0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 975 тиражу

1. Зоря — Шахтар

Попри швидкий виліт із Ліги Європи, «Шахтар» продовжує впевнено лідирувати в українському чемпіонаті. Там команда Фонсеки виграла дев'ять із десяти гостьових матчів. «Зоря» гарантувала собі місце в першій шістці, але ще сподівається скоротити відставання від «Олександрії», що йде третьою. Одного разу в цьому сезоні луганці вже відібрали очки у чинного чемпіона, але чи вистачить у них духу і майстерності на ще один такий подвиг?


2. Вулверхемптон — Манчестер Юнайтед

На шляху до чвертьфіналу «Вулверхемптон» вибив із Кубка Англії «Ліверпуль» (2-1), тоді як «МЮ» на виїзді обіграв два лондонських клуби — «Арсенал» (3-1) і «Челсі» (2-0). Очна зустріч у чемпіонаті завершилася з рахунком 1-1, але тоді суперники грали в Манчестері. Сульшер і його підопічні досі перебувають під враженням після неймовірної перемоги в Парижі. Наслідком цього аномального результату стало гостьова поразка від лондонського «Арсенала» (0-2). Схоже, «Вулверхемптон» може замахнутися на півфінал.


3. Борнмут — Ньюкасл

Ці клуби розташувалися по сусідству, але перебувають у нижній частині турнірної таблиці. А ось ігрова форма краща у «Ньюкасла», якому вдалося набрати десять очок у п'яти останніх турах. «Борнмут» на аналогічному відрізку обмежився лише чотирма балами. Схоже, «Ньюкасл» повернеться додому не з порожніми руками.


4. Бернлі — Лестер

Уже вчетверте протягом сезону «Бернлі» демонструє серію з трьох поразок. Внаслідок цього команда Шона Дайча знову впритул наблизилася до зони вильоту. У попередніх випадках «Бернлі» вдавалося переривати схожі серії позитивними результатами. Двічі це були перемоги і ще одного разу — гостьова нічия проти того ж «Лестера» (0-0). Тим часом, у «лисиць» після зовсім свіжої зміни тренера нічого кардинально не змінилося. Під керівництвом Брендана Роджерса вони на виїзді поступилися «Уотфорду» (1-2), а згодом удома обіграли «Фулхем» (3-1).


5. Астон Вілла — Міддлсбро

Після гостьової перемоги над «Ноттінгем Форест» (3-1) «Астон Вілла» впритул наблизилася до першої шістки. У той же час позиції «Міддлсбро» в топ-6 похитнулися, що стало наслідком домашньої поразки від «Престона» (1-2). За кількістю забитих голів бірмінгемці посідають третє місце в Чемпіоншипі, і це ще один аргумент на користь господарів, що набрали дуже непогану форму. Сьогодні у них є все, аби перервати безвиграшну серію в домашніх матчах проти «Міддлсбро», що триває з березня 2005 року.


6. Брентфорд — Вест Бромвіч

За плечима «Брентфорда» домашня серія з п'яти переможних матчів, а від зони плей-офф команду відділяють сім очок. Як тільки «Вест Бромвіч», що посідає в таблиці четверте місце, видав серію з трьох матчів без перемог, включаючи поєдинок з абсолютним аутсайдером «Іпсвічем» (1-1), керівництво клубу негайно оголосило про розставання з головним тренером Дарреном Муром. І відразу після цього «дрозди» завдали розгромної поразки «Суонсі» (3-0).


7. Сассуоло — Сампдорія

У «Сассуоло» давно зникла турнірна мотивація — одна перемога у восьми останніх турах. Оснавная завдання на залишок сезону — не програвати на власному полі. А ось «Сампдорія» завдяки результативності Квальярелли ще зберігає шанси на путівку до Ліги Європи. Цей 36-річний ветеран переживає другу молодість і конкурує з Роналдо за лідерство в гонці кращих бомбардирів Серії А.


8. Атлетик Б. — Атлетико М.

«Атлетико» переслідує «Барселону», сподіваючись наздогнати чинного чемпіона за рахунок стабільності. Інший важливий козир «матрасників» — надійна оборона і, зокрема, голкіпер Облак, що відіграв на нуль 15 матчів із 27-ми. Однак проти «Ювентуса» і Кріштіано Роналдо вся ця надійна оборона розвалилася, немов картковий будиночок. «Атлетико» з тріском залишає Лігу чемпіонів, на яку Дієго Сімеоне робив головну ставку.


9. Леганес — Жирона

Ці клуби приблизно одного класу. Якщо «Леганес» дивує своїми домашніми результатами (+6=6-1), то «Жирона» входить до шістки кращих за гостьовими показниками (+5=4-4). В останніх турах в стартовому складі «Леганеса» стабільно виходить Василь Кравець. Тиждень тому проти «Атлетико» грав і Андрій Лунін. І не просто грав, а пробився до символічної збірної за результатами туру. Він парирував пенальті у виконанні Сауля, але не впорався з добиванням. У підсумку «Леганес» програв (0-1), але залишив дуже приємне враження.


10. Шальке — Лейпциг

Чутки про можливу відставку Доменіко Тедескі ходили вже давно, але після поразки від «Манчестер Сіті» з рахунком 0-7 у керівництва «Шальке» не залишалося іншого виходу. До кінця сезону гельзенкірхенців тренуватиме добре відомий Хуб Стевенс. У нового наставника лише одне завдання — триматися подалі від зони вильоту. У свою чергу «Лейпциг» чергує перемоги з нічиїми, завдяки чому піднявся на третю сходинку, що є для нього максимумом. Гості дуже надійні в обороні — за цим показником їм немає рівних у Бундеслізі.


11. Штутгарт — Хоффенхайм

У цій парі не видно підстав для сенсації. «Штутгарт», що перебуває в зоні перехідних матчів, вкотре виставить п'ять захисників, аби відстояти нічию. У свою чергу «Хоффенхайм» прагне повернутися до зони єврокубків, а для цього потрібна перемога. І вона дуже ймовірна, адже у ворота інших німецьких аутсайдерів підопічні Нагельсмана на виїзді відвантажували не менш трьох м'ячів.


12. Герта — Борусія Д.

«Борусія» втратила дев’ятиочкову фору над «Баварією» і тепер ділить з нею перше місце, поступаючись мюнхенцям за різницею м'ячів. Але найголовніше полягає в тому, що Дортмунд програв чемпіонську гонку психологічно. Команда Фавра не витримала постійного пресингу з боку «Баварії» і зламалася у найвідповідальніший момент. Цього тижня «Баварія» теж залишила Лігу чемпіонів, а значить у «Борусії» зник останній шанс повернутися до чемпіонських перегонів. А тепер висновок: відібрати очки у розчарованої «Борусії» сьогодні може будь-яка команда Бундесліги.


Автор анонса: Віктор ГРИЦИК

Більше корисної інформації та спортивної статистики можна знайти на сторінках газети «ТОТО+».
Запитуйте на точках продажу МСЛ

Ми у Viber!