0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 900 тиражу

1. Ліон — Шахтар

Насамперед потрібно сказати про те, що зустріч відбудеться при порожніх трибунах. Таке покарання УЄФА за поведінку французьких уболівальників у матчі проти московського ЦСКА, який був зіграний ще на початку року. Тим часом, підтримка трибун «Ліону» дуже б знадобилася. Команда Женезіо блискуче стартувала в Манчестері, де обіграла місцевих «городян» із рахунком 2-1. А ось «Шахтар» втратив очки в домашній грі з «Хоффенхаймом» (2-2). Це був один з найгірших єврокубкових матчів гірників при Фонсеці. Особливо розчарувала гра в обороні, а П’ятов припустився чергової результативної помилки. Не схожий на себе був Марлос, не працював правий фланг Бутка, не виходили діагоналі у Ракицького, не зміг забити Мораеш. На всіх позиціях, де у «Шахтаря» з'явилися нові люди, команда відчутно втратила в якості. Так або інакше, в двох матчах з «Ліоном» підопічним Фонсеки потрібно набирати не менше чотирьох очок, інакше про вихід із групи можна буде забути.


2. АЄК (Афіни) — Бенфіка

Обидві команди програли на старті, хоча це було цілком передбачувано. Але якщо «Бенфіка» приймала «Баварію» і особливо ні на що не розраховувала (0-2), то від АЄКа в Амстердамі фахівці чекали набагато більшого. Однак чемпіон Греції був розбитий «Аяксом» ущент (0-3). Цілком можливо, суперники по другій парі поведуть боротьбу лише за третє місце в своєму квартеті.

Результати попередніх зустрічей:

На полі першої команди

Сезон

На полі другої команди

1-0

09/10 (група ЛЄ)

1-2


3. Локомотив — Шальке

«Локомотив» став одним із розчарувань першого туру. Команда Юрія Сьоміна надзвичайно несміливо провела гостьову зустріч із «Галатасараєм» (0-3), хоча за складом чемпіону Туреччини, як мінімум, не поступається. Досить сказати, що новачками «Локо» під час літнього трансферного вікна стали німець Хеведес, поляк Крихов'як і росіянин Смолов. До слова, Хеведес не так давно був капітаном «Шальке», і для нього це вкрай важлива гра. Напевно, добре мотивований буде і Коноплянка. Але тут ще питання, чи випустять його на поле. «Шальке» не влаштувала стартова нічия з «Порту» (1-1), але на тлі п'яти поразок у Бундеслізі цей результат виглядає непогано. Втім, у минулому турі гельзенкірхенці нарешті виграли перший матч у сезоні.


4. Порту — Галатасарай

Мабуть, це найслабша група в нинішній Лізі чемпіонів. На два перших місця в рівній мірі претендують усі її учасники. Особливо ті, хто вдало зіграв у першому турі. Зрозуміло, йдеться про «Галатасараї», що розгромив «Локомотив» (3-0). Але у випадку з турецькою командою завжди можливий варіант, при якому на виїзді вона програє з такою ж легкістю.


5. Наполі — Ліверпуль

Цілком можливо, що «Ліверпуль» — найсильніша команда Європи прямо зараз. Мерсисайдці нестримні на старті сезону: вони перемогли в шести турах Прем’єр-ліги, вони видали блискучий матч проти «ПСЖ» (3-2). Юрген Клопп отримав відмінних гравців на всі проблемні позиції, і на сьогоднішній день слабких місць у «Ліверпуля» немає. І ось тепер головне питання: як довго «червоні» протримають таку неймовірну форму? Поки це питання риторичне, адже «Ліверпуль» не дає навіть найменшого приводу, щоб хоч хтось засумнівався в його нинішній силі. А ось «Наполі» не зміг матеріалізувати свою перевагу над «Црвеною Звездою» (0-0). Незважаючи на фактор Анчелотті, неаполитанцам буде вкрай складно конкурувати з «Ліверпулем» і «ПСЖ».


6. Тоттенхем — Барселона

Рік тому приблизно в цей же час «Тоттенхем» катком пройшовся по мадридському «Реалу». Однак у випадку з «Барселоною» нічого подібного не може бути в принципі. Наразі «шпори» разом із Харрі Кейном далекі від своєї ідеальної форми. А тут ще Уго Лльоріс дуже невчасно зазнав травми, яка трапилася на тлі алкогольного скандалу з його участю. Без свого голкіпера і капітана «Тоттенхем» зазнав трьох поразок поспіль. У тому числі програв міланському «Інтеру» на старті Ліги чемпіонів (1-2). Щодо «Барселони», то вона без найменших проблем здолала ПСВ на власному полі (4-0). Однак на даний момент у каталонців триматчова безвиграшна серія в чемпіонаті.


7. ПСВ — Інтер

У двох недавніх матчах — проти «Тоттенхема» та «Сампдорії» — «Інтер» виривав перемоги на останніх хвилинах. Так, міланський клуб трохи реабілітувався за невдачі на старті сезону, однак тепер перспективи «чорно-синіх» оцінюються більш стримано. Зокрема, немає жодної впевненості, що команда Спаллетті візьме три очки в Ейндховені.

Результати попередніх зустрічей:

На полі першої команди

Сезон

На полі другої команди

0-1

07/08 (группа ЛЧ)

0-2


8. Уіган — Суонсі

«Уіган» чудово виглядає на власному полі (+4=1-0) і спробує продовжити цю серію. Команда Пола Кука грає в атакуючий футбол, при цьому оборона діє гірше атаки і надає суперникам чимало шансів для взяття воріт. «Суонсі» тільки цього і треба. «Лебеді» не проти віддати ініціативу супернику та спіймати його на контратаці.

Результати попередніх зустрічей:

На полі першої команди

Сезон

На полі другої команди

2-0

00/01

0-0

0-2

11/12

0-0

2-3

12/13

1-2


9. Рединг — КПР

Попри впевнену перемогу над «Халлом» (3-0), у грі «Рединга» залишається чимало недоліків. Більшість лідерів команди серйозно здали. Схоже, як і в минулому сезоні, «Рединг» знаходитиметься ближче до аутсайдерів, а про місце в першій десятці не може бути й мови. А ось «КПР» після провального старту видав серію з чотирьох матчів без поразок, в ході якої набрав десять очок. Після цього хмари над головою Стіва Макларена трохи розвіялися, і його команда знову програла. Обидва суперники настільки нестабільні, що в їхньому очному протистоянні потрібно готуватися до будь-якого результату.

Результати попередніх зустрічей:

На полі першої команди

Сезон

На полі другої команди

1-1

13/14

3-1

0-1

15/16

1-1

0-1

16/17

1-1

1-0

17/18

0-2


10. Шеффілд Уенсдей — Вест Бромвіч

Схоже, адаптація «дроздів» до Чемпіоншипа пройшла успішно. Вони знайшли свою гру і навіть не думають зменшувати оберти. Їхнє місце в лідируючій групі цілком заслужене. Гостям до душі атакуючий футбол, вони люблять тиснути на чужі ворота. Оборона господарів якраз із тих, яка може розвалитися під потужним натиском суперника.

Результати попередніх зустрічей:

На полі першої команди

Сезон

На полі другої команди

1-1

01/02

1-1

3-1

06/07

1-0

0-1

07/08

1-1

0-4

09/10

0-1


11. Блекберн — Шеффілд Юнайтед

Гості не випали з першої шістки навіть після двох невдач у середині вересня. Потім була домашня перемога над «Престоном» (3-2), яка зміцнила позиції «Шеффілда». Втім, наступний суперник «Юнайтед» значно небезпечніший. «Блекберн» щойно повернувся до Чемпіоншипа і демонструє дуже хороший рівень готовності. Черговим успіхом «бродяг» стала гостьова перемога над «Сток Сіті» (3-2), який ще в минулому сезоні виступав у Прем'єр-лізі.

Результати попередніх зустрічей:

На полі першої команди

Сезон

На полі другої команди

5-0

99/00

1-2

1-1

00/01

0-2

2-1

06/07

0-0


12. Ротерхем — Бристоль Сіті

Після повернення до Чемпіоншипу «Ротерхем» видає яскраві виступи лише епізодично. Чи є передумови, аби черговий сплеск трапиться саме зараз? Напевно, що так. І справа тут у слабкій формі суперника, який після хорошого старту зазнав двох гостьових поразок на позаминулому тижні. Спочатку «Бристоль Сіті» поступився «Вест Бромвичу» (2-4), а потім — «Уїгану» (0-1).

Результати попередніх зустрічей:

На полі першої команди

Сезон

На полі другої команди

1-1

06/07

1-3

2-1

13/14

2-1

3-0

15/16

1-1

2-2

16/17

0-1


Автор анонса: Андрій ЮЩЕНКО

Більше корисної інформації та спортивної статистики можна знайти на сторінках газети «ТОТО+».
Запитуйте на точках продажу МСЛ

Ми у Viber!