0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Усе геніальне просто: джекпот за 15 гривень!

Кожен зірваний джекпот має свою історію, та всі вони зовсім різні. Історія Миколи Баланчука, що виграв у «Спортпрогнозі» 370 000 гривень, по-своєму унікальна. Справа в тому, що мешканець Подольська — райцентру в Одеській області — зірвав джекпот, але цілий місяць про це не знав. Як таке могло статися, розповідає сам Микола Олександрович:

— Граю в «Спортпрогноз» дуже давно. Ще з 80-х років, як тільки з'явилася ця лотерея. Граю регулярно, а за останні кілька років, коли пішов на пенсію, взагалі не пропустив жодного тиражу. Щоправда, зараз цю традицію довелося перервати. 26-го лютого зробив ставку на 966 тираж, а 27-го мене поклали в лікарню, де я провів цілий місяць.

— Ви цілий місяць не знали, що зірвали джекпот?

— Саме так. Я живу в Подольську, а лікувався в Одесі. У лікарні хтось розповів, що «Барселона» і «Валенсія» виграли, інших результатів не знав. А коли виписали і повернувся додому, вирішив перевірити. Прийшов в кіоск МСЛ і очам своїм не повірив. Навіть не думав, що таке може зі мною статися.

— Зараз уже повірили в своє щастя?

— Зараз уже так. А тоді, коли звірив чек гравця, відразу зустрів на вулиці доньку. І настрибнув на неї, як дитина. Вона теж не відразу повірила, що я зірвав джекпот. Але тепер уже повірили всі!

— Скільки грошей зазвичай витрачаєте на один тираж?

— Моя фірмова ставка — 15 гривень. Заповнюю три майже однакових варіанти, і лише найскладнішу пару розписую на три результати. Іноді ставлю трохи більше, але в основному граю саме так.

— Яка пара для Вас була найскладнішою в 966 тиражі?

— Матч «Кристал Пелас» — «Манчестер Юнайтед».

— А Ви знаєте, що у підсумку саме ця пара стала найбільш передбачуваною, і на перемогу «МЮ» було зроблено майже 80% ставок?

— Справа в тому, що напередодні у «Кристал Пелас» була непогана серія, тому у мене виникли певні сумніви. Думав, що тут можлива сенсація. Та й «МЮ», як мені тоді здавалося, дещо підсів.

— У Вас раніше траплялися великі виграші?

— Особливо великих не було. Зовсім недавно виграв 850 гривень за «десятку». Це був тираж із матчів Ліги Європи, що проходив в День Валентина.

— Звідки берете футбольну інформацію?

— Якщо чесно, футбольної інформації дуже не вистачає. На початку року мій кабельний оператор відключив футбольні телеканали, а спортивна преса у нас майже не продається через відсутність попиту. Тому часто роблю ставки, користуючись старими знаннями. У зв'язку з цим відкрию невеликий секрет. У мене є кавова чашечка, в якій завжди лежать три папірці. Я їх підписав: 1, 0 і 2. Коли є сумніви з того чи іншого матчу, просто витягую один папірець. Що випало, той варіант і закреслюю.

— При знятті джекпоту чашечка теж допомогла?

— А як же! Вона мені допомогла вгадати три результати. Це матчі «Лаціо» — «Мілан», «Фіорентина» — «Аталанта» та «Віллем» — АЗ. У всіх трьох випадках витягнув папірець з нічийним результатом.

— Це єдиний Ваш секрет?

— Розповім про ще один. Для «Мегалота» у мене є інша чашка. Там уже 42 папірці. І ще 10 — для «Мегакульки». У цій лотереї покладаюся виключно на удачу. Які папірці витягну, ті числа і записую.

— І як успіхи?

— Поки були лише невеликі виграші. Але я знаю, що одного разу мені пощастить не менше, ніж пощастило в «Спортпрогнозі». До речі, можу поділитися прогнозом, який справдиться зі стовідсотковою гарантією. Незабаром відбудуться чвертьфінали Ліги чемпіонів, і я впевнений, що «Манчестер Сіті» обіграє «Тоттенхем» на його полі з рахунком 2:0. У мене є особливий метод для визначення точних результатів, який я залишу при собі. Він мене не підводить, але користуватися ним дуже часто не можна. Наприклад, рік тому я передбачив гостьову перемогу «Арсенала» над «Міланом» з рахунком 3:0. Тоді мені ніхто не вірив, але гра закінчилася саме так.

— Вже придумали, на що витратите виграш?

— Планів, як завжди, багато. Потрібно і самим зробити ремонт, і доньці допомогти з цією справою. Та й здоров'я поправити всім нам не завадить. Мені вже 66 років, і організм потроху дає збої. Можу сказати одне: нашій сім'ї ці гроші дуже допоможуть.

А нам залишається додати, що це другий «спортпрогнозівський» джекпот у 2019 році. Спочатку 510 000 гривень поїхали в Кременчук, а тепер настала черга Подольська. Вітаємо переможця і чекаємо наступного героя для нашого інтерв'ю.

Андрій ЮЩЕНКО

Ми у Viber!