0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 880 тиражу

1. Зоря — Лейпциг

«Зоря» вже створила одне маленьке диво, коли на попередній стадії пройшла португальську «Брагу». Тричі протягом цього протистояння підопічним Юрія Вернидуба довелося відіграватися, але вони жодного разу не проявили слабкість. Аби відчинити двері до групового турніру, їм залишилося пройти ще одного суперника. Суперника значно сильнішого, амбітнішого та досвідченішого. В минулому сезоні «Лейпциг» випробував на смак Лігу чемпіонів, куди має намір повернутися найближчим часом. За рік «биків» очолить Юліан Нагельсман, а сезон-2018/19 вони проведуть у надійних руках Ральфа Рангніка. «Лейпциг» уже пройшов два відбіркових раунди, де не відчув проблем зі шведським «Хекеном" (4-0 вдома, 1-1 на виїзді) та румунською «Університатею» (3-1 вдома, 1-1 на виїзді). Але тепер команда Рангніка починає в гостях, причому станеться це за три дні до стартового матчу Бундесліги проти дортмундської «Борусії». Ймовірно, проти «Зорі» німці застосують економ-режим, що підвищує шанси господарів не програти цей матч.


2. Шериф — Карабах

Обидві команди зазнали невдач у кваліфікації Ліги чемпіонів, але до групового турніру Ліги Європи проб'ється лише одна з них. Тираспольський «Шериф» переграв кутаїське «Торпедо», але потім поступився македонській «Шкендії». Після цього чемпіон Молдови з великими труднощами пройшов ісландський «Валюр». У той самий час «Карабах» виявився сильнішим за словенську "Олімпію" та албанський «Кукесі», але програв білоруському БАТЕ.

Результати попередніх зустрічей:

На полі першої команди

Сезон

На полі другої команди

1-2

17/18 (3 відб. ЛЧ)

0-0


3. АПОЄЛ — Астана

Перша спроба Романа Григорчука вивести «Астану» до групового турніру Ліги чемпіонів завершилася невдачею. Його команда по черзі пройшла чорногорську «Сутьєску» і данський «Мідтьюлланн», але двічі поступилася загребському «Динамо». АПОЄЛ зазнав фіаско в кваліфікації найпрестижнішого з єврокубків, програвши литовській «Судуві». Перейшовши до турніру рангом нижче, кіпріоти продемонстрували свою перевагу над естонською «Флорою» і «Хапоелем» із Беер-Шеви.

Результати попередніх зустрічей:

На полі першої команди

Сезон

На полі другої команди

1-1

15/16 (плей-офф ЛЧ)

0-1

2-1

16/17 (група ЛЄ)

1-2


4. Тренчин — АЄК (Ларнака)

Перемога «Тренчина» над «Фейєноордом» в третьому відбірковому раунді стала чи не найгучнішою сенсацією кваліфікації Ліги Європи. Словаки розгромили голландців на власному полі (4-0), а в Роттердамі спокійно зіграли внічию (1-1). До цього «Тренчин» вибив із розіграшу чорногорську «Будучность» і польський «Гурник». АЄК поки пройшов лише двох суперників — ірландський «Дандолк» та австрійський «Штурм». Особливо вразила перемога кіпріотів над другою командою Австрії із загальною різницею 7-0.


5. Сарпсборг — Маккабі Т-А

Відразу три норвезьких клуби в раунді плей-офф Ліги Європи — це досить багато. Особливо дивує присутність на цій стадії скромного «Сарпсборга», який встиг обіграти ісландський ІБВ, швейцарський «Санкт-Галлен» і хорватську «Рієку». Паралельним курсом тель-авівський «Маккабі» вибив із турніру угорський «Ференцварош», сербський «Раднічки» та вірменський «Пюнік».


6. Мальме — Мідтьюлланн

Ці клуби теж «опустилися» з Ліги чемпіонів, де на двох пройшли лише одного суперника. Шведський «Мальме» за сумою двох матчів обіграв румунський ЧФР, але пізніше в результаті двох нічиїх поступився угорському «Віді». В той самий час данці з «Мідтьюлланна» не впоралися з "Астаною", після чого вже в Лізі Європи без проблем розібралися з валійським ТНС.


7. Аталанта — Копенгаген

Зі зрозумілих причин «Аталанта» не в змозі утримувати своїх лідерів, але Джанп’еро Гасперіні знову має намір сколотити в Бергамо боєздатний колектив. Що у нього вийде, дізнаємося зовсім скоро, а поки що бергамци з великою перевагою обіграли боснійський «Сараєво» і «Хапоель» із Хайфи. Тим часом «Копенгаген» спокійно пройшов фінський КуПС, ісландський «Стьярнан» і болгарський ЦСКА.


8. Олімпіакос — Бернлі

«Олімпіакос» розім'явся на швейцарському «Люцерні» і тепер спробує продертися до воріт «Бернлі», оборона якого продовжує демонструвати дивовижну надійність. Команда Шона Дайча відчайдушно боролася з «Абердином» та «Істанбулом». В обох випадках дотиснути непоступливих суперників вдалося лише під час овертаймів домашніх матчів. А ось в основний час «Бернлі» грає виключно внічию.


9. Олімпія Л. — Спартак Трн.

Словенська «Олімпія» в результаті поразки від «Карабаху» досить швидко змотала вудки в Лізі чемпіонів. Проте в її перевазі над північноірландським «Крузейдерсом» і фінським ХІКом сумнівів не виникало. В той самий час словацький «Спартак» пройшов непростий шлях у кваліфікації Ліги чемпіонів — перемоги над боснійським «Зріньски» та польською «Легією», поразка в овертаймі від «Црвени Звезди».


10. Дюделанж — ЧФР

Недооцінка «Дюделанжа» може призвести до гірких наслідків. У новому євросезоні чемпіон Люксембургу в рівній боротьбі поступився угорському «Віді», а потім пройшов косовську «Дріту» і польську «Легію». А тим часом ЧФР після поразки від шведського «Мальме» не відчув проблем із вірменським «Алашкертом».


11. Партизан — Бешикташ

Поки «Партизан» методично розбирався з чорногорським «Рударом», литовським «Тракаєм» і данським «Нордшелланном», «Бешикташ» ледь не вилетів від австрійського ЛАСКа. Турки не напружувалися в Стамбулі (1-0), після чого горіли з різницею в два м'ячі в Лінці. І тільки гол, забитий Альваро Негредо на 90-й хвилині, дозволив «Бешикташу» уникнути фіаско.

Результати попередніх зустрічей:

На полі першої команди

Сезон

На полі другої команди

0-4

14/15 (група ЛЄ)

1-2


12. Гент — Бордо

«Бордо» потренувався на «Вентспілсі» і «Маріуполі», але тепер зустрів реально серйозного опонента. «Гент» за допомогою Ігора Пластуна і Романа Яремчука обіграв польську «Ягеллонію», але й здолати «Бордо» бельгійцям цілком до снаги. Влітку ряди жірондинців покинула трійка лідерів на чолі з Малкомом, після чого в чемпіонаті Франції вони стартували з двох поразок.


Автор анонса: Андрій ЮЩЕНКО

Більше корисної інформації та спортивної статистики можна знайти на сторінках газети «ТОТО+».
Запитуйте на точках продажу МСЛ

Ми у Viber!