0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 743 тиражу

До вашої уваги анонс чергового тиражу лотереї "Спортпрогноз". 

1. Сток Сіті - Челсі 

Сток не може перемогти вже три тури поспіль, а в останньому поступився Ньюкаслу. Челсі не програвав вже в чотирьох матчах, тричі переміг за цей час та в минулому турі зіграв внічию з Арсеналом. Челсі - фаворит зустрічі, але грати проти Стока на виїзді дуже непросто, то чи зможуть аристократи здолати непоступливих господарів? 

2. Лестер - Ліверпуль 

Ці команди зустрічаються вдруге за тиждень, бо грали в Кубку Ліги, де в аналогічному матчі Лестер несподіванно переміг 2:0. Ліверпуль взагалі останнім часом не грає вдало, не перемагаючи в останніх 4 офіційних матчах, в минулому турі не зумів перемогли Бернлі вдома. Лестер також не виглядає сильно, набравши лише одне очко в 3 останніх іграх. Ліверпуль повинен перемогти, але чи не повториться результат матчу Кубка? 

3. Суонсі - Уотфорд 

Лебеді не досить вдало грають в останніх матчах, але змогли перемогти в кубку та в минулому турі зіграли внічию з Тоттенхемом. Уотфорд в минулому турі був розбитий Манчестер Сіті 0:6, але до цього набрав немало очок. Шанси команд приблизно рівні, хто зможе здобути кращий результат? 

4. Бернлі - Хаддерсфілд 

Бернлі в минулому турі зіграв внічию з Ліверпулем, та вже три матчі не програє. Хаддерсфілд зіграв внічию з Лестером, а до цього поступився Вест Хему, але все одно знаходиться в комфортному становищі. Яка з цих команд зможе здобути важливі для себе три очки? 

5. Сандерленд - Кардифф 

Сандерленд вже шість турів не може перемогти, програвши за цей час чотири рази, та майже втратив шанси на те, щоб дістатися до верхівки таблиці. Кардифф теж не перемагає давно, адже валійці вже три тури не знають вікторій. Фаворита складно визначити, але у Сандерленда домашній матч, чи зможуть вони нарешті порадувати вболівальників? 

6. Фулхем - Мідлсбро 

В останніх матчах Фулхем здобув всі можливі резльтати та взвгвлі не демонстрував стабільності, чергуючи перемоги, нічиї та поразки. Мідлсбро вже чотири матчі не програє, але два з них вони зігравши внічию і в двох перемогли. У них явна перевага через нестабільність Фулхема, але необов'язково це може їм допомогти. Як закінчиться цей матч? 

7. Болтон - Брентфорд 

Болтон аутсайдер Чемпіоншипу, адже у всіх восьми турах команда лише двічі зіграла внічию та програла у шістьох матчах, маючи вже п'ять поспіль поразок. Брентфорд також ще не перемагав в Чемпіоншипу, але має 4 нічиї та чотири поразки, тож команди будуть боротися за надважливу очки, та можливо у Брентфорда є більші шанси їх здобути. Хто виявиться сильнішим в матчі за 6 очок? 

8. Хоффенхайм - Шальке 

Господарі виглядають досить міцно в Бундеслізі, ще не поступалися в чемпіонаті та змогли перемогти Баварію, а в минулому турі здолали Майнц. Шальке знаходиться в вище середини, чергуючи перемоги з поразками, три звитяги та дві поразки в п'яти матчах, в останньому турі від Баварії. Чи продовжить Хоффенхайм переслідувати лідера чемпіонату Боруссію? 

9. Майнц - Герта 

Майнц програв в минулих двох турах, до цього здобувши перемогу. Герта не програє в останніх трьох матчах, в останньому взагалі перемогла Байер. Шанси команд досить рівні, але Герта більш стабільна, тож чи зможуть гості продовжити серію без поразок? 

10. Вердер - Фрайбург 

Господарі ще не перемагали в цьому чемпіонаті, тричі програвши та двічі звівши матч внічию, в останньому турі Вердер поділив очки з Вольфсбургом. Фрайбург має не кращу ситуацію : три нічиї та дві поразки в п'яти матчах, тож команди сусіди, яким треба набирати очки. Вердер має перевагу домашнього поля, чи вистачить цього, щоб вперше перемогти та ще і прямого конкурента? 

11. Малага - Атлетік (Більбао) 

Малага - абсолютний аутсайдер Ла Ліги, адже поступилася у всіх п'ятьох матчах сезону, забивши лише раз та пропустивши 11 голів, в останньому турі п'ять від Валенсії. Атлетік не досить вдало грає в останніх матчах, двічі програвши та зігравши внічию, маючи до цього дві стартові перемоги. Але у Більбао є легка можливість набрати три очки проти аутсайдера, як завершиться матч? 

12. Динамо (Москва) - ЦСКА (Москва) 

Чергове дербі московських команд, щоправда положення суперників в таблиці не зовсім відповідає принциповості матчу. ЦСКА переміг в останніх трьох офіційних матчах, включно з поєдинком проти Бенфіка в ЛЧ, а Динамо не може здобути три очки вже протягом чотирьох матчів, тому ЦСКА - фаворит цієї пари. Та чи зможе Динамо дати бій супернику?


Ми у Viber!