0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
«Спортпрогноз»: Харків «рулить»!

Вересень подарував любителям «Спортпрогнозу» безліч першокласних подій. По-перше, ми познайомилися з Лігою націй — новим змаганням для національних збірних. По-друге, стартували групові турніри Ліги чемпіонів та Ліги Європи. І нарешті, в п'ятнадцяти вересневих тиражах було зірвано відразу три джекпоти.

Здавалося б, нічого особливого тут немає — за кількістю виграних джекпотів «Спортпрогноз» був і залишається лотереєю номер один в Україні. Дивує інше — всі ці джекпоти виграні в одному місті! Уважні читачі нашого сайту вже здогадалися, що йдеться про Харків. З Петром Володимировичем — абсолютним переможцем 899 тиражу і володарем 230 000 гривень — ми познайомилися на наступний день після головного виграшу в його житті.

- Петро Володимирович, раніше у Вас траплялися великі виграші?

- Близько півроку тому виграв в «Спортпрогнозі» сім тисяч гривень. У тому тиражі я один вгадав «десятку». Одного разу виграв 14 тисяч в «Спортлізі». А перший серйозний успіх трапився в лотереї «Хто там». Я виграв квартиру, але забрав свій приз грошима. Вони дуже знадобилися — допоміг доньці придбати власне житло в Харкові.

- У Вас непоганий послужний список. А в «Спортпрогноз» часто граєте?

- Граю регулярно, намагаюся тиражі не пропускати. Найбільше подобається, коли вони складені на основі Ліги чемпіонів або Ліги Європи. У цих турнірах теж є своя специфіка, але для мене саме вони найцікавіші.

- Ви застосували систему на 16 варіантів — чотири «подвійних» та вісім «ординарів». Чому зіграли саме так?

- У восьми результатах майже не сумнівався. А ось далі довелося підключати інтуїцію. Зізнаюся чесно, у мене не було чіткої думки по парі «Гронінген» — «Утрехт». Поставив на нічию і вгадав. В іншій голландській парі припускав, що переможе «Віллем». Але потім вирішив підстрахуватися і додав «одиницю». Пізніше виявилося, що у «Віллема» було вилучення. Цілком можливо, це була «своєрідна» гра.

- Що Ви маєте на увазі?

- Я впевнений, що у футболі існує певна закулісна сторона. Це великий бізнес, і договірних матчів чимало не лише в Україні. Все це потрібно враховувати. Іноді мене непокоїть явний перекіс у сторону однієї з команд і я граю всупереч загальній думці.

- Чи багато часу забирає підготовка до тиражів?

- У мене ні. Дивлюся в турнірні таблиці, трохи статистики. Ще важливо, як та чи інша команда провела кілька останніх матчів. Назвати свій підхід занадто скрупульозним я не можу. Та й часу через роботу особливо немає.

- Скільки грошей зазвичай витрачаєте на один тираж?

- Чесно кажучи, азартною людиною себе не вважаю, великими сумами не ризикую. Одного разу поставив у «Спортпрогнозі» 180 гривень і програв. Після цього знизив планку. Моя улюблена ставка — на 80 гривень. Завдяки їй я і виграв джекпот.

- Ви сказали, що вигравали не лише в «Спортпрогноз»...

- Так, люблю зіграти в «Спортлігу». Буває, придбаю квиток «Забави» або спробую удачу в «Мегалоті». Але азартними іграми не зловживаю, завжди можу зупинитися. Взагалі, підхід у мене такий. Виграв трохи грошей або повернув поставлені, відразу переставив на щось інше. Виграв більше, кросівки собі купив. Або щось ще…

- Але на 230 000 можна купити не тільки кросівки...

- У сім’ї гроші знадобляться. Доньці потрібно допомогти. А ще з дружиною давно хочемо з'їздити на мою батьківщину. Я сам з Рівненщини, а до Харкова переїхав 32 роки тому. Зараз я вже більше харків'янин.

- Можете назвати себе фартовою людиною?

- До останнього часу думав зовсім інакше. Ви не уявляєте, скільки разів у «Спортпрогнозі» вгадував «дев'ятку»! Бувало таке, що в кількох тиражах поспіль. Але тепер нарешті вийшло!

- Звідки з'явилося захоплення футболом?

- Свого часу закінчив спортивну школу-інтернат, і активні заняття спортом завжди разом зі мною. У свої 60 відчуваю себе досить молодим, до ветеранів себе поки не відношу. Разом із друзями періодично граємо у футбол, волейбол. Шкода, що не так часто, як хотілося б. А ще дуже сильно люблю велосипед, він у мене замість автомобіля. На щастя, дороги в Харкові хороші. До речі, днями в нашому місті відкрили велоцентр, і я був присутній на цій події.

- А коли востаннє були на футболі?

- Відвідувати рядові матчі не зовсім цікаво. А ось на Лігу чемпіонів і матчі «Шахтаря» проти київського «Динамо» ходжу разом із друзями. У нас є хороша компанія — чоловік вісім. Ось на футболі і збираємося разом. Можна і футбол подивитися, і повболівати добре, і поспілкуватися цікаво. Із задоволенням ходив на матчі Євро-2012. А ось по «Металісту» сумую дуже. До цих пір не розумію, як можна було втратити таку команду.

- Проте харків'яни відмінно грають у «Спортпрогноз». Тут вам немає рівних у всій Україні...

- Навіть не знаю, що сказати. Можливо, клімат у нас якийсь особливий. Можливо, їжа. А якщо серйозно, нічого дивного тут немає. Місто у нас спортивне, люди добре розуміються на футболі. Та й уболівальників дуже багато.

Ще раз вітаємо Петра Володимировича з його першим джекпотом, а мешканців Харкова — з унікальним «спортпрогнозівським» хет-триком. Але в той же час виникає питання: чому «мовчать» інші регіони? Де Вінниця та Хмельницький, де Черкаси та Чернігів, де Київ та Одеса? Цього року Харків став справжньою столицею «Спортпрогнозу», але перехопити естафетну паличку у харків'ян може будь-яке місто України.

Андрій ЮЩЕНКО


Ми у Viber!