0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 872 тиражу

1. Зоря — Брага

«Зоря» отримала надзвичайно неприємного та незручного суперника. «Брага» є четвертою силою в португальському футболі, а в минулому сезоні ледь не випередила «Спортинг» у боротьбі за третє місце. Крім цього, вона регулярно виступає на євроарені і володіє великим міжнародним досвідом. «Зоря» зіграла в двох групових турнірах Ліги Європи, але поступилася третім місцем полтавській «Ворсклі» і знову вимушена проходити кваліфікацію. На початку сезону луганці виглядають не кращим чином. В їхніх рядах чимало новачків, покликаних замінити Луніна, Опанасенка і Юрі. Команда виглядає сиро, гравці багато помиляються, Юрій Вернидуб досі не визначився зі стартовим складом. Поки «Зоря» перебуває в такому стані, шансів пройти "Брагу" в неї небагато.


2. Торпедо Кт. — Кукесі

Обидві команди зазнали невдачі в кваліфікації Ліги чемпіонів. Ось тільки «Кукесі», на відміну від «Торпедо», зумів пройти одного суперника — мальтійську «Валлетту». Після цього албанський клуб не знайшов контраргументів проти азербайджанського «Карабаха» і все-таки опинився в Лізі Європи, де торпедівці, тим часом, двічі обіграли фарерський «Вікінгур». Важливо відзначити, що «Кукесі» не є чемпіоном Албанії — в ЛЧ цей клуб зайняв місце дискваліфікованого «Скендербеу».


3. Сігма — Кайрат

3. Сігма — Кайрат «Сігма» повертається на євроарену через дев'ять років після участі в кваліфікації ЛЄ-2009/10. Довгоочікуване повернення відбулося завдяки четвертому місцю в попередньому чемпіонаті Чехії. А ось в 1992 році скромний клуб із Оломоуца був чвертьфіналістом Кубка УЄФА, де поступився мадридському «Реалу». Однак колишні заслуги в футбол не грають. А тим більше — не виграють. «Кайрат» є більш класною командою прямо зараз, що було доведено на попередній стадії Ліги Європи. Там алмаатинці пройшли голландський АЗ (2-0 вдома і 1-2 на виїзді). Після того, як у «Кайрата» з'явилися серйозні гроші, це його п'ята спроба пробитися до групового турніру другого за значимістю єврокубку. Цілком можливо, саме вона увінчається успіхом.


4. Аполлон — Динамо Бр.

У другому відбірковому раунді «Аполлон» вибив із розіграшу боснійський «Железнічар», тоді як динамівці з Бреста в драматичній боротьбі пройшли грецький «Атромітос». Для початку керівництво білоруського клубу запросило на тренерську посаду 28-річного фахівця. Новий наставник почав з того, що виставив за двері трьох ветеранів, в тому числі — Артема Мілевського. І тільки після цього відбулася домашня зустріч із греками, в якій динамівці спочатку чотири рази забили самі, а потім тричі пропустили у власні ворота (4-3). У повторному матчі рахунок відкрив «Атромітос», а «Динамо» відігралося лише в компенсований час (1-1). «Аполлон» — не менш серйозний суперник для білорусів. Якщо хтось забув, минулої осені на груповій стадії ЛЄ кіпріоти гідно боролися з «Евертоном», «Аталантою» та «Ліоном».


5. Ягеллонія — Гент

На перший погляд фаворитом видається «Гент», але легко в цій дуелі йому точно не буде. «Ягеллонія» вже показала свої зуби в протистоянні з більш рейтинговим «Ріу Аве» (1-0 вдома і 4-4 на виїзді). З «Гентом» поляки теж здатні поборотися. З цього сезону в основному складі бельгійського клубу виступають вже два українці. До форварда Романа Яремчука приєднався захисник Ігор Пластун, який відіграв два сезони за болгарський «Лудогорець».


ЦСКА Сф. — Копенгаген

Своїх суперників по другому відбірковому раунду ЦСКА і «Копенгаген» пройшли без особливих проблем. Але якщо з данцями, які зустрічалися з ісландським «Стьярнаном», інакше й бути не могло, то дві перемоги софійських армійців над міцною «Адмірою» дещо здивували. Чи то австрійський клуб виявився абсолютно не готовим до сезону, чи то ЦСКА в цій кваліфікації налаштований усіх здивувати. Одного разу у болгарського клубу це вже вийшло.


7. Нордшелланн — Партизан

«Нордшелланн» вважається менш розкрученою командою, але «Партизану» від цього легше не стане. Вони двічі виграли у шведського АІКа (по 1-0), продемонструвавши дуже надійну гру в обороні. У той же час «Партизан» розібрався з литовським «Тракаєм», але це не той суперник, який здатний оголити ігрові проблеми віце-чемпіона Сербії.


8. Вітесс — Базель

«Вітесс» робить перші кроки під керівництвом Леоніда Слуцького. Дебют російського фахівця на новому місці виявився вдалим — «Вітесс» за сумою двох матчів обіграв румунський «Віторул». Але наступний суперник куди значно серйознішим. Втім, проти «Базеля» в його нинішньому стані цілком можна грати, що підтвердив грецький ПАОК у кваліфікації Ліги чемпіонів.


9. станбул — Бернлі

Останнім часом «Істанбул» став регулярним учасником єврокубків, а в минулому сезоні вперше дістався групового турніру Ліги Європи. Але в даному разі багато що залежатиме від настрою англійців, які за допомогою овертайму виграли у «Абердина». На цьому тижні стартує чемпіонат Англії, і повністю зосередитися на єврокубках «Бернлі» вже не зможе.


10. Спартак Сб. — Брондбю

«Спартак» із Суботіци — один із численних «Спартаків», що виступають у єврокубках-2018/19. У зіграних раундах представник Сербії пройшов двох суперників — північноірландський «Колрейн» і чеську «Спарту». Для себе спартаківці вже виступили вище всяких похвал, але подолати данський «Брондбю» їм теж до снаги...


11. Сарпсборг — Рієка

На попередньому етапі «Сарпсборг» несподівано пройшов швейцарський «Санкт-Галлен» (1-2 на виїзді і 1-0 вдома). Хорватська «Рієка» має максимально уважно поставитися до норвезького суперника. За умови належного настрою проблем у неї не виникне.


12. Слован Бр. — Рапід В.

«Слован» залишив дивне враження в протистоянні з мальтійським «Бальцаном». Словаки примудрилися програти на виїзді, але вдома перемогли з потрібним рахунком. Не дивно, що наразі фаворитом пари виглядає віденський «Рапід».


Автор анонса: Андрей ЮЩЕНКО

Більше корисної інформації та спортивної статистики можна знайти на сторінках газети «ТОТО+».
Запитуйте на точках продажу МСЛ

Ми у Viber!