0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 863 тиражу

1. Фінляндія (до 19) — Норвегія (до 19)

Всі учасники юнацького Євро, що відбувається у Фінляндії та стартував у понеділок, зіграли матчі першого туру. Головною сенсацією стала перемога збірної України над однолітками з Франції (2-1). А ось суперники по першій парі свої дебютні матчі програли. Фіни мінімально поступилися італійцям (0-1), тоді як Норвегія не мала шансів у протистоянні з Португалією (1-3). Залишається нагадати, що треті команди кожного з квартетів проведуть стиковий матч, переможцеві якого дістанеться путівка на молодіжний ЧС-2019.


2. Португалія (до 19) — Італія (до 19)

Ці команди відразу показали, хто є хто в групі А. Португальці та італійці обіграли своїх стартових суперників досить впевнено. Судячи з усього, саме вони розіграють перше місце в своєму квартеті.


3. Лячі — Анортосис

У першому матчі «Анортосис» здобув домашню перемогу (2-1), яка нічого кіпріотам гарантувати не може. Більш того, «Лячі» боровся на рівних і навіть був попереду після першого тайму. Але втримати перевагу албанці не зуміли. Втім, реванш у повторній грі цілком можливий.


4. Нимме Калью — Стьярнан

Ще вчора це здавалося неможливим, а сьогодні ісландські клуби виграють у естонських на класі. В рідних стінах «Стьярнан» відвантажив у ворота «Нимме Калью» три сухих м'ячі, після чого сумнівів щодо переможця двоматчового протистояння не виникає.


5. Рига — ЦСКА Сф.

Перемога болгарських армійців у дмашней грі вийшла досить натужною (1-0). Єдиний гол був забитий на 49 хвилині. Втім, коли при балтійці підуть уперед із надією відігратися, команда з Софії зможе забити значно більше.


6. Динамо Тб. — Дунайська Стреда

Тбіліські динамівці привезли зі Словаччини результативну нічию (1-1). Більш того, вони першими вийшли вперед вже на 15 хвилині. Але словаки незабаром відігралися, а після перерви рахунок на табло не змінився. Шанси суперників залишаються рівними.


7. Заря Бл. — Гурнік

Рівень чемпіонату Польщі поступово зростає, однак «Гурнік» обіграв молдавську «Зарю» з величезним скрипом (1-0). Непоступливого суперника вдалося дотиснути лише на 87 хвилині. Втім, у матчі-відповіді продертися до воріт суперника полякам буде значно простіше.


8. Прогресс — Габала

Після того, як Романа Григорчука було призначено головним тренером казахстанської «Астани», «Габалу» очолив азербайджанський фахівець. І ось після цих перетрубацій недавній учасник групового турніру Ліги Європи зазнав однієї з найганебніших поразок у своїй історії. На власному полі «Габала» поступилася супернику з Люксембургу з рахунком 0-2! Відігратися після такого фіаско азербайджанським гостям буде вкрай складно, але можливість реваншу виключати не можна.


9. Люфтетарі — Вентспілс

Від самого початку протистояння цих суперників виглядало досить рівним. Але «Вентспілс» відвантажив у ворота албанців п'ять сухих м'ячів уже в першому таймі домашньої гри. Після перерви рахунок не змінився. Для «Люфтетарі» євросезон практично закінчений, тоді як «Вентспілс» може готуватися до наступного суперника.


10. Дандолк — Левадія

Минулого тижня свої єврокубкові матчі програли всі чотири естонські клуби. Все йде до того, що в другому відбірковому раунді єврокубків естонських представників не залишиться зовсім. Колись міцна «Левадія» в рідних стінах мінімально поступилася «Дандолку» (0-1). У матчі-відповіді ірландці цілком можуть розвинути свій успіх.


11. Колрейн — Спартак Сб.

У домашній грі представник Сербії ледве уникнув поразки (1-1). «Спартак» відігрався наприкінці зустрічі, хоча поступався в рахунку з 23-ї хвилини. «Колрейн» повернувся додому зі зручним рахунком, але шанси в цій парі залишаються рівними.


12. Уйпешт — Нефтчі

Угорці вирвалися вперед вже на дев'ятій хвилині матчу в Баку. Однак потім отримали у власні ворота цілих три м'ячі і відправилися додому без особливих надій (1-3). «Нефтчі» довів свою перевагу в класі і має без особливих проблем проходити далі.


Автор анонса: Андрій ЮЩЕНКО

Більше корисної інформації та спортивної статистики можна знайти на сторінках газети «ТОТО+».
Запитуйте на точках продажу МСЛ

Ми у Viber!