0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
«Спортпрогноз» б'є рекорди!

Джекпот — 550 000 гривень

До настання 2018 року джекпот лотереї «Спортпрогноз» жодного разу не виходив за рамки 400 000 гривень. Але буквально за півроку колишній рекорд було перевершено вже чотири рази!

Вперше це сталося в середині січня, а в 798 тиражі гравець із Києва виграв 460 000. Після цього 12 результатів не могли вгадати цілих два місяці. І ось за результатами 824 тиражу, розіграш якого відбувся першого квітня, Ігор Воробей із Житомира став володарем півмільйонного джекпоту.

Минуло ще півтора місяці, і полку рекордсменів прибуло — 846 тираж приніс 500 000 гравцеві з Коломиї.

Разом із настанням літа стартував футбольний чемпіонат світу. Ми не могли залишити поза увагою настільки грандіозну подію і оголосили про безпрецедентну акцію. Стартовий джекпот під час світової першості — 300 000 гривень. Крок джекпоту — 50 000, що у 5 разів більше звичайного кроку.

І в першому ж тиражі, в якому були задіяні матчі чемпіонату світу, Євген Чемес із Тарасівки Київської області зірвав 300-тисячну джекпот.

Втім, у п'яти наступних тиражах уникнути помилок у прогнозуванні 12-ти футбольних результатів не вдалося жодному гравцеві. Проте, завдяки цьому джекпот українського тото вперше в історії подолав півмільйонну позначку і тепер дорівнює 550 000 гривень! Саме стільки можна виграти у 859 тиражі, розіграш якого відбудеться 6-8 липня.

Головними матчами тиражу стануть чвертьфінали чемпіонату світу. Німеччина, Іспанія та Аргентина покинули турнір задовго до вирішальних стадій. Але в строю залишаються інші фаворити — Бразилія, Франція та Англія. Аби піднятися на вершину світового футболу, кожному із чвертьфіналістів потрібно виграти по три матчі. Однак, як співається у відомій пісні, переможець буде лише один, і йому дістанеться все.

Рекордний джекпот в історії «Спортпрогнозу» теж дістанеться комусь із вас, і станеться це найближчим часом. У попередньому тиражі прогнозисти встановили ще один рекорд — за кількістю ставок на один тираж у 2018 році. Але головний приз все-одно встояв. Однак не залишається сумнівів, що така висока ігрова активність збережеться до тих пір, поки рекордний джекпот НЕ буде зірваний. Час робити нові ставки!


Ми у Viber!