0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Перевірка білетa
Введіть маккод білета для перевірки
Де знайти маккод?
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Цитати тижня

Минулого тижня Артем Шабанов дебютував у складі варшавської "Легії", а Юрген Клопп залишився без чергового гравця основного складу. До травмованих раніше ван Дейка, Гоміса і Матіпа приєднався капітан "Ліверпуля" Хендерсон. Пропонуємо вашій увазі найяскравіші висловлювання безпосередніх учасників подій.

Луческу про перехід Шабанова в "Легію"

- Шабанов - сильний захисник. Він вміє розпочати атаку, відмінно грає головою, має великий досвід. Він зіграв чимало хороших матчів, як у Лізі чемпіонів проти "Барселони". Чесно кажучи, не хотів його відпускати, але він дуже хотів піти. Справа не в тому, що він тут нікому не потрібен. Його перехід певною мірою пов'язаний із нинішньою філософією "Динамо". Ми продовжуємо омолоджувати команду, в тому числі на позиції Шабанова. Ми приділяємо велику увагу просуванню гравців академії. Шабанов просто хотів грати, грати якомога більше. Це була одна з головних причин, чому він наполіг на цьому переході. Подивимося, як він проявить себе в "Легії", я не виключаю його повернення. Але якщо йому буде добре у Варшаві, якщо він захоче там залишитися, я не буду примушувати його повернутися.

Клопп про проблеми "Ліверпуля"

- Не думаю, що прийшов час для масштабної перебудови. У моєї команди в нинішньому сезоні ще не було можливості зіграти принаймні один матч у повному складі, без необхідності думати про травмованих футболістів. Очевидно, що невеликі кадрові вливання нам будуть необхідні, але коли вони відбудуться, я не знаю. Ми виграли лише три з останніх 12-ти матчів. Наша проблема - результати. Можна говорити скільки завгодно, але вони ніколи не брешуть. Ми бачимо, що у функціональному плані ми нікому не програємо, але при цьому регулярно втрачаємо очки. Ми намагаємося розібратися зі своїми проблемами, але як тільки беремося за одне, відразу виникає щось інше. Очевидно, що в цьому сезоні у нас все йде шкереберть.

Ібрагімович про повернення до "Мілана"

- Коли я повернувся, мене запитали про те, у чому ж різниця між мною та колишніми гравцями "Мілана", які після повернення не змогли заграти на колишньому рівні. Я відповів, що ніколи не втрачав пристрасті до футболу. Коли ти граєш за "Мілан", ти повинен грати добре. Якщо я не буду добре грати, в наступне трансферне вікно "Мілан" придбає іншого форварда, який гратиме краще. Коли я виходжу на поле, особливо після травми, то відчуваю себе дитиною.

Куман про досвідчених гравців

- Не можна завжди все робити самому. Мессі забив 18 голів у чемпіонаті, всі інші гравці атаки разом узяті забили стільки ж. Він теж потребує допомоги. Не тільки досвідчені і найкращі гравці повинні відповідати за результат. Відповідальність має нести вся команда, а не тільки гравці з великим досвідом.


Ми у Viber!