0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 910 тиражу

1. Ренн — Динамо К.

Киянам точно не можна програвати, оскільки в такому разі конкуренти можуть піти у відрив. Нічия стане непоганим результатом для гостей, але її потрібно ще заслужити. Команда Хацкевича нібито і штампує перемоги в чемпіонаті, проте якість гри не витримує жодної критики. На сьогоднішній день воно не дозволяє обігравати навіть «Яблонець» з "Астаною". Продовження слідує?


2. Яблонець — Астана

У тому, що саме «Астана» захопила лідерство в цій групі, жодного сюрпризу немає. Поки «Ренн» і «Динамо» розбираються зі своїми проблемами, «Астана» зосереджена на Лізі Європи і навіть робить ставку на цей турнір. «Яблонець» у цій непрезентабельній компанії виглядає четвертим зайвим. Команда давно не виступала на євроарені і на багато не розраховує. Чехи не приховували своєї радості з приводу нічиєї з київським «Динамо», а добре відомий Томаш Хюбшман назвав цей результат історичним для свого клубу. Тим часом, для нас цікава постать Едуарда Соболя, що виступає за «Яблонець» на правах оренди. Не так давно він був основним гравцем збірної України. Але потім програв конкуренцію Миколі Матвієнку і втратив довіру з боку Андрія Шевченка. Для Соболя це вже друга оренда в чемпіонаті Чехії — в минулому сезоні разом з Русланом Ротанем він захищав кольори празької «Славії».


3. Карабах — Ворскла

У двох зіграних турах «Ворскла» виглядала цікавіше. Однак це зовсім не означає, що саме вона буде фаворитом у столиці Азербайджану. Швидше навпаки. За останні кілька років «Карабах» обріс серйозним єврокубковим досвідом, команда зіграна і вміє тримати удар. Та й за майстерністю господарі українцям, як мінімум, не поступаються. І якось дивно чути думку нібито поважних експертів, що в цьому двоматчовому протистоянні «Ворскла» може розраховувати на шість очок. Тут і чотири будуть за щастя, і три — не найгірший варіант.


4. Спортинг Л. — Арсенал Л.

Напередодні міжнародної паузи у «Арсенала» була серія з дев'яти перемог у різних турнірах. Про запрошення Унаї Емері більше ніхто не шкодує, хоча після невдалого серпня певні сумніви все-таки виникали. Тепер же є сумніви в тому, що в Ліссабоні «Арсенал» буде викладатися на всі сто відсотків. Навіть якщо «каноніри» дійсно хочуть виграти Лігу Європи, вони точно не будуть «вмирати» заради першого місця у своїй групі.


5. Андерлехт — Фенербахче

Ніхто навіть уявити не міг, що свій виступ в Лізі Європи «Андерлехт» розпочне з двох поразок. Для початку бельгійський клуб поступився спартаківцям із Трнави (0-1), а потім ще більш безвольно віддав три очки загребському «Динамо» (0-2). Мабуть, це останній шанс для «Андерлехта» все-таки включитися в боротьбу за вихід із групи. До того ж супернику зараз явно не до єврокубків. «Фенербахче» провалив стартовий відрізок турецької першості і після дев'яти турів посідає 15-е місце! Схоже, доля Філліпа Коку в цьому клубі вирішена. Заради високооплачуваної роботи в Стамбулі він покинув насиджене місце в Ейндховені, але вже багато разів пошкодував про своє рішення.

Результати попередніх зустрічей:

На полі першої команди

Сезон

На полі другої команди

0-2

07/08 (3 відб. ЛЧ)

0-1


6. Спартак Трн. — Динамо Зг.

Вивіска «Спартак» — «Динамо» тішить око, але не більше того, адже зустрічаються команди, зовсім байдужі українському вболівальнику. Після домашньої перемоги над «Андерлехтом» (1-0) спартаківці очікувано поступилися в Стамбулі (0-2). А ось чемпіон Хорватії несподівано захопив лідерство після двох упевнених перемог над фаворитами групи. Спочатку була яскрава гра з «Фенербахче» в Загребі (4-1). Продовження послідувало в Брюсселі, де динамівці не залишили шансів «Андерлехту» (2-0). Схоже, дорога до 1/16 фіналу для «Динамо» відкрита.


7. Цюрих — Байєр

Суперники виграли обидва стартові тури і тепер в очному протистоянні визначать одноосібного лідера. Втім, ці перемоги були здобуті в абсолютно різному стилі. «Цюрих» обидва рази виграв мінімально, вразивши ворота АЄКа і «Лудогорця» по одному разу. А ось «Байєру» довелося напружуватися значно більше, оскільки кіпріоти з болгарами відвантажили «фармацевтам» по два м'ячі. «Байєр» відповів трьома у грі з «Лудогорцем» (3-2) і чотирма — в матчі проти АЄКа (4-2). Але забивати «Цюриху», який поки що не пропускає зовсім, буде значно складніше.

Результати попередніх зустрічей:

На полі першої команди

Сезон

На полі другої команди

4-1

Кубок Інтертото-2006

0-5

07/08 (группа Кубка УЄФА)


8. АЄК Лр. — Лудогорець

Спочатку передбачалося, що чемпіон Болгарії боротиметься за вихід із групи. Але дві стартові поразки фактично перекреслили ці плани. Тепер болгарам потрібно сподіватися на максимум очок у протистоянні з кіпріотами, проте це майже нереально. АЄК із Ларнаки — команда досвідчена і наполеглива, чимало пограла в єврокубках. Жодних подарунків більш розкрученому «Лудогорцю" не передбачається.


9. Марсель — Лаціо

Вже зараз зрозуміло, що записні фаворити квартету H спробують пробитися до плей-офф малою кров'ю. Ось тільки далеко не факт, що у них це вийде. «Марсель» стартував із домашньої поразки від «Айнтрахта» (1-2), а потім не втримав перемогу над «Аполлоном» (2-2). «Лаціо» в економ-режимі обіграв кіпріотів (2-1), однак зазнав фіаско у Франкфурті (1-4). Схоже, обидві команди зосереджені на своїх чемпіонатах і завоюванні прямих путівок до Ліги чемпіонів. Так, заповітний пропуск можна отримати і завдяки перемозі в Лізі Європи. Але робити ставку на цей турнір дуже ризиковано, в чому минулої весни переконався «Марсель». Команда Руді Гарсії пройшла довгий шлях до фіналу, але у вирішальному поєдинку була розбита мадридським «Атлетико» і у підсумку залишилася ні з чим.

Результати попередніх зустрічей:

На полі першої команди

Сезон

На полі другої команди

0-2

99/00 (група ЛЧ)

1-5

3-0

Кубок Інтертото-2005

1-1


10. Сарпсборг — Мальме

А в цій групі всі чотири команди виграли по одному разу. І це трохи дивно, адже фаворитами спочатку вважалися «Бешикташ» і «Генк». Однак після невдачі в першому турі «Сарпсборг» і «Мальме» синхронно здобули три очки в другому. Обидві команди перемогли в рідних стінах: норвежці завдали поразки «Генку» (3-1), а шведи обіграли «Бешикташ» (2-0). Залишається додати, що в нинішньому євросезоні «Сарпсборг» виграв усі домашні зустрічі.


11. Стандард — Краснодар

В гості до «Стандарда» завітає лідер групи, що двічі переміг на старті. Спершу «Краснодар» мінімально виграв у «Акхісара» (1-0), а потім здобув вольову перемогу над "Севільєю" (2-1). Бельгійці стартували з розгрому від «Севільї» (1-5), але потім реабілітувалися в домашній грі з турками (2-1). Якщо ж оцінювати ситуацію в цілому, то після слабкого початку сезону «Стандард» додає від матчу до матчу. Команда має позитивну динаміку в усіх турнірах і не має програвати цю зустріч.


12. Рейнджерс — Спартак М.

«Рейнджерс» провів два яскравих матчі проти «Вільярреала» (2-2) і «Рапіда» (3-1). «Спартак» поступився австрійцям (0-2) і втратив перемогу над іспанцями (3-3). Криза в «Спартаку» явно затягнулася, але після недільної поразки від тульського «Арсеналу» (2-3) керівництво клубу все-таки звільнило Массімо Карреру. Один із головних кандидатів на вакантне місце — наставник російської збірної Станіслав Черчесов. У будь-якому разі, перемогти в Шотландії «Спартаку» буде складно.


Автор анонса: Андрій ЮЩЕНКО

Більше корисної інформації та спортивної статистики можна знайти на сторінках газети «ТОТО+».
Запитуйте на точках продажу МСЛ

Ми у Viber!