0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 909 тиражу

1. Шахтар — Манчестер Сіті

У цьому році і команда у «Шахтаря» дещо слабша, і з календарем їй пощастило значно менше, ніж минулої осені. Тоді «Манчестер Сіті» завітав до Харкова у якості дострокового переможця групи. Рівень опору, який відчув чемпіон України, був відповідний. Але зараз навіть на найменші поблажки з боку гостей сподіватися не варто. Команда Гвардьоли вже оступилася в першому турі і більше розкидатися очками не збирається. А «Шахтар» надовго втратив Тайсона, без якого завдання виходу з групи ускладнюється в рази.

Результати попередніх зустрічей:

На полі першої команди

Сезон

На полі другої команди

2-1

17/18 (група ЛЧ)

0-2


2. Хоффенхайм — Ліон

У двох стартових турах «Хоффенхайм» випускав з рук матчі, що складалися супервдало, тоді як «Ліон» в обох випадках проявив характер. Без цієї якості просто неможливо перемогти в Манчестері, та й з «Шахтарем» «Ліон» був у кроці від поразки. В очному протистоянні німецького і французького клубів фаворита немає. Відчутним ударом по амбіціях гостей стала травма Набіля Фекіра — можливо, найсильнішого гравця в складі «Ліона».


3. Манчестер Юнайтед — Ювентус

Коли «Манкуніанці» програвали «Ньюкаслу» з різницею в два м'ячі, відставка Жозе Моуріньо здавалася неминучою. Однак цього разу португалець вийшов сухим із води, чому значною мірою посприяла блискуча гра Алексіса Санчеса. Чилієць блискуче війшов у гру з лави запасних і змусив в черговий раз задатися питанням: що він там робить? Гра проти «Ювентуса» і Кріштіано Роналдо — ще одне складне випробування для Моуріньо. «Стара Синьйора» впевнено лідирує в чемпіонаті Італії, але Роналдо купували заради зовсім іншої мети — перемоги в Лізі чемпіонів.

Результати попередніх зустрічей:

На полі першої команди

Сезон

На полі другої команди

0-1

96/97 (група ЛЧ)

0-1

3-2

97/98 (група ЛЧ)

0-1

1-1

98/99 (1/2 ЛЧ)

3-2

2-1

02/03 (1/8 ЛЧ)

3-0


4. Аякс — Бенфіка

В силі нинішнього «Аякса» ми переконалися за нещодавніми матчами проти київського «Динамо». Перше враження виявилося цілком правильним. «Аякс» продовжує нарощувати оберти, що підтверджують його осінні результати — перемога над афінським АЄКом та гостьова нічия проти «Баварії». Таким чином, футбольний Амстердам знову став не найгостиннішим місцем для заїжджих гостей, і навіть нічия для «Бенфіки» буде за щастя.


5. ПСВ — Тоттенхем

А ці клуби програли обидва стартові тури. Але якщо від ПСВ нічого особливого ніхто і не чекав, то «Тоттенхем» вважався одним із фаворитів групи. Єдиний шанс лондонців знову включитися в боротьбу за потрапляння до плей-офф — виграти обидва матчі у голландців. Напевно, такий сценарій нікого не здивує.

Результати попередніх зустрічей:

На полі першої команди

Сезон

На полі другої команди

0-1 (пен. 6-5)

07/08 (1/8 Кубка УЄФА)

1-0


6. Брюгге — Монако

І знову йдеться про невдах стартових турів, що програли обидва матчі. На відміну від «Брюгге», «Монако» провалився ще і на внутрішній арені. Керівництво до останнього зволікало з висновками, але перед міжнародною паузою все-таки розлучилося з Леонардо Жардімом. Новим наставником призначений Тьєррі Анрі, і у нього надзвичайно багато роботи. Дебютний матч під його керівництвом «Монако» програв «Страсбуру» (1-2). До всіх проблем тренера-початківця додалася травма капітана команди Фалькао. Очевидно, що «монегаскам» слід зосередитися на виправленні ситуації в Лізі 1, що автоматично підвищує шанси «Брюгге».


7. Борусія Д. — Атлетико М.

До паузи, присвяченої національним збірним, «Борусію» було не зупинити. Але команда в Дортмунді надзвичайно молода, і спади у неї ще попереду. Якщо господарі будуть так само хвацько мчати вперед, гості за це обов'язково покарають. Більш того, гравці «Атлетико» тільки й чекають, щоб «Борусія» побігла в атаку з відкритим забралом.

Результати попередніх зустрічей:

На полі першої команди

Сезон

На полі другої команди

1-2

96/97 (группа ЛЧ)

1-0


8. Галатасарай — Шальке

«Шальке» поступово приходить до тями після стартового кошмару. Найцікавіше полягає в тому, що в Лізі чемпіонів гельзенкірхенці практично не постраждали. Чотири очки в двох турах — хороший заділ для потрапляння до плей-офф. «Галатасарай» спробує взяти максимум на власному полі, але не факт, що у турецького чемпіона це вийде. Проблема Фатіха Теріма в тому, що навіть у такій посередньої групі у нього найслабша команда з точки зору кадрів.

Результати попередніх зустрічей:

На полі першої команди

Сезон

На полі другої команди

1-1

12/13 (1/8 ЛЧ)

3-2


9. Локомотив — Порту

«Локомотив» став одним із розчарувань стартового відрізка. Здавалося, більш прохідну групу для «залізничників» навіть придумати складно. Хеведес, Крихов'як і Смолов мали зробити з «Локо» претендента на плей-офф. Але вийшло зовсім навпаки! Чемпіон Росії програв обидва матчі, програв під нуль і без особливих шансів на щось більше. Команда Юрія Сьоміна настільки невпевнена в собі, що ще одна невдала гра у її виконанні дуже ймовірна.


10. Спортинг Л. — Арсенал Л.

Напередодні міжнародної паузи у «Арсенала» була серія з дев'яти перемог у різних турнірах. Про запрошення Унаї Емері більше ніхто не шкодує, хоча після невдалого серпня певні сумніви все-таки виникали. Тепер же є сумніви в тому, що в Ліссабоні «Арсенал» буде викладатися на всі сто відсотків. Навіть якщо «каноніри» дійсно хочуть виграти Лігу Європи, вони точно не будуть «вмирати» заради першого місця у своїй групі.


11. Карабах — Ворскла

У двох зіграних турах «Ворскла» виглядала цікавіше. Однак це зовсім не означає, що саме вона буде фаворитом у столиці Азербайджану. Швидше навпаки. За останні кілька років «Карабах» обріс серйозним єврокубковим досвідом, команда зіграна і вміє тримати удар. Та й за майстерністю господарі українцям, як мінімум, не поступаються. І якось дивно чути думку нібито поважних експертів, що в цьому двоматчовому протистоянні «Ворскла» може розраховувати на шість очок. Тут і чотири будуть за щастя, і три — не найгірший варіант.


12. Ренн — Динамо К.

Киянам точно не можна програвати, оскільки в такому разі конкуренти можуть піти у відрив. Нічия стане непоганим результатом для гостей, але її потрібно ще заслужити. Команда Хацкевича нібито і штампує перемоги в чемпіонаті, проте якість гри не витримує жодної критики. На сьогоднішній день воно не дозволяє обігравати навіть «Яблонець» з "Астаною". Продовження слідує?


Автор анонса: Андрій ЮЩЕНКО

Більше корисної інформації та спортивної статистики можна знайти на сторінках газети «ТОТО+».
Запитуйте на точках продажу МСЛ

Ми у Viber!