0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 757 тиражу

До вашої уваги анонс чергового тиражу лотереї "Спортпрогноз". 

Динамо (Київ) - Шахтар 

Зустрічаються лідери чемпіонату, але Динамо вже відстало від гірників на 7 очок, та на 4 за втраченими. В минулому турі Динамо поступився Чорноморцю, а Шахтар переміг Ворсклу, тому й збільшив різницю між командами. В еврокубках Шахтар переміг Фейєноорд, а Динамо зіграло внічию з Янг Бойз. Аналогічна зустріч в цьому сезоні завершилася перемогою киян, що являється єдиною поразкою Шахтаря в УПЛ. Як завершиться чергове ель-классіко? 

Маріуполь - Зоря 

Команди посідають 6 та 7 місця відповідно, а Маріуполь випереджає Зорю на 2 очки. За останні п'ять матчів кожна з команд програла лише одного разу, тому обидві знаходяться в нормальній ігровій формі. Але Зоря вважається фаворитом, навіть попри матч в Лізі Європи, у якому луганчани перемогли Герту. Чи продовжить Зоря переможну серію? 

Евертон - Арсенал (Лондон) 

Евертон посідає дуже низьке для себе 16 місце, має лише 8 очок, але у разі перемоги може піднятися до 12-го. Арсенал так само у випадку перемоги зможе перейти з 7 позиції аж до 4, обігнавши Челсі. Евертон виграв лише один матч з останніх 7, більшість з них програв, як і матч в Лізі Європи з Ліоном. Арсенал поступився в минулому турі, а до цього стабільно набирає очки, а також переміг у єврокубковому матчі. Чи зможуть каноніри повернутися в топ-4? 

Тоттенхем - Ліверпуль 

Шпори мають прекрасну можливість наздогнати Манчестер Юнайтед, зрушивши з третього місця на друге, при цьому відірватися від переслідувачів. Ліверпуль теж може повернутися в єврокубкову зону, якщо переможе, з восьмого місця на 5 або навіть 4. Але Тоттенхем явний фаворит матчу, бо грає досить стабільно, не програє вже багато матчів та ще і зіграв внічию з Реалом в Лізі Чемпіонів, а Ліверпуль переміг Марибор, але в чемпіонаті останнім часом грає частіше внічию. Хто здобуде важливі три очки в цьому матчі? 

Фрайбург - Герта 

Фрайбург посідає 16 місце та знаходиться у зоні перехідних матчів, набравши лише 7 очок, та здобувши лише одну перемогу за весь сезон. Герта знаходиться не набагато вище, на відстані двох очок та на 13 місці. До того ж Герта програла Зорі в Лізі Європи, та не перемагає вже три матчі, набравши лише одне очко за цей час. Чи зможе хтось з команд набрати важливі очки? 

Вольфсбург - Хоффенхайм 

Команди знаходяться далеко одна від одної, Вольфсбург на 14 місці, а Хоффенхайм на 5. Останні п'ять матчів Вольфсбург не перемагає, але наодмінно грає внічию, а Хоффенхайм програв лише в одному матчі з п'яти. Хоффенхайм зможе піднятися на четверте місце, якщо переможе, а Вольфсбург на 11. Чи зможе Хоффенхайм перемогти та піднятися до зони ЛЧ, або Вольфсбург нарешті переможе? 

Торино - Рома

Торино знаходиться на 8 місці, відстаючи від Роми на 2 очки, а римляни посідають 6 місце, але мають гру в запасі. Торино набрав п'ять очок в п'яти матчах, а Рома перемогла у чотирьох поспіль, але в минулому турі програла. До того ж вовки грали в ЛЧ, де зіграли в бойову нічию 3:3. Чи зможе Рома повернутися до зони єврокубків? 

Аталанта - Болонья 

Аталанта грає в Серії А набагато гірше, ніж в Лізі Європи, де бергамці посідають перше місце в групі, а у внутрішньому чемпіонаті Аталанта лише 12 та не може перемогти вже у п'яти матчах. Болонья ж сьома та знаходиться за крок від зони єврокубків, та має серію перемог з трьох матчів. Чи зможе Аталанта її зупинити? 

СПАЛ - Сассуоло 

Зустрічаються команди-аутсайдери, які ділять між собою 18 та 19 місце, мають однакові показники перемог та поразок, та вважаються одними з претендентів на виліт з еліти. Але у випадку перемоги одна з команд зможе вилізти с зони вильоту, і швидше за все це буде новачок Серії А СПАЛ. Як закінчиться матч за виживання? 

Леганес - Атлетік (Більбао) 

Леганес знаходиться на 7 місці, але у випадку перемоги зможе стрибнути аж на п'яте, а якщо Атлетіко не переможе в своєму матчі то і на 4. Атлетік навпаки повинен перемагати, щоб дістатися до зони перед єврокубками, бо посідає лише 11 місце. Чи зможе сенсаційний Леганес увійти в топ-5 Ла Ліги, перемігши міцний Атлетік? 

ЦСКА (Москва) - Зеніт 

Матч між постійними лідерами чемпіонату, які знову знаходяться в топ-трійці разом з Локомотивом. Зеніт - лідер чемпіонату, має 28 очок, а ЦСКА посідає третє місце та має 24 бали. Обидві команди грали у Європі, ЦСКА програв Базелю в ЛЧ, а Зеніт переміг у своєму матчі в ЛЄ. Але у цьому поєдинку виграти може кожна з команд, тож як закінчиться російське ель-класіко? 

Аустрія - Рапід (Відень) 

Матч між одними з кращих команд країни, які посідають четверте та третє місця відповідно, та мають різницю в одне очко. В останніх матчах саме Рапід був стабільнішим, та має серію перемог у три матчі, тому й має більше шансів на успіх. Як завершиться матч за 6 очок?


Ми у Viber!