0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 754 тиражу

До вашої уваги анонс чергового тиражу лотереї "Спортпрогноз". 

1. Фейєноорд - Шахтар 

Фейєноорд посідає останнє місце в групі, програвши обидва матчі з Манчестер Сіті та Наполі, а Шахтар після перемоги над Наполі поступився Манчестер Сіті в минулому турі. Тому "гірникам" потрібно перемагати голландців, щоб продовжувати займати другу позицію. Чи вдасться Шахтарю здобути важливі три очки? 

2. Реал (Мадрид) - Тоттенхем 

Обидві команди перемогли у своїх матчах Боруссію та АПОЕЛ, тому мають порівну очок та боротимуться за перше місце в групі. Реал посідає друге місце в своєму чемпіонаті та переміг в останніх трьох матчах, а Шпори - треті в АПЛ, та рухаються переможним шляхом в основному, завдяки нападнику Харрі Кейну. Чи зможе англієць принести результат в матчі проти чемпіона турніру? 

3. Монако - Бешикташ 

Монако знаходиться на останній позиції в групі, набравши лише одне очко, та програвши в минулому турі Порту з рахунком 0:3. Бешикташ - перший у квартеті, виграв обидва матчі, здолавши Лейпциг в останньому турі. Турки вже зможуть забезпечити собі вихід далі у разі перемоги над французами, а монегаскам потрібно чіплятися за перші місця. Хто зможе набрати важливі три очки? 

4. Лейпциг - Порту 

Лейпциг посідає останню позицію, ділячи її з Монако, та поступившись в минулому турі Бешикташу 2:0. Порту - другий, завдяки перемозі над Монако, але відстає від Бешикташа, адже програв йому в першому турі. Кожній з команд необхідно перемагати, бо кожна ще може сподіватися на вихід. Чи зможе Лейпциг здобути першу перемогу в історії в Лізі Чемпіонів? 

5. Спартак (Москва) - Севілья 

Спартак зумів зіграти внічию з Ліверпулем в минулому турі, тому маючи 2 очки знаходиться на другому місці, разом з англійцями. Севілья посідає перше місце, завдяки перемозі над Марибором, тому може відірватися від конкурентів, якщо переможе росіян. Як завершиться цей матч? 

6. ЦСКА (Москва) - Базель 

Після перемоги над Бенфікою ЦСКА майже в одні ворота поступився Манчестер Юнайтед в минулому турі, а Базель знищив Бенфіку, здобувши одну з найбільших перемог в історії клубу. Тепер у команд по три очки, тому ці матчі між ними будуть вирішальними. Хто зможе посунути суперника з другого місця? 

7. Астана - Маккабі (Тель-Авів)

Команди знаходяться на останній позиції, маючи лише по одному набраному балу, зігравши внічию в минулому турі з Славією та Вільярреалом відповідно. Тож кожна з команд має перемагати, щоб наздогнати суперників на перших місцях. Чи зможе хтось з них перемогти? 

8. Зоря - Герта 

Зоря сенсаційно перемогла Атлетік в минулому турі на виїзді з рахунком 0:1, за рахунок чого і посідає друге місце в групі, а Герта поступилася Естерсунду, посідає третю позицію разом з Атлетіком та відстає від Зорі на два очки. Луганчан влаштує і нічия, але у випадку перемоги Зоря зробить серйозну заявку на вихід з групи. Чи зможуть українці знову здивувати? 

9. Естерсунд - Атлетік (Більбао) 

Шведи несподівано посідають перше місце в групі, вигравши обидва матчі з двох можливих, а Атлетік зіграв внічию з Гертою, а згодом програв Зорі вдома, тому й не знаходиться в зоні виходу. Чи продовжить Естерсунд лідирувати в групі? 

10. Ніцца - Лаціо 

Ніцца та Лаціо виграли обидва своїх матча, по черзі здолавши Вітесс та Зюльте-Варенгем відповідно, тому й посідають перше та друге місце. Кожна з команд спробує посісти перше місце, але Лаціо виглядає більш стабільно та впевнено. Хто зможе вийти вперед у групі? 

11. Коньяспор - Зальцбург 

Турки знаходяться на третьому місці, перемігши Гімараєш в минулому турі, а Зальцбург здолав Марсель, вийшовши вперед у групі. Кожній з команд потрібно перемагати, адже різниця між четвертим та першим місцем лише три очки. Як завершиться цей поєдинок? 

12. Скендербеу - Партизан 

Команди посідають останнє місце в групі, Скендербеу зіграв внічию з Янг Бойз, а Партизан поступився Динамо Київ. У випадку перемоги одна з команд зможе піднятися до другої позиції, чи виявлять команди переможця?


Ми у Viber!