0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 913 тиражу

1. Десна — Зоря

У чудовій формі «Десни» ми переконалися за її суботнім матчем проти «Маріуполя» (2-0). А ось «Зоря» в рамках чемпіонату не може перемогти вже шість турів поспіль. У результаті команда Рябоконя випередила луганців у турнірній таблиці. Більш того, підопічні Вернидуба випали з першої шістки. З огляду на всі представлені розклади, фаворита в цій кубковій зустрічі бути не може.


2. Ростов — Зеніт

У чемпіонаті Росії «Зеніт» лідирує з шестиочковим відривом від «Краснодара». «Ростов» ділить третє місце з «Локомотивом», відстаючи на сім очок від лідера. Проте, доля кубкової зустрічі зовсім не вирішена. Ростовці найефективніші саме в тих матчах, коли статус фаворита належить супернику. Валерій Карпін прекрасно організував оборону своєї команди, і проти «Зеніта» ця «ставка» цілком може спрацювати.


3. Вест Хем — Тоттенхем

Минулої суботи «Вест Хем» поділив очки з «Лестером» на його полі (1-1). А ось «Тоттенхем» свій матч чемпіонату зіграв тільки в понеділок, причому суперником «шпор» був «Манчестер Сіті» (0-1). Виходить, що на відновлення у підопічних Почеттіно залишилося менше двох діб — це вдвічі менше, ніж у «молотобійців». Можна не сумніватися, що ротація у виконанні Почеттіно буде радикальною. Але чи допоможе це його команді?


4. Міддлсбро — Крістал Пелас

Буквально щойно «Крістал Пелас» перервав переможну ходу «Арсенала» (2-2). Дербі вийшло напруженим та енерговитратним. І далеко не факт, що у підопічних Роя Ходжсона залишилося багато сил. «Міддлсбро» продовжує боротьбу за повернення до АПЛ. Команда Тоні П’юліса перебуває в лідируючій групі Чемпіоншипа, що свідчить про її непогану форму в даний момент. Шанси господарів на вихід до чвертьфіналу не менші, ніж у гостей.


5. Борусія М. — Байєр

На старті сезону вигідніше виглядала «Борусія». Однак «Байєр» додає від матчу до матчу, а в неділю леверкузенці взагалі видали найкращий матч у цьому сезоні. Вони розгромили «Вердер» на його полі з рахунком 6-2! Втім, є сумніви щодо здатності «фармацевтів» продемонструвати такий рівень двічі за чотири дні. До того ж їхня гра в обороні не витримує жодної критики.


6. Лейпциг — Хоффенхайм

Інтрига полягає в тому, що наставник «Хоффенхайма» Нагельсман наступного літа очолить «Лейпциг». А цієї осені його нинішня команда не знає перепочинку. Ліга чемпіонів відбирає величезну кількість сил, не надто вдався старт у чемпіонаті Німеччини, а тут ще в Кубку потрібно грати проти дуже серйозного суперника. Швидше за все, «Лейпциг» буде більш свіжим, та й фактор рідних стін поки що ніхто не відміняв.


7. Мальорка — Вальядолід

На цій стадії в Кубку Іспанії команди проводять по дві зустрічі. У більшості пар представники еліти спершу вирушать у гості до опонентів із нижчих дивізіонів. Швидше за все, настрій більш рейтингових клубів буде не надто бойовим. Всі розуміють: згаяне на виїзді цілком можна надолужити вдома. Що стосується суперників по сьомий парі, то «Мальорка» посідає сьоме місце в Сегунді. А ось «Вальядолід» несподівано для всіх опинився аж на шостому рядку в Прімері. Позаду «Вальядоліда» перебуває навіть мадридський «Реал»...


8. Кордоба — Хетафе

«Хетафе» — ще одна команда, що випереджає «Реал» після десяти турів. Але, як і у випадку з «Вальядолідом», це свідчить не про силу «Хетафе», а про нинішній стан Королівського клубу. Що стосується «Кордоби», то вона замикає турнірну таблицю Сегунди. Схоже, зараз господарям зовсім не до Кубка...


9. Спортинг Х. — Ейбар

Останнім часом у гостей траплялися сезони і сильніші. Поки що в «Ейбарі» думають тільки про одне — як уникнути вильоту з Прімери. А ось «Спортингу» вельми комфортно на десятому місці в Сегунді. Швидше за все, Хіхонці налаштуються на кубкову гру і спробують досягти максимального результату.


10. Сельта — Реал Сосьєдад

А в цій парі обидва суперники представляють елітний дивізіон. Команди міцно влаштувалися в середині таблиці, «Сельта» випереджає «Сосьєдад» на одне очко. Про фаворита двоматчового протистояння у даному разі не йдеться. Можна міркувати хіба що про незначну перевагу «Сельти» в домашній грі.


11. Альмерія — Вільярреал

Дев'яте місце в Сегунді — свідчення непоганої форми «Альмерії» прямо зараз. Вона цілком здатна попсувати нерви «Вільярреалу», що застряг серед аутсайдерів Прімери. Досить сказати, що відрив «підводників» від зони вильоту складає одне очко. Також не варто забувати, що «Вільярреалу» доводиться відволікатися ще й на Лігу Європи, яка теж забирає чимало сил.


12. Расинг — Бетис

«Бетис» теж грає на три фронти. Минулого тижня в Лізі Європи команда Віктора Санчеса обіграла «Мілан» на «Сан Сіро» (2-1). А тепер доведеться протистояти команді з третього іспанського дивізіону. «Расинг» є одним з його лідерів, що додасть господарям впевненості у власних силах. І хоча шансів на вихід до 1/8 фіналу у «Расинга» небагато, у Сантандері він здатний зіграти з «Бетисом» на рівних.


Автор анонса: Андрій ЮЩЕНКО

Більше корисної інформації та спортивної статистики можна знайти на сторінках газети «ТОТО+».
Запитуйте на точках продажу МСЛ

Ми у Viber!