0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 747 тиражу

Челсі - Манчестер Сіті 

Обидві команди знаходяться у відмінній формі, Манчестер Сіті посідає перше місце та має 16 очок, не програвши жодного матчу в сезоні, здобули три перемоги в останніх матчах, забивши в них 15 голів. Челсі - третій з 13 очками, не програє в останніх п'яти матчах, в минулому турі перемогли Сток Сіті 0:4. Клуби також перемогли у своїх матчах у Лізі Чемпіонів, здолавши Атлетіко та Шахтар відповідно. Хто з цих титанів АПЛ зможе перемогти іншого? 

Вест Бромвіч - Уотфорд 

Господарі знаходяться на 12 місці та не можуть перемогти у чотирьох матчах поспіль, в минулому турі програвши Арсеналу. Гості ж знаходяться на дуже високому для себе 6 місці, програвши лише Манчестер Сіті у шести матчах сезону. Чи продовжить Уотфорд знаходитися у єврокубковій зоні? 

Борнмут - Лестер 

Борнмут вважається аутсайдером АПЛ, адже посідає передостаннє місце в таблиці, має лише одну перемогу та п'ять поразок, остання від Евертона. У Лестера справи не набагато кращі, адже лиси знаходяться на 17 місці та мають лише на один бал більше, ніж їх суперник, а в минулому турі програли Ліверпулю. Як завершиться матч між аутсайдерами? 

Бертон Альбіон - Вулверхемптон 

Господарі знаходяться поруч із зоною вильоту, та невдало грають в останніх матчах, а їхній суперник - навпаки посідає 4 місце, відстаючи від першого лише на 3 очки. Обидві команди програли в минулому турі, яка з них здобуде очки в цьому? 

Міллуол - Барнслі 

Міллуол посідає 12 місце в таблиці, але зумів набрати хід та в останніх чотирьох матчах здобув 8 очок, не програвши у жодному. Барнслі знаходиться за крок до зони вильоту, та в останніх чотирьох іграх не виграли жодного матчу. Чи зможе Міллуол продовжити серію без поразок у грі проти аутсайдера? 

Рединг - Норвіч

Рединг знаходиться на 18 позиції в чемпіонаті, майже не здобуваючи очки в останніх матчах, на відміну від Норвіча, яки у останніх п'яти матчах набрав 11 очок, не програвши жодної з цих ігор. Чи припиниться серія без перемог одної команди або серія без поразок іншої? 

Аугсбург - Борусія (Дортмунд) 

Аугсбург знаходиться досить високо, а саме на 5 позиції, та стабільно набирає очки в останніх п'яти матчах, не програвши у жодному та набравши 7 очок, але й це і близько не так добре, як у Борусії, яка посідає перше місце, лише одного разу зіграла внічию, вигравши всі інші матчі та забила в них 19 голів, пропустивши один. Чи продовжить Дортмунд лідирувати в таблиці? 

Айнтрахт (Франкфурт) - Штутгарт 

Айнтрахт та Штутгарт сусіди по турнірній таблиці, адже ділять 11 та 12 місце, набравши порівну очок, та навіть мають однакові показники перемог та поразок. В останніх матчах все ж кращими були господарі, але в цьому шанси команд абсолютно рівні, то як закінчиться матч за 6 очок? 

Удінезе - Сампдорія 

Удінезе невдало розпочали чемпіонат та знаходяться на 17 місці, за крок до зони вильоту, перемігши лише в одному матчі з 6 та програли всі інші. Сампдорія навпаки досить непогано заграла в новому сезоні, посідає 7 місце, на одне нижче єврокубкової зони, не програла же жодного матчу та набрала 11 очок в минулих п'яти матчах. Чи зможуть леви наблизитися до зони Ліги Європи? 

Дженоа - Болонья 

Дженоа знаходиться у зоні вильоту на передостанній позиції, лише двічі зігравши внічию та не здобувши жодної перемоги. Болонья посідає 12 місце та чергує перемоги з поразками, граючи досить нестабільно, та все ж має більше шансів на успіх. Як закінчиться цей поєдинок? 

Ам'єн - Лілль 

Команди знаходяться на крок одна від одної, посідаючи 16 та 18 місце відповідно, але якщо ціль Ам'єна боротися за виживання, то Лілль зобов'язаний підійматися в таблиці, але в останніх п'яти матчах набрав лише 2 очки. Чи зможе Лілль нарешті зупинити серію без перемог? 

Діжон - Страсбург 

Ці команди також знаходяться у зоні вильоту, Діжон має більше на один бал, але в останніх п'яти матчах команди ледь набирають якісь очки, тож перемога буде дуже важливим результатом для кожної з команд. Чи зможе хтось з них її здобути?


Ми у Viber!