0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 739 тиражу

До вашої уваги анонс чергового тиражу лотереї "Спортпрогноз". 

1. Верес - Ворскла 

Команди знаходяться в верхній частині турнірної таблиці, Верес на п'ятому місці з 12 очками, а Ворскла на третьому з 17 очками. Верес в останньому турі переміг Карпати з рахунком 1:6, Ворскла зіграла внічию з Олімпіком 1:1, до цього перемігши в трьох іграх поспіль. Чи продовжать полтавчани переслідувати лідерів чемпіонату? 

2. Фіорентина - Болонья 

Після двох поразок в перших турах, Фіорентина нарешті перемогла, розгромивши Верону 0:5. Болонья зіграла внічию та перемогла в перших двох матчах, але поступилася Наполі 0:3 в минулому турі. Фіорентина матиме шанс продовжити перемагати, чи вдасться фіалкам здолати Болонью? 

3. Шальке - Вердер 

Шальке переміг в двох матчах з трьох, в минулому турі перемігши Штутгарт. Вердер ще не перемагав, двічі поступившись та одного разу зігравши внічию, в минулому турі з Гертою. Шальке повинен перемагати, як завершиться матч? 

4. Штутгарт - Вольфсбург 

Штутгарт програв в першому турі, переміг у другому та знову поступився в минулому. Вольфсбург програв у першому матчі, переміг у другому, а в останньому зіграв внічию з Ганновером. Вовки матимуть невелику перевагу, чи вдасться їм реалізувати її в перемогу? 

5. Лейпциг - Боруссія (Менхенгладбах)

Після поразки в першому турі, Лейпциг переміг у двох наступних матчах, здолавши Гамбург у минулому турі. Боруссія перемогла в першому турі, внічию закінчила другий матч, а в минулому матчі поступилася Айнтрахту. Лейпциг також зіграв внічию з Монако в Лізі чемпіонів, але все одно матиме перевагу в цьому матчі. Ж то вийде переможцем?

6. Вест Бромвіч - Вест Хем 

Вест Бромвіч переміг у перших двох турах, потім зіграв внічию та програв Брайтону в минулому турі. Вест Хем тричі поспіль поступився і лише в минулому турі переміг Хаддерсфілд. Шанси команд рівні, хто виявиться сильнішим?

7. Ньюкасл - Сток Сіті

Після двох поспіль поразок, Ньюкасл здобув дві перемоги, в минулому турі перегравши Суонсі. Сток програв у першому турі, переміг Арсенал у другому, зіграв внічию у третьому та четвертому, остання була з Манчестер Юнайтед. Сток не досить вдало грає на виїзді, тому Ньюкасл матиме перевагу, чи вдасться сорокам скористатися нею?

8. Хаддерсфілд - Лестер

Новачок чемпіонату розпочав з двох поспіль перемог, потім зіграв внічию та поступився в минулому турі Вест Хему. Лестер програв три матчі з чотирьох, в останньому поступившись Челсі. Хаддерсфілд має шанс на успіх, та чи зможе сенсаційний новачок перемогти колишньго сенсаційного чемпіона? 

9. Діжон - Сент-Етьєн 

Діжон переміг лише в одному матчі з п'яти, а в минулому турі програв Кану та вважається аутсайдером ліги. Сент-Етьєн після стартових трьох перемог, поступився та зіграв внічию в минулому турі з Анже. Але вони все одно фаворити зустрічі, чи зможе Сент-Етьєн перемогти? 

10. Генгам - Лілль

Генгам чергує перемоги з поразками, має дві звитяги та три поразки, в минулому турі поступившись Ліону. Лілль має не кращу ситуацію, в останніх двох матчах зіграв внічию, а до цього лише одного разу переміг, тому шанси команд приблизно рівні? Чи вдасться комусь із них перемогти? 

11. Нант - Кан 

Після стартових двох поразок, Нант зумів покращити гру, одного разу зіграв внічию та двічі переміг, в минулому турі здолавши Монпельє. Кан має схожу ситуацію, адже програв два перші матчі, але переміг у трьох наступних, в останньому здолавши Діжон. Яка з команд зможе продовжити переможну серію? 

12. Труа - Монпельє 

Труа лише одного разу переміг, до цього двічі зіграв внічию та двічі програв, в минулому турі поділивши очки з Тулузою. Монпельє після вдалого старту, тричі програв не найсильнішим суперникам, в минулому турі програвши Нанту. Складно вирішити, хто матиме більше шансів, але Монпельє все ж має перервати серію невдач. Чи зможуть вони це зробити?


Ми у Viber!