0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 741 тиражу

До вашої уваги анонс чергового тиражу лотереї "Спортпрогноз". 

1. Шальке - Баварія 

В минулому турі Шальке переміг Вердер на виїзді, а Баварія несподівано поступилася Хоффенхайму 2:0. Але мюнхенці все одно фаворити зустрічі, та їм необхідно перемагати, щоб повернутися на вершину турнірної таблиці. Як закінчиться цей матч? 

2. Аугсбург - Лейпциг 

В попередньому турі Аугсбург переміг Айнтрахт 1:2 на виїзді, а Лейпциг не зумів втримати перемогу в матчі з Боруссією М та зіграв внічию 2:2. Ред булл повинен перемогти в цьому матчі, щоб дістатися до топ 4, а Аугсбург може продовжити трьохматчеву серію без поразок. Яка з команд здобуде позитивний результат? 

3. Болонья - Інтер

В минулому турі Болонья поступилася Фіорентині на виїзді з рахунком 2:1, а Інтер зумів перемогти Кротоне на виїзді 0:2. Міланці в випадку перемоги продовжать переслідувати лідерів чемпіонату, тож зобов'язані брати три очки, а от Болонья не дуже впевнено виступає останнім часом. Чи зможе Інтер перемогти в важливому матчі? 

4.  Патрік - Рейнджерс 

Ці команди зустрічалися в останньому турі чемпіонату Шотландії, де суперники не змогли виявити сильнішого та зіграли внічию 2:2. Взагалі Рейнджерс непогано грають в чемпіонаті, двічі вигравши в минулих двох турах, а Патрік навпаки тричі поступався в останніх чотирьох матчах. Чи зможуть Рейнджерс довести свою перевагу до перемоги цього разу? 

5. Лестер - Ліверпуль 

Обидві команди не досить вдало проводять останні матчі, адже Лестер поступився Челсі та зіграв внічию з Хаддерсфілдом, а Ліверпуль після поразки від Ман Сіті, зіграв внічию в Лізі Чемпіонів з Севільєю, але все одно вважається фаворитом в цьому матчі. Яка з команд продовжить шлях в кубку ліги? 

6. Крістал Пелес - Хаддерсфілд 

Крістал Пелес абсолютний аутсайдер АПЛ, програв більше за всіх матчів в сезоні, а Хаддерсфілд навпаки стабільно набирає очки та закріпився в середині турнірної таблиці, тож матиме перевагу в цій зустрічі. Хто пройде у наступний раунд? 

7. Борнмут - Брайтон 

Зустрічаються не найсильніші команди АПЛ, які боротимуться за виживання, але Борнмут виглядає краще свого суперника, що і довів перемігши Брайтон в останньому турі чемпіонату вдома з рахунком 2:1. На цей раз перевагу домашнього поля має Брайтон, чи допоможе їм це пройти далі в кубку? 

8. Бернлі - Лідс 

Команда з АПЛ проти команди з Чемпіоншипу. Бернлі в останньому турі зіграв внічию з Ліверпулем. Лідс програв в минулому турі чемпіоншипу, та виглядає як аутсайдер в цій парі, тому у Бернлі шанси пройти далі. Хто продовжить свій шлях в кубку? 

9. Брістоль Сіті - Сток Сіті 

Ще одна пара команд з чемпіоншипу та АПЛ. Сток Сіті програв Ньюкаслу 2:1, а Брістоль переміг Дербі Каунті 4:1. Але Сток все одно ввжається фаворитом зустрічі, тож чи зможуть гончарі продовжити участь в Кубку Ліги? 

10. Астон Вілла - Мідлсбро 

Зустрічаються команди, які звикли грати в АПЛ, але в минулому сезоні понизилися у класі. Астон Вілла перемогла в минулому турі Барнслі, а Мідлсбро здолав КПР. У бірмінгемців перевага домашнього поля, чи допоможе їм це, щоб продовжити грати в кубку? 

11. Брентфорд - Норвіч 

Ще дві команди з Чемпіоншипу спробують дійти до високої стадії кубку. Норвіч здобув перемогу в минулому турі, а Брентфорд зіграв унічию, та взагалі йде без поразок в останніх матчах, що дає йому перевагу разом з домашнім стадіоном. Як завершиться цей матч та хто пройде далі? 

12. Рединг - Суонсі 

Команда з Чемпіоншипу приймає команду з АПЛ. Рединг зіграв внічию в минулому турі та не перемагав вже три матчі, а Суонсі вдалося зіграти внічию з Тоттенхемом на виїзді, але лебеді і так фаворити пари. Чи продовжать вони свій шлях у Кубку Ліги?


Ми у Viber!