0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 755 тиражу

До вашої уваги анонс чергового тиражу лотереї "Спортпрогноз". 

Зоря - Герта 

Зоря сенсаційно перемогла Атлетік в минулому турі на виїзді з рахунком 0:1, за рахунок чого і посідає друге місце в групі, а Герта поступилася Естерсунду, посідає третю позицію разом з Атлетіком та відстає від Зорі на два очки. Луганчан влаштує і нічия, але у випадку перемоги Зоря зробить серйозну заявку на вихід з групи. Чи зможуть українці знову здивувати? 

Естерсунд - Атлетік (Більбао) 

Шведи несподівано посідають перше місце в групі, вигравши обидва матчі з двох можливих, а Атлетік зіграв внічию з Гертою, а згодом програв Зорі вдома, тому й не знаходиться в зоні виходу. Чи продовжить Естерсунд лідирувати в групі? 

Црвена Звезда - Арсенал (Лондон) 

Зустрічаються лідери групи, які ще не поступалися в цьому розіграші. Арсенал - перший з двома перемогами над БАТЕ та Кельном, а серби посідають друге місце з 4 очками, через нічию з БАТЕ. Найшвидше, що саме ці команди й вийдуть з групи, тому вони намагатимуться зайняти перше місце та виграти групу. Хто виявиться сильнішим : амбітні серби або впевнені лондонці? 

БАТЕ - Кельн 

У цих команд шансів на вихід небагато, адже БАТЕ має одне очко та посідає третє місце, а Кельн взагалі програв обидва поєдинки в двох турах. Але якщо одна з команд зможе набрати більше трьох очок за два матчі між собою, то вона матиме шанс на успіх. Чи зможуть команди виявити переможця? 

Ніцца - Лаціо 

Ніцца та Лаціо виграли обидва своїх матча, по черзі здолавши Вітесс та Зюльте-Варенгем відповідно, тому й посідають перше та друге місце. Кожна з команд спробує посісти перше місце, але Лаціо виглядає більш стабільно та впевнено. Хто зможе вийти вперед у групі? 

Зюльте-Варегем  - Вітесс

Ці команди мають мізерні шанси на вихід далі, бо програли обидва своїх матчі Ніцці та Лаціо, тож не мають очок та посідають останнє місце. Лише за умовою двох перемог поспіль у одної з команд з'явиться можливість зачепитися за вихід. Чи зможе хоч один з клубів перемогти? 

Хапоель (Беєр-Шева) - Стяуа 

Хапоель ділить друге та третє місце з Вікторією, набравши три очки, але поступившись в минулому турі саме чехам. Стяуа виграв обидва своїх матчі, обігравши Лугано та Вікторію, тому й посідає перше місце. Але румунам потрібно набирати очки, щоб залишатися в зоні виходу з групи, а Хапоель повинен наздоганяти свого суперника. Як закінчиться цей матч? 

Лугано - Вікторія Плзень 

Швейцарці майже втратили шанс вийти далі, адже поступилися у обох своїх матчах, а Вікторія повинна перемагати, щоб не відставати від Стяуа та обігнати Хапоель, тому три очки для чехів будуть надважливими. Чи вдасться Вікторії їх набрати в матчі з немотивованим суперником? 

Коньяспор - Зальцбург 

Турки знаходяться на третьому місці, перемігши Гімараєш в минулому турі, а Зальцбург здолав Марсель, вийшовши вперед у групі. Кожній з команд потрібно перемагати, адже різниця між четвертим та першим місцем лише три очки. Як завершиться цей поєдинок? 

Евертон - Ліон 

Один з центральних матчів туру, бо зустрічаються команди з топ-5 чемпіонатів, до того ж відстань між командами у групі мінімальна, бо Евертон посідає останнє місце з одним очком, а Ліон - друге з двома балами, а відстань до першої Аталанти всього три очки. Тому у випадку перемоги кожна з команд зможе далеко відірватися від суперників. Хто виявиться кращим в цій зустрічі? 

Копенгаген - Злін 

Схожа ситуація і у групі цих команд, де Копенгаген набрав два бали та займає другу позицію, при цьому не забивши і не пропустивши жодного голу, так само як і Шериф, а Злін посідає четверте місце з одним очком, тому у випадку перемоги кожна з команд легко відірветься вперед. Чи зможуть данці наздогнати лідера групи Локомотив? 

Скендербеу - Партизан 

Команди посідають останнє місце в групі, Скендербеу зіграв внічию з Янг Бойз, а Партизан поступився Динамо Київ. У випадку перемоги одна з команд зможе піднятися до другої позиції, чи виявлять команди переможця?


Ми у Viber!