0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 901 тиражу

1. Яблонець — Динамо К.

У стартовому турі обидві команди пропускали на останніх хвилинах. «Динамо» на «Олімпійському» втратило перемогу над "Астаною" (2-2), тоді як «Яблонець» випустив нічию в гостьовій грі проти «Ренна» (1-2). Для киян це був вже шостий матч поспіль, в якому вони залишали поле без перемоги. Але зараз настрій в команді нібито поліпшується. Підопічні Хацкевича виграли три гри в чемпіонаті, і розмови про його відставку на якийсь час стали не актуальними. Головний тренер втомився чекати результативних дій від молодих Русина і Супряги та перевів в центр нападу Вербича. На цій позиції словенець забив два голи в двох матчах, але потрібно розуміти, що суперниками «Динамо» були «Десна» і «Маріуполь». «Яблонець» є середняком чемпіонату Чехії, але в минулому сезоні несподівано завоював бронзу. Команда здатна налаштуватися на поєдинок з конкретним суперником. Скажімо, відразу після поразки від «Ренна» «Яблонець» розгромив чинного чемпіона Чехії «Вікторію» (3-0).


2. Зальцбург — Селтик

А в цьому випадку на старті групового турніру обидва суперники виривали перемоги на останніх хвилинах. «Зальцбург» забив вирішальний гол на полі «Лейпцига» (3-2), а «Селтик» у рідних стінах дотиснув «Русенборг» (1-0). Втім, на старті сезону обидві команди залишають зовсім різне враження. І якщо до «Зальцбурга» жодних питань не виникає, то «Селтик» не схожий на себе в чемпіонаті Шотландії. «Кельти» влаштувалися серед місцевих середняків, чого за ними не спостерігалося вже давно.

Результати попередніх зустрічей:

На полі першої команди

Сезон

На полі другої команди

2-2

14/15 (група ЛЄ)

3-1


3. Русенборг — Лейпциг

«Лейпциг» пройшов трьох опонентів у кваліфікації, і в усіх трьох випадках завершував внічию гостьові матчі. Суперниками німецьких «биків» були шведський «Хекен", румунська «Університатя» та українська «Зоря». Але проблема в тому, що після стартової поразки в рідних стінах одного очка Ральфу Рангніку може не вистачити. Так, нічия не стане для німців катастрофою, але тоді в останніх турах у них вже не буде права на помилку.


4. Бордо — Копенгаген

У першому турі французи мінімально програли «Славії» (0-1), тоді як данці розійшлися миром з «Зенітом» (1-1). На папері фаворитом виглядає «Бордо», але це лише на папері. Насправді у жірондінцев маса проблем, що тягнуться ще з початку сезону. Рання відставка головного тренера, нездатність знайти нового, слабкий старт у чемпіонаті. Між тим, «Копенгаген» — суперник зовсім не простий. Командою продовжує керувати Столле Сольбаккен, який очолив її вдруге в 2013 році. Але ж до цього був тривалий відрізок з 2006-го по 2011-й. Сольбаккен тримає команду на досить високому рівні, який дозволить «Копенгагену» поборотися за вихід із групи.


5. Цюрих — Лудогорець

Спочатку шанси «Лудогорця» розцінювалися вище, але після стартового туру ситуація змінилася. Швейцарський клуб здобув перемогу на Кіпрі, де був обіграний АЄК із Ларнаки (1-0). А ось «Лудогорець» примудрився програти «Байєру» (2-3), виграючи по ходу з різницею в два м'ячі. Тепер права на поразку у чемпіона Болгарії немає, інакше суперники по групі відірвуться на шість очок.


6. Спартак М. — Вільярреал

У таборі «Спартака», як і раніше, неспокійно. Напружена ситуація всередині команди не може не впливати на результати. Тому ж віденському «Рапіду» на старті Ліги Європи «червоно-білі» програли без єдиного шансу (0-2). У той же час «Вільярреал» видав бойовий матч проти «Рейнджерс» (2-2). Іспанці двічі вели в рахунку, але довести справу до переможного кінця не змогли. Проте, «підводники» додають від матчу до матчу. Вони поліпшили своє становище в Прімері та й в цілому дуже непогано виглядали у вересні.

Результати попередніх зустрічей:

На полі першої команди

Сезон

На полі другої команди

2-2

Кубок Інтертото-2004

0-1


7. Краснодар — Севілья

А ось «Севілья» потужно виглядала лише наприкінці минулого місяця. Для початку вона розбила бельгійський «Стандард» у Лізі Європи (5-1). Потім була натхненна перемога над мадридським «Реалом» (3-0). І нарешті — гостьовий успіх у грі з «Ейбаром» (3-1). Очевидно, що проти «Севільї» на її максимальному рівні «Краснодару» робити нічого. Але в тому то й справа, що іспанці дуже нестабільні, і в Лізі Європи цілком можуть розслабитися. Поки «Севілья» знущалася над «Стандардом», «Краснодар» на класі виграв у турецького «Акхісара» (1-0).


8. БАТЕ — ПАОК

У разі перемоги господарі зроблять серйозну заявку на вихід із групи. У стартовому турі БАТЕ здобув гостьову перемогу над угорським «Віді» (2-0), тоді як ПАОК не зміг відібрати очки у розслабленого «Челсі» (0-1). Але тепер ситуація може змінитися. Перевага в класі на боці гостей. Віце-чемпіон Греції здорово виглядав у серпні і цілком міг пробитися до групового турніру Ліги чемпіонів. Якщо Разван Луческу утримає команду на тому рівні, у неї не виникне проблем із потраплянням до плей-офф.


9. Айнтрахт — Лаціо

Гостьова перемога «Айнтрахта» над «Марселем» стала одним із головних сюрпризів першого туру. Потрібно відзначити, що французи відкрили рахунок вже на третій хвилині. «Айнтрахт» відігрався на початку другого тайму, а вирішальний гол був забитий незадовго до фінального свистка (2-1). «Лаціо» з таким же рахунком виграв у «Аполлона», однак витратив значно менше сил. Вони потрібні римлянам в Серії А, де підопічні Сімоне Індзагі у вересні покращили своє становище. Картинка була б ідеальною, якби не поразка в римському дербі минулої суботи (1-3). Навряд чи у Франкфурті Індзагі зіграє своїм найсильнішим складом. Його головні гравці потребують перепочинку і, швидше за все, вони його отримають.


10. Аполлон — Марсель

Складно сказати, які цілі «Марсель» переслідує в Лізі Європи. З одного боку, це фіналіст попереднього розіграшу. Але з іншого, команда Руді Гарсії пролетіла повз Лігу чемпіонів, потрапляння до якої було першочерговим завданням. Якщо «Марсель» знову залишиться за бортом головного з єврокубків, керівництво може цього не зрозуміти. Іншими словами, «Аполлон» у цій парі зовсім не приречений.


11. Мальме — Бешикташ

Перший тур розставив всі крапки над «і» та відразу дав зрозуміти, хто є хто в цьому квартеті. «Бешикташ» легко розправився з норвезьким «Сарпсборгом» (3-1), тоді як «Мальме» був приречений проти бельгійського «Генка» (0-2). Розмова про шанси господарів буде доречною лише в тому разі, якщо турки приїдуть до Швеції занадто розслабленими.

Результати попередніх зустрічей:

На полі першої команди

Сезон

На полі другої команди

3-2

90/91 (Кубок кубків)

2-2

1-4

05/06 (1 раунд Кубка УЄФА)

1-0


12. Сарпсборг — Генк

Для господарів саме потрапляння до групового турніру Ліги Європи — історичне досягнення. Про більше вони навіть не мріють. Якщо вийде зачепити в груповому турнірі кілька очок, норвежці будуть щасливі. Але «Генк» — не той суперник, з яким «Сарпсборг» здатний зіграти на рівних.


Автор анонса: Андрій ЮЩЕНКО

Більше корисної інформації та спортивної статистики можна знайти на сторінках газети «ТОТО+».
Запитуйте на точках продажу МСЛ

Ми у Viber!