0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 746 тиражу

До вашої уваги анонс чергового тиражу лотереї "Спортпрогноз".

1. Партизан - Динамо (Київ)

Кияни перемогли Скендербеу в першому матчі, вигравали всі ігри чемпіонату, але в останньому турі зіграли внічию. Партизан знаходиться на другому місці разом з Янг Бойз, та спробує обігнати Динамо завдяки домашній перемозі, але кияни - фаворити, тому й мають брати ще три очки та міцно посісти першу позицію. Чи вдасться перемога підопічним Хацкевича?

2. Скендербеу - Янг Бойз

Скендербеу поступився київському Динамо з рахунком 3:1, а Янг Бойз поділив очки з Партизаном, тому і ділить з ним друге та третє місце. Швейцарцям неодмінно потрібно перемагати, щоб наздогнати Динамо, а албанцям потрібно зачепитися за очки, щоб залишити собі шанси на вихід. Яка з команд здобуде вдалий для себе результат?

3. Зальцбург - Марсель

Австрійці не змогли переграти португальський Гімарайнш, зігравши внічию 1:1, а Марсель мінімально переміг Коньяспор 0:1. Зустрічаються фаворити групи, тож ціна помилки буде дуже висока, французи матимуть кращі шанси на успіх, але й Ред Булл непроста команда, тож чи зможе хтось перемогти?

4. Коньяспор - Гімараєш  

Турки поступилися в першому турі Ліги Європи Марселю з рахунком 0:1, а португальці зіграли внічию з Ред Булл Зальцбургом 1:1. Кожній із команд важливо перемогти, щоб мати шанс на вихід з групи, у Коньяспора перевага домашнього поля, чи допоможе це їм? 

5. Зеніт - Реал (Сосьєдад)  

Обидві команди розгромили своїх суперників в першому турі, перемігши Вардар 0:5 та Русенборг 4:0 відповідно, тож фаворити групи зустрінуться, щоб вирішити, хто буде першим. Зеніт знаходиться у прекрасній формі, посідає перше місце в чемпіонаті, а Сосьєдад в останніх матчах поступився лише Реалу. Яка з команд виявиться сильнішою? 

6. Естерсунд - Герта  

Шведи перемогли луганську Зорю в першому турі з рахунком 0:2, а Герта зіграла в безгольову нічию з Атлетиком. У випадку перемоги Естерсунда, вони майже забезпечить собі вихід з групи, а якщо переможуть німці, то боротьба лише загостриться. Чи продовжать шведи дивувати Европу? 

7. Кельн - Црвена Звезда  

В минулому турі Ліги Європи Кельн поступився лондонському Арсеналу з рахунком 1:3, втративши перевагу після першого тайму, а Црвена Звезда зіграла внічию з білоруським БАТЕ 1:1. Фаворитом матчу буде Кельн, але БАТЕ відомий тим, що може переграти сильнішого суперника, незалежно від його переваги. Як завершиться цей поєдинок? 

8. Лугано - ФКСБ (Стяуа)  

Минулого туру Лугано поступився Хапоелю з рахунком 2:1, а Стяуа - навпаки переміг Вікторію Плзень 3:0. Румунці набагато досвідченіші та сильніші, але Лугано може створити сенсацію, щоправда вірогідність цієї події невисока, тож чи продовжить Стяуа перемагати? 

9. Маккабі (Тель-Авів) - Вільярреал  

Перший тур пройшов для команд по-різному, адже Маккабі поступився пражській Славії 1:0, а от Вільярреал без проблем переміг Астану 3:1. Іспанці мають вигравати і в цьому матчі, так само як і потрібна перемога Маккабі, щоб піднятися у таблиці. Хто переможе в цій зустрічі? 

10. Шериф - Копенгаген  

Шериф зіграв внічию із Зліном, не забивши голів, так само як і Копенгаген зіграв в безгольову нічию з Локомотивом, тому позиції у всіх чотирьох команд групи рівні, через це кожне очко важливе для подальшої боротьби за вихід. Чи зможе хтось вийти на перше місце? 

11. Лудогорець - Хоффенхайм  

Лудогорець може бути задоволеним першим матчем в Лізі Европи, бо у групі смерті зіграв внічию з Істанбулом, а Хоффенхайм поступився Бразі, тому посідає останнє місце в групі на даний момент, що майже зобов'язує їх перемогти. Чи вдасться німцям повернутися у верхню частину таблиці? 

12. Брага - Істанбул Башахшехір 

Брага у дуже складному матчі перемогла Хоффенхайм з рахунком 1:2, а Істанбул не зумів перемогли Лудогорець, розписавши безгольову нічию. У випадку перемоги Брага зможе міцно утвердитися, як лідер групи, а туркам потрібно продовжувати набирати очки, щоб залишитися на позиції, що дає шанс на вихід з квартету. Хто досягне бажаного результату? 


Ми у Viber!