотирьох парах використав «систему на 2», а ще в двох підстрахувався від однієї помилки за допомогою «блоку». Це мені допомогло, адже в парі Сенегал — Польща основним результатом у мене була перемога поляків, а матч завершився внічию.

- Це Ваш найбільший виграш?

- Ні. У минулому році теж зірвав джекпот. Це було в серпні, коли проходив поєдинок за Суперкубок УЄФА між «Реалом» і «Атлетико». Я тоді розділив 320 000 гривень з гравцем із Василькова, який виграв два джекпоти за три дні.

- А Ви зірвали два джекпоти за дев'ять місяців, що теж трапляється вкрай рідко. Вже встигли «освоїти» перший виграш?

- Витратив його на ремонт, зараз перебуваю у відпустці, як раз цією справою і займаюся. А ще влітку збираюся відпочити разом з сім'єю. В Україні багато чудових місць, де ми ще не встигли побувати.

 - Спочатку виграли на двох, тепер — на трьох. Час уже виграти самому!

- Якщо виграємо вчотирьох, я теж не засмучуся. Звісно, що гроші в сім'ї зайвими не бувають, але зараз у мене більше присутній спортивний інтерес. Найголовніше, що мені це подобається і в мене це виходить. А коли набридне, буду шукати щось інше.

П'ять місяців — п'ять джекпотів. Такі короткі підсумки для любителів «Спортпрогнозу» в 2019 році. Але зараз на календарі червень, а значить незабаром ми познайомимо вас з новим переможцем. Хоча можливо їх знову буде кілька. Час робити ставки!

Андрій ЮЩЕНКО

Ми у Viber!