0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 893 тиражу

1. ПАОК — Челсі

Мауріціо Саррі навіть не приховує, що в осінніх єврокубках лідери «Челсі» відпочиватимуть. Лондонці стартували з п'яти перемог у чемпіонаті Англії, і викладатися на всі сто ще і в Лізі Європи немає сенсу. Тим часом, ПАОК був близьким до потрапляння в груповий турнір Ліги чемпіонів. Клуб із Салоніків сильно виглядав у кваліфікації, де по черзі пройшов «Базель» і московський «Спартак». Нездоланною перешкодою для греків стала «Бенфіка», та й з нею ПАОК бився більш ніж гідно. Можна не сумніватися, що проти лідера АПЛ Хачериді і компанія проявлять себе з найкращого боку, тоді як «Челсі» спробує вийти з групи малою кров'ю.


2. Віді — БАТЕ

Для обох клубів Ліга Європи стане непоганою втіхою після невдачі в кваліфікації Ліги чемпіонів. Чемпіона Угорщини зупинив афінський АЄК, а чемпіон Білорусі виявився безсилим проти голландського ПСВ. В очному протистоянні «Віді» і БАТЕ складно виділити фаворита, адже ці суперники приблизно одного класу.

Результати попередніх зустрічей:

На полі першої команди

Сезон

На полі другої команди

1-1

15/16 (3 відб. ЛЧ)

0-1


3. Рапід В. — Спартак М.

Московський «Спартак» — ще одна команда, що зазнала фіаско в кваліфікації Ліги чемпіонів. Як було сказано вище, «червоно-білі» капітулювали перед грецьким ПАОКом. Зараз «народна команда» теж далека від своїх ідеальних кондицій. Нещодавно «Спартак» втратив двох центральних захисників і в спішному порядку намагався підписати Джона Террі. Однак 37-річний англійський ветеран росіянам відмовив. У своєму останньому матчі підопічні Каррери на власному полі поступилися грозненському «Ахмату» (1-2), що теж багато про що говорить. Шанси «Спартака» привезти з Австрії перемогу теж зовсім невисокі. Тим більше, на носі велике дербі з московським ЦСКА.


4. Акхісар — Краснодар

Після перемоги в Кубку та Суперкубку Туреччини Євген Селезньов зі своїми партнерами провалили старт національного чемпіонату. Останнє місце і два очки в п'яти турах — такі показники «Акхісара» на сьогоднішній день. З іншого боку, команда має кубковий характер і цілком може налаштуватися на одну гру. Ще один показовий момент — розгромна перемога «Галатасарая» над московським «Локомотивом» у зовсім свіжому матчі Ліги чемпіонів (3-0).


5. Копенгаген — Зеніт

Очевидно, що «Зеніт» цілковито зосереджений на чемпіонаті Росії. Два роки поспіль пітерці пролітали повз Лігу чемпіонів, і повернутися туди потрібно за всяку ціну. Команда Сергія Семака захопила лідерство в РФПЛ, випереджаючи найближчого переслідувача на п'ять очок. А ось у Лізі Європи «Зеніт» грає на сто відсотків тільки тоді, коли його «припече». Найчастіше це трапляється вдома, тоді як на виїзді підопічні Семака поступилися мінському «Динамо» (0-4) та норвезькому «Мольде» (1-2). «Копенгаген» — досвідчена і чудово організована команда, про що свідчать дві нульові нічиї з «Аталантою». Щоб обіграти данців на їхньому полі, потрібно докласти максимум зусиль, однак через вказані причини «Зеніт» перенапружуватися не буде.


6. Славія Пр. — Бордо

Влітку з цими командами встигли познайомитися українські вболівальники. «Славія» безуспішно протистояла київському «Динамо» в кваліфікації Ліги чемпіонів, тоді як «Бордо» вибив «Маріуполь» із Ліги Європи. Як відомо, у «Бордо» з того часу встиг змінитися тренер. Ось тільки пошуки нового «головного» явно затягнулися. Після відставки Густаво Пойєта керівництво не змогло домовитися з Тьєррі Анрі, і командою продовжує керувати Ерік Бедуе. З ним жирондинці за сумою двох матчів здолали бельгійський «Гент», проте справи на внутрішній арені складаються не найкращим чином.


7. Лудогорець — Байєр

А у «Байєра» справи в чемпіонаті складаються зовсім погано. Три поразки на старті Бундесліги — такого від леверкузенців не очікував ніхто. Напевно, Хайко Херрліху спиться зараз не зовсім спокійно. Йому потрібно терміново повертати команду на переможні рейки, і для цього будь-які турніри підходять. Ось тільки «Лудогорець» — це вам зовсім не подарунок. Болгарів точно не візьмеш голими руками. Ймовірність того, що безвиграшна серія «Байєра» знайде своє продовження, дуже велика.


8. АЄК Лр. — Цюрих

Останнім часом без представників Кіпру не обходиться жоден груповий турнір Ліги Європи. АЄК із Ларнаки на цьому рівні теж виступає не вперше. І, з великою часткою ймовірності, знову не стане хлопчиком для биття. Показово, що в раунді плей-офф Ліги Європи «Аполлон» з Лімассола виявився сильнішим швейцарського «Базеля».


9. Динамо Зг. — Фенербахче

І в цьому випадку ми говоримо про команди, що не потрапили до групового турніру Ліги чемпіонів. Динамівці поступилися дорогою швейцарському «Янг Бойз», тоді як «Фенербахче» постраждав від португальської «Бенфіки». За складом гості виглядають сильнішими, однак пріоритетним турніром для команди Філліпа Коку залишається чемпіонат Туреччини.


10. Спартак Трн. — Андерлехт

Словацький «Спартак» вперше виступає на такому рівні. Команда з Трнави добре виглядала в липні та серпні. Якщо вона збереже таку ж форму у вересні, цілком можна відібрати очки в «Андерлехта».


11. Олімпіакос — Бетис

Ми звикли спостерігати за «Олімпіакосом» у Лізі чемпіонів. Але криза в грецькому футболі дібралася і до Пірея, через що місцевий клуб залишився позаду АЄКа і ПАОКа. Буде логічно, якщо звичайний іспанський середняк ні в чому господарям не поступиться.


12. Лейпциг — Зальцбург

Різні власники у цих клубів лише на папері. Однак усім прекрасно відомо, що «Лейпциг» та «Зальцбург» почали свій політ з одного гнізда. Точніше, з одного заводу, де виробляють відомий на весь світ енергетичний напій. По справедливості, один із клубів не можна було допускати до єврокубків, та в УЄФА вирішили інакше. «Лейпциг» ледь не пролетів повз груповий турнір, але зумів дотиснути луганську «Зорю» на останніх хвилинах домашнього матчу. А ось «Зальцбург» уже вкотре залишився без Ліги чемпіонів, і винна в цьому «Црвена Звезда».


Автор анонса: Андрій ЮЩЕНКО

Більше корисної інформації та спортивної статистики можна знайти на сторінках газети «ТОТО+».
Запитуйте на точках продажу МСЛ

Ми у Viber!