0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 736 тиражу

До вашої уваги анонс чергового тиражу лотереї "Спортпрогноз". 

1. Карпати - Верес 

Карпати знаходяться на 10 місці, мають 6 очок, а в останніх двох матчах львів'яни двічі зіграли внічию, не забивши голів. Верес посідає 5 позицію та має 9 очок, в останніх трьох матчах здобули лише одну перемогу та двічі програли. Хто з команд здобуде важливі очки? 

2. Сталь - Маріуполь 

Сталь знаходиться на 9 позиції та має 6 очок, які здобула в перших двох матчах, а в останніх п'яти неодмінно програвала. Маріуполь шостий, має 8 очок, та чергує перемоги з поразками в останніх іграх. Команди є прямими конкурентами, то як завершиться цей матч?

3. Лаціо - Мілан 

Лаціо зіграв внічию із СПАЛ та переміг 1:2 К'єво в минулому турі. Мілан двічі переміг в стартових двох турах, здолавши спочатку Кротоне 0:3 та Кальярі 2:1, не програвши ще жодного матчу в сезоні. Чи продовжить Мілан перемагати в Серії А? 

4. Верона - Фіорентина 

Верона програла Наполі 1:3 в першому турі, а в другому зіграла внічию 0:0 з Кротоне, а Фіорентина програла у двох стартових турах та знаходиться на останньому місці, поступившись Інтеру 3:0 та Самдорії 1:2. Чи вдасться фіалкам набрати перші очки в чемпіонаті? 

5. Болонья - Наполі 

Болонья знаходиться доволі високо, зігравши внічию з Торіно 1:1, а в минулому турі перемігши Беневенто 0:1. Наполі не відстає від лідерів, двічі перемігши спочатку Верону, а в минулому турі Аталанту з однаковим рахунком 1:3. Чи продовжать неаполітанці йти без втрат? 

6. Сетубал - Брага 

Сетубал має три очки та знаходиться нижче середини таблиці, програвши одного разу та зігравши три останні матчі внічию. Брага посідає 7 місце, має 6 очок та чергує перемоги з поразками. Як завершиться цей поєдинок? 

7. Бернлі - Крістал Пелес 

Бернлі зарекомендував себе міцною командою, адже крім поразки Вест Бромвічу, команда перемогла Челсі та зіграла внічию з Тотенхемом. А у Крістал Пелес все дуже погано, команда програла всі три матчі, пропустила 6 голів та жодного не забила, та знаходиться на останньому місці. Чи зможе Бернлі здобути легкі три очки? 

8. Суонсі - Ньюкасл 

Суонсі провів всі три матчі по-різному, здобувши одну перемогу, одного разу зігравши внічию та програли також один матч. Ньюкасл же після двох поразок, зумів нарешті перемогти, здолавши Вест Хем 3:0 в минулому турі. Як закінчиться цей матч? 

9. Гент - Генк 

Господарі досі не можуть здобути першу перемогу в чемпіонаті, лише двічі зігравши внічию, в минулому турі з Андерлехтом. Генк має дві перемоги, двічі команда поступалася та одного разу зіграла внічию. Яка з команд переможе в цьому матчі? 

10. Стандарт - Шарлеруа 

Шарлеруа є абсолютним лідером чемпіонату, зумівши виграти всі 5 матчів в сезоні, перемогти Андерлехт та забити 12 голів. Стандарт виглядає набагато слабше, адже програв в останніх трьох матчах, до цього лише одного разу вигравши. Чи продовжить сенсаційний Шарлеруа шлях до чемпіонства? 

11. Уфа - Краснодар 

Уфа посідає 9 місце, має 10 очок, та не перемагала в останніх 4 матчах, двічі програвши та двічі розписавши нічию. Краснодар знаходиться на 5 позиції, має 15 очок, та не програє вже 5 матчів, в останньому турі перемігши Динамо. Як завершиться цей матч? 

12. Ахмат - Локомотив 

Ахмат посідає 8 місце, має 12 очок, та ще жодного разу не зіграв ні з ким внічию, в минулому турі перемігши ЦСКА, чим зупинив серію поразок. Локомотив другий, відстає від Зеніта на одне очко, перемігши в останніх двох матчах, програвши до цього лише одного разу. Чи продовжить Локомотив боротьбу за чемпіонство проти сильного суперника?


Ми у Viber!