0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 751 тиражу

До вашої уваги анонс чергового тиражу лотереї "Спортпрогноз". 

Україна - Хорватія 

Україна повинна здобувати перемогу, щоб вийти з групи, адже попри рівність команд у очках, у Хорватії є перевага над Україною у очній зустрічі, тому Україна може вибити Хорватію лише перемігши її. В минулому турі жовто-блакитні перемогли Косово, а Хорватія зіграла внічию з Фінляндією. В першому матчі хорвати перемогли 1:0, чи зможуть українці здобути потрібну для себе звитягу та вийти в плей-офф?

Фінляндія - Туреччина 

Жодній з команд вже не потрапити на ЧС, тому мотивація в них лише одна - здобути останню перемогу в цьому сезоні. Фіни вже давно залишили гонку за вихід з групи, а Турція вилетіла з неї лише у минулому турі, програвши прямому конкуренту - Ісландії, а Фінляндія зіграла внічию з Хорватією. Як закінчиться цей матч? 

Уельс - Ірландія 

У випадку перемоги команда, яка її здобуде стовідсотково потрапить в плей-офф, а можливо і посяде перше місце, у разі втрати очок лідером групи - Сербією. Але Уельсу для виходу в плей-офф вистачить і нічиї, а Ірландцям потрібні лише три залікові бали. Яку з команд ми побачимо в наступній стадії ЧС-2018? 

Португалія - Швейцарія 

Матч за перше місце у групі, але неважливо від його результату обидві команди напряму потраплять у груповий раунд ЧС, адже друге місце цієї групи матиме більше очок ніж всі інші другі місця, та вийде напряму як і перше. Але вийти з першого все одно краще, до того ж Швейцарія перемогла у всіх дев'ятьох матчах та спробує здобути стовідсотковий показник перемог, а Португалія спробує помститися швейцарцям за поразку в першому матчі. Хто посяде перше місце? 

Нідерланди - Швеція 

У Нідерландів залишився теоретичний шанс на вихід з групи, але вони повинні переграти Швецію, яка знаходиться на другому місці, з різницею в 7 голів, щоб вийти на другу позицію. Шведи забезпечили собі таку перевагу, вигравши в минулому турі Люксембург 8:0. До того ж шведи навіть можуть розраховувати на перше місце, якщо Франція не переможе в своєму матчі. Тож голландців рятує тільки диво, чи зможуть вони створити його? 

Перу - Колумбія 

Обидві команди знаходяться в зоні виходу, але Перу посідає місце стикових матчів, а Колумбія п'яте, але різниця між ними лише одне очко, тож перемога однієї з команд майже не залишить шансів на успіх для іншої. Швидше за все саме Колумбія залишиться у зоні виходу, а Перу може і не потрапити у стикові ігри, якщо Аргентина переможе у своєму матчі. То хто забезпечить собі участь у ЧС-2018? 

Гондурас - Мексика 

У Гондураса є можливість вийти на чемпіонат Світу, якщо вони переможуть Мексику, яка посіла перше місце та забезпечила собі вихід з цієї позиції, а США не виграє в своєму матчі. Тому у Гондураса є мотивація перемогти немотивовану Мексику, чи вдасться їм вийти на другий ЧС поспіль? 

Панама - Коста-Рика 

Коста-Рика посіла друге місце у групі, забезпечивши собі вихід на ЧС, та не може піднятися вище, тому мотивації сильної не має, а Панама у випадку перемоги може зійти з зони стикових матчів до зони виходу, якщо США не здобуде три очки. Чи зможе Панама потрапити на Світову першість? 

Україна (до 21) - Нідерланди (до 21) 

Україна посідає друге місце у групі, перемігши Андорру 0:6, але зіграли внічию з Латвією 1:1. Нідерланди знаходяться на третій позиції, мають стільки ж очок як і Україна, але зіграли на одну гру більше, поступившись Шотландії. Україна у випадку перемоги зможе укріпити свої позиції, як завершиться ця гра? 

Латвія (до 21) - Шотландія (до 21) 

Латвія зіграла вже чотири матчі, але не перемогла у жодному, двічі зігравши внічию та двічі програвши, а Шотландія перемогла Нідерланди, але поступилася Англії, тому і знаходиться на четвертій позиції. Чи зможуть кельти піднятися за рахунок аутсайдера? 

Фінляндія (до 21) - Данія (до 21) 

Данія - лідер групи, має три перемоги з трьох можливих, забивши у трьох іграх 14 голів. Фінляндія двічі зіграла внічию та не програвала, тому посідає лише четверте місце. Чи зможе Данія продовжувати перемагати або Фінляндія продовжить серію без поразок? 

Сербія (до 21) - Росія (до 21) 

Сербія виграла у двох можливих матчах, забивши 6 голів та не пропустивши жодного. Росія - лідер групи, має 7 очок у трьох матчах, але зіграла на одну гру більше Сербії. Кожна з команд прагне посісти перші місця, тому перемога кожної з них дасть їм перевагу у майбутньому над суперником. Хто з цих збірних зможе посунути конкурента?


Ми у Viber!