0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 738 тиражу

До вашої уваги анонс чергового тиражу лотереї "Спортпрогноз". 

1. Зоря - Естерсунд 

Луганчани кваліфікувалися в груповий етап Ліги Європи отавдруге поспіль, і на цей раз у Зорі є шанси вийти з групи. Для цього потрібно перемагати Естерсунд, який вдало проводить початок сезону, вигравши два останні матчі. Зоря в матчах УПЛ поступилася в останньому турі Шахтарю, та знаходиться на низькій для себе позиції. Чи зможе луганська команда перемогти в першому матчі сезону? 

2. Герта - Атлетік (Більбао) 

Фаворити на вихід із групи зустрінуться в першому матчі туру. Герта не досить вдало виступає в Бундеслізі, за три матчі перемігши лише раз. Атлетік навпаки - за три тури має три перемоги та одну нічию, не пропустив жодного голу і показує стабільний футбол. Яка з команд зможе здобути перемогу над прямим конкурентом? 

3. Аполлон - Ліон

Кіпріоти після перемоги в Суперкубку, потрапили до групового раунду Ліги Європи, пройшовши два раунди кваліфікації. Французи виграли в трьох з п'яти матчів, інші два звели внічию, та знаходяться в зоні Ліги Чемпіонів. Фаворит - Ліон, але чи зможуть вони довести це перемогою? 

4. Аталанта - Евертон 

Зустрічаються можливі фаворити своєї групи, які знаходяться не в найкращій формі. Аталанта перемогла в минулому турі, але до цього двічі поступилася в Серії А. Евертон програв в двох останніх матчах, поступившись Челсі і Тоттенхему. Шанси у команд приблизно рівні, тож хто виявиться сильнішим? 

5. Злін - Шериф 

Чехи - аутсайдери групи, які до того ж нестабільно виступають в чемпіонаті, чергуючи перемоги з поразками. Шериф же не програє в чемпіонаті вже більше місяця та буде боротися за вихід з групи. Чи зможуть молдавани перемогти в цьому матчі?

6. Копенгаген - Локомотив

Копенгаген не дуже впевнено грає в чемпіонаті, в останніх п'яти матчах здобув лише 2 перемоги, а Локомотив йде на високій позиції в чемпіонаті Росії, в останніх матчах набираючи очки. Обидві команди вважаються претендентами на вихід з групи, тому намагатимуться відірватися від суперника. Хто переможе в цьому матчі?

7. Рієка - АЕК (Афіни)

Хорвати перемогли в останніх двох матчах чемпіонату, в останньому забивши 7 голів. Греки в трьох матчах сезону двічі перемогли та одного разу зіграли внічию. У команд шанси рівні, але у Рієки перевага домашнього поля. Чи зможуть вони цим скористатися? 

8. Янг Бойз - Партизан

Янг Бойз після вильоту від ЦСКА в Лізі Чемпіонів, знову потрапив у групу з Динамо Київ і вважається одним із головних конкурентів киян. В останніх п'яти матчах вони здобули одну перемогу в минулому турі. Партизан стабільно перемагає та йде в чемпіонаті на високій позиції.  

Янг Бойз прекрасно виступають вдома, тому матимуть велику перевагу, чи вдасться їм перемогти конкурентів?

9. Істанбул Башакшехір - Лудогорець 

Після вильоту з Ліги Чемпіонів від Севільї, турки двічі перемогли в матчах чемпіонату та підходять до гри в оптимальній формі. Лудогорець не програвав у трьох останніх матчах, але два з них зіграв внічию. Істанбул - фаворит, але Лудогорець непростий суперник, як закінчиться матч? 

10. Гімарайнш - Зальцбург 

Португальці перемогли і останньому турі, але до цього три матчі поспіль не могли забити, та двічі програли. Зальцбург після трьох поспіль перемог, поступився та зіграв внічию в останніх двох матчах. Команди рівні, але у австрійців більше досвіду гри в єврокубках. Чи допоможе це їм здолати португальців? 

11. Зюльте-Варенгем - Ніцца 

Бельгійці тримаються в середині турнірної таблиці свого чемпіонату, чергуючи всі можливі результати матчів. Ніцца невдало розпочала сезон, але в останніх двох матчах Ліги 1 здобула перемоги, в минулому турі знищила Монако 4:0. Тому Ніцца і матиме перевагу в цьому випадку, але чи вдасться їм перемогти? 

12. Вітесс - Лаціо 

Голландці непогано розпочали сезон, здобувши три перемоги в чотирьох іграх та знаходяться на високій позиції. Лаціо переміг в двох з трьох матчів, в минулому турі, перемігши Мілан 4:1. Чи зможуть італійці перемогти?


Ми у Viber!