0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 745 тиражу

До вашої уваги анонс чергового тиражу лотереї "Спортпрогноз". 

Борусія (Дортмунд) - Реал (Мадрид) 

В першому турі Ліги Чемпіонів Борусія поступилася Тоттенхему на виїзді 3:1, а Реал здолав АПОЕЛ вдома 3:0. Джмелі знаходяться у прекрасній формі, посідаючи перше місце в чемпіонаті та ще не поступившись в ньому. Реал навпаки не досить вдало грає в останніх матчах, та знаходиться на 7 місці, але все одно вважається фаворитом матчу. Яка з команд зможе перемогти свого конкурента? 

Спартак (Москва) - Ліверпуль 

Обидві команди зіграли внічию в першому турі Ліги Чемпіонів, тому в групі всі мають порівну очок. Спартак не дуже стабільно захищає титул чемпіона, знаходячись далеко від перших озицій, також як і Ліверпуль, який чергує перемоги з невдачами. Мерсисайдці - фаворити пари, чи вдасться їм перемогти? 

Монако - Порту 

Монегаски зіграли внічию з Лейпцигом в першому турі Ліги Чемпіонів, в той час як Порту поступився Бешикташу вдома, тож зобов'язаний перемагати в цій зустрічі, щоб продовжити боротьбу. Обидві команди йдуть добре в чемпіонаті, Монако це вдається через неймовірну результативність Фалькао, який забив 11 голів в 7 матчах чемпіонату. Чи зможе форвард допомогти своїй нинішній команді перемогти свою колишню? 

Бешикташ - Лейпциг 

Турки несподівано перемогли Порту в минулому турі, що дало їм можливість посідати перше місце в групі, а Лейпциг зіграв внічию в своєму дебютному матчі в ЛЧ з Монако. Обидві команди знаходяться в оптимальних кондиціях, добре йдуть у чемпіонатах своїх країн, та і мають майже рівні шанси на перемогу. Кому вдасться здобути позитивний результат? 

ПСЖ - Баварія 

Центральний матч всього тижня ЛЧ, зустрічаються лідери групи, які без проблем перемогли Селтик та Андерлехт відповідно, до того ж цей матч буде першою серйозною перевіркою дієздатності оновленого складу парижан, котрі як і Баварія демонструють сильний футбол в чемпіонаті, але у мюнхенців проблеми в останніх трьох турах, лише одна перемога. Складно визначити фаворита, але матч буде дуже цікавим, хто зможе взяти лідерство в групі? 

Андерлехт - Селтик 

Ці команди швидше за все будуть боротися за третє місце в групі, яке даватиме право грати в Лізі Європи, адже клуби поступилися у своїх матчах з грандами, тому кожній з команд перемога буде надважливим результатом. Селтик все ж більш досвідчений та і виступає в цьому сезоні стабільніше, тому і буде фаворитом, та як закінчиться матч? 

Атлетико (Мадрид) - Челсі 

Зустрінуться фаворити групи, які мають багато матчів між собою, як для команд з різних країн і Атлетіко завжди був кращим у цих іграх. Матрасники зіграли внічию з Ромою, а Челсі розніс Карабах 6:0 в минулому турі. Команди знаходяться в ідеальній формі, перемагають майже в кожному матчі, тож хто з них виявиться сильнішим сьогодні та чи зможе Челсі нарешті перемогти іспанців? 

Базель - Бенфіка

Обидві команди програли у своїх перших матчах в ЛЧ цього сезону, поступившись Манчестер Юнайтед та ЦСКА відповідно, тож перемогу має одержувати хоч одна з команд, щоб продовжити боротьбу за вихід з групи, найшвидше це буде Бенфіка, яка ще не програла в цьому сезоні жодного матчу, йде перша в чемпіонаті та взагалі буде сильніша за Базель. Чи зможуть португальці перемогти? 

Астана - Славія (Прага)

Астана поступилася Вільярреалу в першому турі Ліги Європи з рахунком 3:1, а Славія перемогла Маккабі з мінімальною перевагою. Астана повинна перемагати в цьому матчі, щоб продовжувати боротьбу за вихід з групи, і як раз чехи і є прямими конкурентами, хто виявиться кращим у цій грі? 

Зальцбург - Марсель 

Австрійці не змогли переграти португальський Гімарайнш, зігравши внічию 1:1, а Марсель мінімально переміг Коньяспор 0:1. Зустрічаються фаворити групи, тож ціна помилки буде дуже висока, французи матимуть кращі шанси на успіх, але й Ред Булл непроста команда, тож чи зможе хтось перемогти? 

Скендербеу - Янг Бойз 

Скендербеу поступився київському Динамо з рахунком 3:1, а Янг Бойз поділив очки з Партизаном, тому і ділить з ним друге та третє місце. Швейцарцям неодмінно потрібно перемагати, щоб наздогнати Динамо, а албанцям потрібно зачепитися за очки, щоб залишити собі шанси на вихід. Яка з команд здобуде вдалий для себе результат? 

Партизан - Динамо (Київ) 

Кияни перемогли Скендербеу в першому матчі, вигравали всі ігри чемпіонату, але в останньому турі зіграли внічию. Партизан знаходиться на другому місці разом з Янг Бойз, та спробує обігнати Динамо завдяки домашній перемозі, але кияни - фаворити, тому й мають брати ще три очки та міцно посісти першу позицію. Чи вдасться перемога підопічним Хацкевича? 


Ми у Viber!