0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 740 тиражу

До вашої уваги анонс чергового тиражу лотереї "Спортпрогноз". 

1. Челсі - Арсенал (Лондон)

Після поразки в першому турі, Челсі зумів здобути три перемоги поспіль, в останньому турі обігравши Лестер та переграли Карабах в Лізі чемпіонів. Арсенал після двох програних матчів, в минулому турі обіграв Борнмут та переміг Кельн в Лізі Європи. Команди вже грали в цьому сезоні в матчі за Суперкубок, де переміг Арсенал, чи зможе Челсі помститися канонірам? 

2. Ренн - Ніцца 

Ренн не дуже вдало розпочав чемпіонат, двічі програвши та зігравши внічию в чотирьох іграх, але зумів здобути першу перемогу в минулому турі, обігравши Марсель. Ніцца теж не мала успіху на початку сезону, але в минулому турі перемогла Монако з різницею в 4 м'ячі. Шанси команд рівні, але хто виявиться сильнішим? 

3. Дженоа - Лаціо 

Дженоа програв у двох останніх матчах, ще не перемагавши в чемпіонаті. Лаціо переміг у двох останніх іграх, в минулому турі розбивши Мілан та здобув перемогу в Лізі Європи. Лаціо має шанс продовжити переслідувати лідерів, чи вдасться їм набрати три очки?

4. Торіно - Сампдорія

Торіно переміг в двох минулих турах, в останньому здолав Беневенто. Сампдорія ще не втрачала очок, вигравши в перших двох матчах, та ще не грала в минулому турі. Яка з команд зупинить переможну серію іншої? 

5. СПАЛ - Кальярі 

Новачок чемпіонату непогано тримається, зіграв внічию з Лаціо, обіграв Удінезе та поступився лише Інтеру. Кальярі після двох поспіль поразок, нарешті переміг в минулому турі. СПАЛ має перевагу домашньої арени, чи продовжить новачок набирати очки?

6. К'єво - Аталанта 

К'єво переміг в першому турі, але у двох наступних неодмінно програвав, в минулому поступившись Ювентусу. Аталанта програвала в двох перших іграх, але змогла перемогти в минулому турі, а також розгромила Евертон в Лізі Європи. Яка з команд зможе набрати важливі очки? 

7. Жирона - Севілья 

Жирона непогано йде в чемпіонаті, зігравши внічию з Атлетіко, здобувши одну перемогу та програла в минулому турі Атлетіку. Севілья продовжує йти за лідером Барселоною, здобувши дві перемоги поспіль та зіграла внічию з Ліверпулем в Лізі чемпіонів. Севілья - фаворит, та чи зможе вона перемогти? 

8. Лас-Пальмас - Атлетік (Більбао)

Лас-Пальмас після двох поразок нарешті переміг в минулому турі Малагу. Атлетік ще не програвав та не пропускав голів, двічі переміг та зіграв внічию. Тож баски вважаються фаворитами, та чи зможуть вони продовжити йти без поразок? 

9. ПСВ - Фейєноорд 

ПСВ має три перемоги з чотирьох можливих, але знаходиться лише на 8 місці, в той час як Фейєноорд залишився єдиною командою, яка перемогла у всіх матчах чемпіонату, щоправда чемпіон Голландії програв у Лізі чемпіонів Манчестер Сіті 0:4, але все одно матиме перевагу в цьому матчі. Чи зможе Фейєноорд продовжувати перемагати? 

10. Твенте - Утрехт 

Твенте - аутсайдер чемпіонату, який програв усі чотири матчі та зовсім не нагадує команду, яка грала в минулих сезонах. Утрехт переміг у трьох матчах з чотирьох, знаходиться на 7 місці та може дістатися першої трійки, здобувши перемогу. Чи вдасться їм набрати важливі три очки? 

11. Остенде - Гент 

Матч між двома абсолютними аутсайдерами чемпіонату, які посідають 15 та 16 місця, та не здобули ще жодної перемоги, лише зіграли внічию. Обидві команди повинні набирати очки, тому вони мають рівні шанси, адже обидві будуть боротися за перемогу. Яка з команд зможе вперше перемогти?

12. Ейпен - Стандарт 

Ці команди знаходяться дуже низько, а саме на 14 та 12 місцях відповідно. В останніх іграх обидві команди частіше програють, та змогли виграти лише раз. Фаворита в цій парі немає, але перемогти може кожна. Як завершиться матч за 6 очок?


Ми у Viber!