0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 737 тиражу

1. Шахтар - Наполі 

Шахтар переміг в останніх 5 матчах чемпіонату, та посідає першу сходинку УПЛ. Наполі виграв у всіх трьох матчах в Серії А, а щоб потрапити у групу здолав Ніццу. Наймовірніше, що саме ці дві команди будуть боротися за вихід з групи, тому кожній необхідна перемога. В останнє Наполі грав в Україні проти Дніпра в 2015 та поступився. Чи зможе Шахтар використати перевагу домашнього поля? 

2. Фейєноорд - Манчестер Сіті 

Чемпіон Голландії прийматиме одну з найкращих команд АПЛ та можливого переможця Ліги Чемпіонів. Фейєноорд переміг в Суперкубку Голландії та здобув чотири перемоги з чотирьох можливих. Манчестер також знаходиться в прекрасній формі, перемігши в трьох іграх АПЛ, в останньому турі просто знищили Ліверпуль 5:0. Тож фаворитом буде Ман Сіті, але Фейєноорд непроста команда, тому може створити сенсацію. Чи підтвердять міщани статус фаворита? 

3. Барселона - Ювентус 

Каталонці матимуть прекрасну нагоду помститися Ювентусу за виліт з Ліги Чемпіонів минулого сезону. Після програшу Суперкубку Реалу, Барса здобула три перемоги в стартових турах чемпіонату, в яких головний бомбардир команди Ліонель Мессі відзначився 5 разів. У Ювентуса також три стартові перемоги в Серії А, тому обидві команди підходять до матчу в прекрасних ігрових кондиціях. Барселона все ж буде фаворитом, адже перемоги її на Кампанії Ноу дуже непросто, а Ювентус гірше грає на виїзді. Чи вдасться Барселоні відплатити старій сеньйорі? 

4. Олімпіакос - Спортинг (Ліссабон)

Греки знаходяться на високій позиції в чемпіонаті, а в останньому турі зіграли внічию. У португальців взагалі немає втрат очок, вони перемагають в кожній грі протягом п'яти матчів, і взагалі ще не поступалися в цьому сезоні. Швидше за все, саме ці команди намагатимуться зайняти третю позицію та потрапити в Лігу Європи, адже у групі з ними Барселона і Ювентус. Шанси команд майже рівні, але все ж Спортинг буде більш стабільним, тому вони все ж будуть мати перевагу. Як завершиться цей матч? 

5. Рома - Атлетіко (Мадрид) 

Римляни не досить вдало розпочали чемпіонат Італії, програвши в минулому турі Інтеру 1:3. Атлетіко також не знаходиться в зоні лідерів, двічі зігравши внічию в трьох іграх Ла Ліги. Але дворазові фіналісти Ліги Чемпіонів вважатимуться фаворитами в цій  зустрічі, тому Рома прийдеться непросто. Обидві команди намагатимуться вийти з групи, тому кожне очко буде важливим. Хто зможе розпочати Лігу Чемпіонів з перемоги? 

6. Селтик - ПСЖ 

Селтик вже більше року не поступався в офіційних матчах, поступившись Астані в кваліфікаційному етапі. Але в Шотландії у кельтів конкуренції нема, тому вони зконцентрують свої сили на Лізі Чемпіонів. Щоправда група у них непроста, а перший матч грати проти ПСЖ, який знищує все на своєму шляху, вигравши 5 стартових матчів та забивши в них 19 голів. Тож ПСЖ з Неймаром, Мбаппе і Кавані буде абсолютним фаворитом, а для шотландців здобути одне очко буде прийнятним результатом. Чи продовжить ПСЖ перемагати? 

7. Бенфіка - ЦСКА (Москва) 

Бенфіка перемогла в чотирьох матчах із п'яти в чемпіонаті Португалії, відстаючи лише від Спортинга. ЦСКА посідає третє місце в чемпіонаті Росії, здобувши перемогу в минулому турі. Ці команди разом з Базелем намагатимуться боротися за вихід з групи, але ЦСКА завжди невдало виступає в Лізі Чемпіонів, а от Бенфіка часто виходить з групи. Португальці будуть фаворитами, але чи доведуть вони це в самому матчі? 

8. Тоттенхем - Боруссія (Дортмунд) 

Шпори не дуже впевнено розпочали сезон в АПЛ, втративши очки в двох матчах з чотирьох, ще жодного разу не перемігши на Уемблі, який поки що є їх домашнім стадіоном. Боруссія втратила очки в останньому турі, зігравши внічию, але все одно залишається високо в таблиці. Гравець джмелів Андрій Ярмоленко може дебютувати в Лізі Чемпіонів за нову команду, як складеться його перший матч проти такого сильного суперника? 

9. Ліверпуль - Севілья 

Англійці вдало розпочали сезон в АПЛ, здобувши дві перемоги в трьох матчах, але в минулому турі поступилися Манчестер Сіті 0:5, що дуже занизить настрій команди перед матчем в Лізі Чемпіонів. Іспанці двічі перемогли та зіграли внічию в трьох матчах Ла Ліги та йдуть високо в таблиці. Шанси команд майже однакові, у Ліверпуля є перевага домашнього поля. Чи допоможе це мерсисайдцям помститися Севільї за поразку в фіналі Ліги Європи рік тому? 

10. Марибор - Спартак (Москва) 

Марибор посідає друге місце в чемпіонаті Словенії, не програвши ще жодного матчу, але чергує нічиї з перемогами. Спартак повернувся в Лігу Чемпіонів не в найкращій формі, постійно втрачаючи очки в матчах чемпіонату. Проте Спартак є дійсним чемпіоном Росії, тож матиме перевагу над суперником. Чи зможуть москвичі перемогти в Лізі Чемпіонів після довгої відсутності? 

11. Лейпциг - Монако 

Зустрічаються команди, які змогли створити сенсацію в своїх країнах, Монако став чемпіоном, а Лейпциг зробив майже теж саме, посівши друге місце після Баварії. В нинішньому розіграші у команд теж все непогано, Лейпциг переміг в двох матчах з трьох стартових, а Монако взяв 4 перемоги поспіль, але поступився в минулому турі Ніцці. Німці будуть мати перевагу, адже змогли зберегти всіх своїх лідерів, на відміну від Монако. Хто переможе в цьому матчі? 

12. Порту - Бешикташ 

Порту переслідує Спортинг маючи 5 перемог з п'яти можливих, до того ж не пропустили жодного м'яча. У Бешикташа також все непогано, команда має три перемоги та одну нічию в чотирьох матчах, в минулому турі перемігши навіть у меншості. Порту вважається фаворитом в цьому матчі, але в цій групі всі команди мають шанс як вийти в плей-офф, так і вилетіти, тому потрібно набирати максимум очок. Кому вдасться перервати безпрограшну серію свого суперника?


Ми у Viber!