0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 959 тиражу

1. Шахтар — Айнтрахт Ф.

Якщо хтось продовжує думати, що «Шахтарю» пощастило з жеребом, це велика помилка. «Айнтрахт» став справжнім відкриттям нинішнього сезону і виграв усі шість матчів на груповій стадії Ліги Європи. Німці грають в атакуючий футбол і нікого не бояться. Якою буде оборона «Шахтаря» після продажу Ракицького — велика загадка. Ми прекрасно знаємо, якою вона була з Ракицьким. Досить сказати, що лише в одному єврокубковому матчі цього сезону «Шахтар» пропустив менше двох голів. А тут ще Ордець зазнав чергової травми. І новобранець Бондаренко теж травмувався. Як наслідок, перед відновленням євросезону Фонсека залишився з мінімальною кількістю захисників. Їх усього п'ять на чотири позиції.


2. Олімпіакос — Динамо К.

Восени «Олімпіакос» виглядав не найкращим чином, але взимку команда зміцніла. Однозначно, динамівців чекає вкрай непросте протистояння, шанси на успіх — менше 50%. У січні керівництво «Динамо» нарешті придбало форварда. Щоправда, наразі іспанець Соль не спромігся відзначитися навіть у контрольних матчах. У той же час найрезультативнішим гравцем на іспанських зборах став Русин, що завдав чотири точних удари. На один гол менше в активі Циганкова. А ось хорватський захисник Пиварич у результаті важкої травми вилетів на півроку.


3. Лаціо — Севілья

Обидві команди сперечаються за четверті місця в своїх чемпіонатах, і це пріоритетне завдання на сезон. Причина проста: путівка до Ліги чемпіонів принесе значно більше «пряників», ніж навіть перемога у Лізі Європи. І тим не менше, статус фаворита слід віддати «Севільї», яка майже завжди відповідально ставиться до єврокубків. До того ж її четвертому місцю в Примері ніхто не загрожує, тоді як «Лаціо» веде запеклу боротьбу з трьома іншими клубами.


4. Галатасарай — Бенфіка

Якщо для господарів у пріоритеті боротьба за турецьке золото, то гості намагаються досягти успіху на двох фронтах одночасно. Для португальських клубів життєво важливий експорт своїх зірок до топ-чемпіонатів, а для цього потрібно постійно «світитися» на євроарені. У той же час турецькі гранди продовжують робити ставку на «збитих льотчиків», хоча подібна стратегія безліч разів показала свою неефективність. «Бенфіка» налаштована просунутися в Лізі Європи якомога далі та майже напевно пройде «Галатасарай».

Результати попередніх зустрічей:

На полі першої команди

Сезон

На полі другої команди

08/09 (група Кубка УЄФА)

2-0

2-1

15/16 (група ЛЧ)

1-2


5. Краснодар — Байєр

У битві двох атакуючих команд очікується велика кількість голів. «Байєр» змінюється з приходом Петера Боша, в яскравому стилі розбив «Баварію» (3-1), але його гра в обороні продовжує викликати чимало запитань.


6. Ренн — Бетис

Обидві команди чудово виглядали наприкінці минулого року, але дещо підсіли останнім часом. Французи здатні поборотися в рідних стінах, та на двоматчовій дистанції має позначитися іспанська перевага в класі. Не варто забувати, що на початку лютого «Бетис» завдав поразки мадридському «Атлетико» (1-0), і це багато про що говорить. Втім, уже в наступному турі севільці поступилися «Леганесу» (0-3).


7. Славія Пр. — Генк

«Генк» усе ближче і ближче до бельгійського чемпіонства. Команда сконцентрована на досягненні винятково цієї мети і майже напевно не думає про єврокубки. Шанси «Славії» взяти хороший результат у домашній грі дуже високі.


8. Рапід В. — Інтер

«Інтер» значно сильніший у кадровому відношенні, але у гостей можуть виникнути проблеми з налаштуванням. Якщо італійці вийдуть на поле надмірно розслабленими, «Рапід» може зачепитися за нічию навіть попри відсутність ігрової практики. На користь австрійців говорить і відверто слабка форма суперника, який минулої суботи перервав серію з трьох поразок.


9. Цюрих — Наполі

Чемпіонат Швейцарії поновився раніше австрійського, тому проблеми з ігровим тонусом для «Цюриха" не настільки актуальні. В усьому іншому розклади приблизно такі, як і в попередній парі. Різниця лише в тому, що форма «Наполі» цілком собі бойова. Знов таки, багато що залежатиме від налаштування гостей.


10. Селтик — Валенсія

«Селтик» може пройти лише проблемну «Валенсію». Приблизно таку, якою вона була в першій половині сезону. Але сьогодні ситуація зовсім інша. «Валенсія» поступово позбавляється своїх проблем і добре виглядає останнім часом.

Результати попередніх зустрічей:

На полі першої команди

Сезон

На полі другої команди

1-1

01/02 (1/8 Кубка УЄФА)

0-1


11. Брюгге — Зальцбург

Перешкодити «Зальцбургу» може лише відсутність ігрової практики, що виникло в результаті великої паузи в чемпіонаті Австрії. В усіх інших компонентах гості сильніші, а ось у «Брюгге» сезон складається не кращим чином. Не варто забувати, що минулого сезону «Зальцбург» був півфіналістом Ліги Європи і з тих пір навряд чи став слабшим.


12. Вікторія Плз. — Динамо Зг.

Восени загребські динамівці залишили дуже приємне враження в Лізі Європи, тоді як «Вікторія» випередила московський ЦСКА в Лізі чемпіонів. На сьогоднішній день сили суперників приблизно рівні, і фактор свого поля може стати вирішальним.


Автор анонса: Андрій ЮЩЕНКО

Більше корисної інформації та спортивної статистики можна знайти на сторінках газети «ТОТО+».
Запитуйте на точках продажу МСЛ

Ми у Viber!