0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 958 тиражу

1. Манчестер Юнайтед — ПСЖ

Відразу після жеребкування «ПСЖ» вважався майже стовідсотковим фаворитом, але тепер ситуація різко змінилася. «Манкуніанців» буквально «прорвало» після призначення Солск’яера, а у парижан травмовані Неймар і Кавані. До того ж на вирішальних стадіях Ліги чемпіонів у «ПСЖ» обов'язково виникають проблеми зі сфери психології.


2. Рома — Порту

Нещодавно здавалося, що проблеми «Роми» залишилися в минулому, і до кінця сезону вона лише додаватиме. До того ж минулого року справжню «Рому» ми побачили тільки навесні. Однак кубкова поразка від «Фіорентини» з рахунком 1-7 змусило задуматися. У тому числі — керівництво клубу. В результаті Ді Франческо знову відчуває себе неспокійно, і це не найкращі обставини для підготовки до Ліги чемпіонів.

Результати попередніх зустрічей:

На полі першої команди

Сезон

На полі другої команди

0-3

16/17 (раунд плей-офф ЛЧ)

1-1


3. Тоттенхем — Борусія Д.

З огляду на кадрові проблеми перемоги даються «Тоттенхему» з величезними труднощами. Вже цілий рік «шпори» нікого не купують, тому травми Кейна і Аллі для них дуже чутливі. У січні «Тоттенхем» вилетів з обох англійських кубків, але в чемпіонаті не втрачає своїх позицій. Це свідчення того, що команда має характер. Що стосується «Борусії», то вона мріє про чемпіонство в Німеччині. Заради нього дортмундці готові пожертвувати чим завгодно. У тому числі — Лігою чемпіонів. У той же час на них постійно тисне «Баварія», що призводить до зривів в окремих матчах. Наприклад, минулої суботи «Борусія» не втримала потрійну перевагу над «Хоффенхаймом» і втратила вірні три очки (3-3).

Результати попередніх зустрічей:

На полі першої команди

Сезон

На полі другої команди

1-2

15/16 (1/8 ЛЄ)

0-3

3-1

17/18 (група ЛЧ)

2-1


4. Аякс — Реал М.

Після жеребкування здавалося, що такий «Аякс» здатний кинути виклик такому «Реалу». Зрештою, це найсильніша і найталановитіша команда з середини 90-х. І навіть сильніша за ту, котра не так давно грала в фіналі Ліги Європи. Однак у новому році амстердамці не схожі на себе. Почнемо з принизливого розгрому від «Фейєноорда» (2-6), продовжимо нічиєю з «Херенвеном» (4-4) і закінчимо суботньою поразкою від «Хераклеса» (0-1). Тим часом, «Реал» потроху прийшов до тями. «Вершкові» виграли п'ять останніх матчів у Примері і опинилися вже на другому місці. Минулого тижня «Реал» видав два першокласних матчі на виїзді — проти «Барселони» (1-1) і «Атлетико» (3-1). Схоже, «Аяксу» в цьому протистоянні ловити нічого.

Результати попередніх зустрічей:

На полі першої команди

Сезон

На полі другої команди

1-0

95/96 (група ЛЧ)

2-0

0-4

10/11 (група ЛЧ)

0-2

0-3

11/12 (група ЛЧ)

0-3

1-4

12/13 (група ЛЧ)

1-4


5. Фенербахче — Зеніт

Один із найжахливіших сезонів для «Фенербахче» триває. У його першій половині стамбульський клуб встиг побувати навіть у зоні вильоту турецького чемпіонату! Останнім часом команда поступово оживає, і це тривожний сигнал для «Зеніта». Взимку лідер РФПЛ майже за 50 мільйонів продав Паредеса в «ПСЖ». Рівноцінної заміни аргентинцеві у Семака немає, а от у захисті з'явився Ракицький...


6. Олімпіакос — Динамо К.

Восени «Олімпіакос» виглядав не найкращим чином, але взимку команда зміцніла. Однозначно, динамівців чекає вкрай непросте протистояння, шанси на успіх — менше 50%. У січні керівництво «Динамо» нарешті придбало форварда. Щоправда, наразі іспанець Соль не спромігся відзначитися навіть у контрольних матчах. У той же час найрезультативнішим гравцем на іспанських зборах став Русин, що завдав чотири точних удари. На один гол менше в активі Циганкова. А ось хорватський захисник Пиварич у результаті важкої травми вилетів на півроку.


7. Лаціо — Севілья

Обидві команди сперечаються за четверті місця в своїх чемпіонатах, і це пріоритетне завдання на сезон. Причина проста: путівка до Ліги чемпіонів принесе значно більше «пряників», ніж навіть перемога у Лізі Європи. І тим не менше, статус фаворита слід віддати «Севільї», яка майже завжди відповідально ставиться до єврокубків. До того ж її четвертому місцю в Примері ніхто не загрожує, тоді як «Лаціо» веде запеклу боротьбу з трьома іншими клубами.


8. Галатасарай — Бенфіка

Якщо для господарів у пріоритеті боротьба за турецьке золото, то гості намагаються досягти успіху на двох фронтах одночасно. Для португальських клубів життєво важливий експорт своїх зірок до топ-чемпіонатів, а для цього потрібно постійно «світитися» на євроарені. У той же час турецькі гранди продовжують робити ставку на «збитих льотчиків», хоча подібна стратегія безліч разів показала свою неефективність. «Бенфіка» налаштована просунутися в Лізі Європи якомога далі та майже напевно пройде «Галатасарай».

Результати попередніх зустрічей:

На полі першої команди

Сезон

На полі другої команди

08/09 (група Кубка УЄФА)

2-0

2-1

15/16 (група ЛЧ)

1-2


9. Краснодар — Байєр

У битві двох атакуючих команд очікується велика кількість голів. «Байєр» змінюється з приходом Петера Боша, в яскравому стилі розбив «Баварію» (3-1), але його гра в обороні продовжує викликати чимало запитань.


10. Селтик — Валенсія

«Селтик» може пройти лише проблемну «Валенсію». Приблизно таку, якою вона була в першій половині сезону. Але сьогодні ситуація зовсім інша. «Валенсія» поступово позбавляється своїх проблем і добре виглядає останнім часом.

Результати попередніх зустрічей:

На полі першої команди

Сезон

На полі другої команди

1-1

01/02 (1/8 Кубка УЄФА)

0-1


11. Брюгге — Зальцбург

Перешкодити «Зальцбургу» може лише відсутність ігрової практики, що виникло в результаті великої паузи в чемпіонаті Австрії. В усіх інших компонентах гості сильніші, а ось у «Брюгге» сезон складається не кращим чином. Не варто забувати, що минулого сезону «Зальцбург» був півфіналістом Ліги Європи і з тих пір навряд чи став слабшим.


12. Шахтар — Айнтрахт

Якщо хтось продовжує думати, що «Шахтарю» пощастило з жеребом, це велика помилка. «Айнтрахт» став справжнім відкриттям нинішнього сезону і виграв усі шість матчів на груповій стадії Ліги Європи. Німці грають в атакуючий футбол і нікого не бояться. Якою буде оборона «Шахтаря» після продажу Ракицького — велика загадка. Ми прекрасно знаємо, якою вона була з Ракицьким. Досить сказати, що лише в одному єврокубковому матчі цього сезону «Шахтар» пропустив менше двох голів. А тут ще Ордець зазнав чергової травми. І новобранець Бондаренко теж травмувався. Як наслідок, перед відновленням євросезону Фонсека залишився з мінімальною кількістю захисників. Їх усього п'ять на чотири позиції.


Автор анонса: Андрій ЮЩЕНКО

Більше корисної інформації та спортивної статистики можна знайти на сторінках газети «ТОТО+».
Запитуйте на точках продажу МСЛ

Ми у Viber!