0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 871 тиражу

1. Славія Пр. — Динамо К.

Начебто й не скажеш, що «Динамо» якось по-особливому виглядає в новому сезоні. Але підопічні Хацкевича здобули вже чотири перемоги в чотирьох офіційних матчах, усі з рахунком 1-0, причому дві з них — над донецьким «Шахтарем». Завдяки такій серії команда отримала добрячу порцію впевненості в собі, яка стане в нагоді під час кваліфікації Ліги чемпіонів. Що стосується «Славії», то майже десять років вона боролася зі власними проблемами, поки в клуб не прийшли китайські гроші. А разом з ними прийшло і довгоочікуване чемпіонство (2017). У попередньому сезоні, коли «Славія» виступала в груповому турнірі Ліги Європи, її кольори захищали португалець Данні, турок Халіл Алтинтоп, а також українці Ротань і Соболь. Сьогодні з цієї компанії в клубі не залишилося нікого. «Славія» не змогла захистити чемпіонський титул, і керівництво порахувало, що названі легіонери не виправдали свою присутність.


2. Карабах — БАТЕ

Хто фаворит у цій парі, розібратися абсолютно неможливо. «Карабах» вже пройшов двох суперників — словенську «Олімпію» та албанський «Кукесі». БАТЕ ціною неймовірних зусиль здолав опір фінського ХІКа (0-0 вдома і 2-1 на виїзді).


3. Мальме — Віді

У першому відбірковому раунді «Віді» з величезними труднощами пройшов «Дюделанж» із Люксембургу. Здавалося, місія чемпіона Угорщини в кваліфікації ЛЧ закінчиться дуже скоро. Однак на подив багатьох, «Віді» виявився сильнішим ще й болгарського «Лудогорця». На черзі — шведський «Мальме», який у попередньому раунді вибив румунський ЧФР.


4. Стандард — Аякс

У цьому «Аяксі» грає не тільки молодь. В команді вистачає й досвідчених виконавців (Хунтелар, Блінд, Тадіч), які ведуть її за собою. У австрійського «Штурма» під час другого відбіркового раунду не було жодного шансу проти «Аякс». Швидше за все, «Стандард» сильніший за «Штурм», але результат може бути аналогічним.

Результати попередніх зустрічей:

На полі першої команди

Сезон

На полі другої команди

1-1

16/17 (група ЛЄ)

0-1


5. Црвена Звезда — Спартак Трн.

У першому відбірковому раунді чемпіон Сербії обіграв «Спартак» із Юрмали, тепер же зіграє проти «Спартака» з Трнави. «Црвена Звезда» добре виглядала в минулому євросезоні, де виступала в груповому турнірі ЛЄ. Але тепер має намір зробити ще один крок уперед і пробитися до елітного групового турніру. Для цього у неї є все необхідне. Що стосується словаків, то вони вибили боснійський «Зрінські» та польську «Легію».


6. Бенфіка — Фенербахче

Для кожного з цих клубів невихід до групового турніру ЛЧ стане серйозним ударом. Але хтось із них обов’язково вилетить вже зараз. «Фенербахче» розпочинає сезон з новим головним тренером. На цю посаду запрошений Філліп Коку, який успішно працював з голландським ПСВ. «Бенфіка» має намір реабілітуватися після не надто вдалого минулого сезону. Однак слід враховувати той факт, що останнім часом португальські гранди стали менш конкурентоспроможними на найвищому європейському рівні.

Результати попередніх зустрічей:

На полі першої команди

Сезон

На полі другої команди

3-1

12/13 (1/2 ЛЄ)

0-1


7. ПАОК — Спартак М.

З цього сезону від Росії в Лізі чемпіонів виступають три клуби. «Локомотив» і ЦСКА відразу стартують у груповому турнірі, тоді як «Спартак» лише через власну незібраність на фініші минулого сезону змушений проходити кваліфікацію. Це не так просто, як може здатися на перший погляд. Два роки тому приблизно в цей самий час «червоно-білі» поступилися АЄКу з Ларнаки. Саме після цих матчів «Спартак» очолив Массімо Каррера, під керівництвом якого «народна команда» після 16-річного очікування знову стала чемпіоном Росії. Теоретично грецький ПАОК — не найскладніший суперник для нинішнього «Спартака». Однак у минулому раунді команда Развана Луческу двічі обіграла «Базель», що вже наводить на певні думки. Схоже, Євген Хачеріді буде основним захисником ПАОКа в цьому сезоні, тоді як Євген Шахов більшість матчів починає на лаві запасних.


8. Селтик — АЄК (Афіни)

Афінський АЄК став 12-разовим чемпіоном Греції, ось тільки після останнього чемпіонства минуло 24 роки. До довгоочікуваного успіху причетний український захисник Дмитро Чигринський. Коли він здоровий, неодмінно грає в стартовому складі. Поки АЄК готувався до сезону, «Селтик» за сумою двох матчів пройшов вірменський «Алашкерт» та норвезький «Русенборг».


9. Міддлсбро — Шеффілд Юнайтед

У стартовому турі Чемпіоншипу «Міддлсбро» ледь уникнув гостьової поразки від «Міллуолла». До 87-ї хвилини лондонці вигравали з різницею в два м'ячі, однак в час, що залишився, «Міддлсбро» встиг вирвати нічию (2-2). У свою чергу «Шеффілд Юнайтед» приймав «Суонсі» і відкрив рахунок у середині другого тайму. Але валійський суперник не тільки відігрався, а й встиг вирвати перемогу незадовго до фінального свистка (2-1).

Результати попередніх зустрічей:

На полі першої команди

Сезон

На полі другої команди

3-1

06/07

1-2

0-0

09/10

0-1

1-0

10/11

2-1

1-0

17/18

1-2


10. Ноттінгем Форест — Вест Бромвіч

У стартовій грі сезону «Ноттінгем» залишився цілком задоволений гостьовою нічиєю проти «Бристоль Сіті» (1-1). А ось «Вест Бромвічу» відразу дали зрозуміти, що в Чемпіоншипі легко не буває нікому, навіть якщо ще вчора ти виступав у Прем'єр-лізі. «Дрозди» приймали «Болтон» і вважалися фаворитом із величезним відривом. Але на ділі менш рейтинговий суперник чинив відчайдушний опір, а на 89-й хвилині забив переможний гол (2-1).

Результати попередніх зустрічей:

На полі першої команди

Сезон

На полі другої команди

1-0

00/01

0-3

0-1

01/02

0-1

0-3

03/04

2-0

0-1

09/10

3-1


11. Челсі — Ліон

«Челсі» прийматиме французів на «Стемфорд Бридж», але фаворитом матчу лондонський клуб назвати складно. Зустріч із «Ліоном» пройде у вівторок, тоді як у неділю підопічні Саррі грали проти «Манчестер Сіті» за англійський Суперкубок (0-2). Немає жодних сумнівів, що італієць виставить, м'яко кажучи, експериментальний склад. Шанси «Ліона» не програти цей матч максимально високі.


12. Реал М. — Рома

У цій грі ми очікуємо чергової появи на полі Андрія Луніна. Він виходив на заміну проти «Манчестер Юнайтед» (1-2) і «Ювентуса» (3-1) і поки що не пропустив в свої ворота жодного м'яча. Український голкіпер заслужив похвалу від Лопетегі, а керівництво Королівського клубу продовжує наполягати на викупі у «Челсі» Тібо Куртуа.

Результати попередніх зустрічей:

На полі першої команди

Сезон

На полі другої команди

0-1

02/03 (група ЛЧ)

3-0

4-2

04/05 (група ЛЧ)

3-0

1-2

07/08 (1/8 ЛЧ)

1-2

2-0

15/16 (1/8 ЛЧ)

2-0


Автор анонса: Андрій ЮЩЕНКО

Більше корисної інформації та спортивної статистики можна знайти на сторінках газети «ТОТО+».
Запитуйте на точках продажу МСЛ

Ми у Viber!