0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 969 тиражу

1. Борусія Д. — Тоттенхем

До найголовніших випробувань сезону «Борусія» підійшла не в кращій формі. А якщо називати речі своїми іменами, вона підійшла до них на спаді. Перевага над «Баварією» в чемпіонаті розтанула на очах, перший матч із «Тоттенхемом» програний за всіма статтями. Здавалося, відсутність Кейна стане трагедією для «шпор», але загін не помітив втрати бійця. Почеттіно не раз висловлювався, що командна система значно важливіша окремих зірок, і він мав рацію. Тим часом, Кейн уже повернувся і знову забиває, а значить у Дортмунді атака «Тоттенхема» стане ще сильнішою.

Результати попередніх зустрічей:

На полі першої команди

Сезон

На полі другої команди

3-0

2015/16 (1/8 ЛЄ)

2-1

1-2

2017/18 (група ЛЧ)

1-3

2018/19 (1/8 ЛЧ)

0-3


2. ПСЖ — Манчестер Юнайтед

Проти «ПСЖ» «манкуніанці» зіграли в найгірших традиціях Моуріньо. Команда затиснулася на своїй половині і намагалася діяти на контратаках, але з цього нічого не вийшло. Розчинився на полі Погба, не виручив Де Хеа, зазнали травм Лингард і Марсіаль. Суперник виявився значно сильнішим навіть без Неймара і Кавані. «ПСЖ» залишається єдиною командою, що зуміла обіграти «МЮ» після призначення Сульшера.

Результати попередніх зустрічей:

На полі першої команди

Сезон

На полі другої команди

2018/19 (1/8 ЛЧ)

2-0


3. Порту — Рома

«Рома» сильніша за іменами, але «Порту» може досягти успіху за рахунок кращої організації. До того ж римляни не вміють контролювати гру, причому цей недолік водиться за ними вже давно. Наприклад, вони пропустили зовсім не обов'язковий гол від «Порту» в кінцівці домашнього матчу. Саме він може стати вирішальним у всьому протистоянні. А дещо раніше був поєдинок з «Аталантою», в якому підопічні Ді Франческо втратили перевагу в три м'ячі (3-3). Рік тому на цій же стадії «Рома» пройшла «Шахтар», а потім сенсаційно вибила «Барселону».

Результати попередніх зустрічей:

На полі першої команди

Сезон

На полі другої команди

1-1

2016/17 (раунд плей-офф ЛЧ)

3-0

2018/19 (1/8 ЛЧ)

1-2


4. Айнтрахт Ф. — Інтер

При всіх проблемах «Інтера» його оборона не дозволить робити з собою те, що дозволяла оборона «Шахтаря». І тим не менше, «Айнтрахт» точно не буде аутсайдером цієї пари. Франкфуртці насолоджуються моментом і діють на неймовірному куражі, тоді як «Інтер» продовжує розборки з Мауро Ікарді і його дружиною-агентом. Вони не хочуть продовжувати контракт з міланським клубом, через що Ікарді вже в кількох матчах не потрапляє до заявки. На попередній стадії підопічні Спаллетті легко пройшли віденський «Рапід», але сьогодні це навіть близько не рівня «Айнтрахту».


5. Ренн — Арсенал Л.

Цілком можливо, саме через Лігу Європи «Арсенал» розкриє двері до Ліги чемпіонів. Але для цього потрібно дійти до фіналу, а потім стати переможцем вирішального поєдинку в Баку. А поки що навіть у білоруського БАТЕ «каноніри» виграли з гучним скрипом. Для початку вони поступилися в Борисові (0-1), після чого довелося напружитися в Лондоні (3-0). У той же час «Ренн» відвантажив шість голів зовсім непростому «Бетису» (3-3 вдома, 3-1 на виїзді). Оскільки «Арсенал» категорично не вміє грати на нуль, проблеми з французьким суперником для нього неминучі.


6. Динамо Зг. — Бенфіка

Взимку динамівці не втратили свою осінню форму і досить впевнено пройшли чеську "Вікторію". Вони провалили лише другий тайм гостьового матчу, коли двічі пропустили у власні ворота. Але в цілому чемпіон Хорватії був помітно сильнішим (1-2 на виїзді, 3-0 вдома). Схоже, для «Бенфіки» цей суперник більш небезпечний, ніж «Галатасарай». Лісабонці виявилися сильнішими за турків на їхньому полі (2-1), а потім спокійно довели справу до загальної перемоги (0-0). А в суботу «Бенфіка» повернула собі лідерство в чемпіонаті Португалії, що стало наслідком гостьової перемоги над «Порту» (2-1).

Результати попередніх зустрічей:

На полі першої команди

Сезон

На полі другої команди

2004/05 (група Кубка УЄФА)

0-2


7. Зеніт — Вільярреал

Схоже, «Вільярреал» поступово оживає. «Підводники» вибили з єврокубків лісабонський «Спортинг» (1-0 на виїзді, 1-1 вдома), а в чемпіонаті розгромили «Севілью» з рахунком 3-0. І хоча Ліга Європи для них точно не є пріоритетом, вони не мають наміру залишати цей турнір з власної волі. Напевно, фаворитом тут буде «Зеніт», але у нього на першому місці боротьба за золото в чемпіонаті Росії. На попередньому етапі підопічні Семака вибили з розіграшу «Фенербахче» (0-1 на виїзді, 3-1 вдома).

Результати попередніх зустрічей:

На полі першої команди

Сезон

На полі другої команди

1-0

2007/08 (1/16 Кубка УЄФА)

1-2


8. Валенсія — Краснодар

Саме «Краснодар» створив головну сенсацію 1/16-ої фіналу. Росіяни двічі зіграли внічию з леверкузенським «Байєром» (0-0 вдома, 1-1 на виїзді) і пройшли далі за рахунок виїзного голу. Кажуть, це правило скоро можуть скасувати, а поки що наступним суперником «Краснодара» стане «Валенсія». Вона двічі всуху виграла у «Селтика», а ще стала фіналістом Кубка Короля. Звісно, саме «Валенсія» виглядає фаворитом, але нинішній «Краснодар» цілком здатний на ще один сюрприз.


9. Наполі — Зальцбург

На попередній стадії «Наполі» не відчув проблем з «Цюрихом», а ось «Зальцбургу» довелося відіграватися після гостьової поразки від «Брюгге» (1-2). Втім, з домашнім завданням чемпіон Австрії впорався на відмінно, розгромивши бельгійців з рахунком 4-0. Схоже, осіння форма «Зальцбурга» нікуди не поділася, і він знову готовий штурмувати єврокубкові вершини. Рік тому австрійці зупинилися в півфіналі Ліги Європи, де не зовсім справедливо поступилися «Марселю». Судячи з усього, «Зальцбург» стане вкрай неприємним суперником для «Наполі», що напередодні поступився «Ювентусу» (1-2).


10. Рубін — Локомотив М.

Чвертьфінальна стадія Кубка Росії складається з двох матчів, причому перші з них відбулися ще в минулому році (5 грудня). Тоді мінімально переміг «Локомотив», а ось місяцем раніше суперники поділили очки в Казані (0-0). На зимову перерву команди пішли по сусідству — «Локо» йшов п'ятим, «Рубін» посідав шосте місце. Однак у казанського клубу раптом закінчилися гроші, і керівництво продовжує скорочувати зарплатну відомість. У результаті Курбан Бердиєв втратив півскладу ключових гравців і залишився з тими, хто навряд чи спроможний вирішувати серйозні завдання.

Результати попередніх зустрічей:

На полі першої команди

Сезон

На полі другої команди

1-1

2003/04 (1/2)

0-1

4-0

2011/12 (1/4)

2014/15 (1/4)

0-0 (пен. 2-4)

2018/19 (1/4)

0-1


11. Арсенал Т. — Оренбург

Це теж сусіди по турнірній таблиці. Наприкінці жовтня суперники зустрічалися в Тулі і поділили очки (2-2). Тоді «Арсенал» виступав під керівництвом Олега Кононова, який за кілька тижнів очолив московський «Спартак». А справу, розпочату екс-наставником «Карпат», продовжує Ігор Черевченко, під керівництвом якого «Арсенал» пройшов зимові збори.

Результати попередніх зустрічей:

На полі першої команди

Сезон

На полі другої команди

0-1 (д. ч.)

2014/15 (1/4)

2018/19 (1/4)

4-2


12. Урал — Спартак М.

У цьому сезоні «Урал» став незручним суперником для «Спартака». Крім кубкової нічиєї, підопічні Дмитра Парфьонова обіграли «червоно-білих» у чемпіонаті, причому зробили це в Москві (2-1). «Урал» надійно влаштувався в середині таблиці, відстаючи від «Спартака» на сім очок. У свою чергу підопічні Кононова йдуть четвертими, на вісім очок відстаючи від лідируючого «Зеніта».

Результати попередніх зустрічей:

На полі першої команди

Сезон

На полі другої команди

2-2

2006/07 (1/16)

1-0

2018/19 (1/4)

1-1


Автор анонса: Андрій ЮЩЕНКО

Більше корисної інформації та спортивної статистики можна знайти на сторінках газети «ТОТО+».
Запитуйте на точках продажу МСЛ

Ми у Viber!