0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 753 тиражу

До вашої уваги анонс чергового тиражу лотереї "Спортпрогноз". 

Інтер - Мілан 

Інтер знаходиться на другому місці, та у випадку перемоги в цьому матчі, зможе відірватися від Лаціо та Ювентуса. Мілан - сьомий, та програв останні два матчі, але одна перемога зможе підняти їх на п'яте. Тож набирати три очки повинні обидві команди, але в цьому сезоні Інтер виглядає більш стабільно, тому буде фаворитом матчу. Як закінчиться міланське дербі? 

Самдорія - Аталанта 

Команди знаходяться поруч в таблиці, але у Самдорії є матч в запасі, тому команда зможе піднятися у таблиці з восьмого місця на п'яте, а Аталанта вже п'ять матчів не програє, та якщо переможе, то зможе обігнати свого суперника. Хто зможе виграти у важливому матчі? 

Сассуоло - К'єво 

Сассуоло знаходиться на 17 місці, та за крок до зони вильоту, програвши чотири з п'яти останніх матчів. К'єво вже чотири матчі не програє, двічі перемігши в останніх іграх, знаходиться на 9 позиції, але зможе піднятися у випадку перемоги. Чи зможе К'єво набрати три очки в матчі проти аутсайдера? 

Бетис - Валенсія 

Валенсія ще не програвала в цьому сезоні, завдяки чому посідає п'яте місце, але Бетіс знаходиться на відстані лише в два очки на шостій позиції, не програючи вже чотири матчі. Яка з команд зможе перемогти суперника в матчі за 6 очок? 

Жирона - Вільярреал 

Жирона не може виграти вже у п'яти матчах поспіль, через що посідає 16 місце, а Вільярреал - десятий, поступившись лише раз в п'яти матчах. Вільярреал явний фаворит, чи вдасться йому набрати чергові три очки та піднятися в таблиці? 

Малага - Леганес 

Малага посідає останнє місце в чемпіонаті, зігравши лише один матч унічию та програвши інші шість, тому вважається першим претендентом на виліт. Леганес - восьмий, не програє в останніх трьох іграх, та може піднятися у випадку перемоги. Чи зможе Леганес перемогти аутсайдера? 

Брайтон - Евертон 

Команди мають рівні показники в АПЛ , посідають 16 та 17 місце відповідно, та часто програють в останніх матчах, знаходячись поруч із зоною вильоту, тому кожній з них необхідно перемагати. То зможе виграти в матчі з конкурентом? 

Саутгемптон - Ньюкасл 

Команди знаходяться в середині таблиці, Саутгемптон - десятий, а Ньюкасл восьмий. Святі програють останні два матчі, Ньюкасл також не перемагав в минулих двох турах, але все одно виглядає краще за свого суперника. Чи зможуть сороки повернутися на переможний шлях? 

Бордо - Нант 

Команди знаходяться біля зони єврокубків, на сьомому та шостому місцях. Бордо програв в останньому турі, але до цього переміг тричі, а Нант перемагає вже чотири матчі поспіль, але має дуже низьку результативність, забивши за сезон лише 6 голів. У випадку перемоги кожна з команд зможе піднятися до єврозони, хто посуне прямого конкурента? 

Монпельє - Ніцца 

Монпельє та Ніцца знаходяться поруч у таблиці, але не там, де хотіли б, адже посідають 14 та 13 позиції, та не перемагають вже декілька турів поспіль. Жодна з команд не виступає стабільно, тому кожна може як перемогти так і програти. Як завершиться цей поєдинок? 

Вердер - Боруссія (Менхенгладбах) 

Вердер знаходиться на передостанньому місці в чемпіонаті, не вигравши жодного матчу в сезоні, але три останні матчі зіграв внічию. Боруссія чергує перемоги з поразками, в останніх п'яти матчах набравши лише 7 очок та опустилася на дев'яте місце, але все одно вважається фаворитом матчу. Чи зможе Вердер нарешті перемогти або Боруссія повернеться на високі позиції? 

Олімпік - Олександрія 

Олімпік знаходиться в єврокубковій зоні на п'ятому місці, програвши лише один матч з останніх п'яти, але зіграв внічию у більшості матчів. Олександрія знаходиться на восьмій позиції в зоні вильоту, два останні матчі зігравши внічию, не програючи вже три гри поспіль. Най ймовірнішим результатом буде нічия, як зіграють команди?


Ми у Viber!