0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 735 тиражу

До вашої уваги анонс чергового тиражу лотереї "Спортпрогноз". 

1. Сток Сіті - Манчестер Юнайтед 

Сток знаходиться всередині турнірної таблиці, та може похвалитися лише перемогою над Арсеналом. Манчестер же переміг в усіх трьох матчах, забив 10 голів та не пропустив жодного. В останньому турі МЮ переміг Лестер, а Сток зіграв внічию з Вест Бромвічем. Дияволам буде непросто перемогти гончарів на виїзді, чи зможе команда Моуріньо продовжити домінувати в Англії? 

2. Евертон - Тоттенхем 

В останніх матчах Евертон грав лише з топ-командами, зігравши внічию з Манчестер Сіті та програвши Челсі. Шпори також не змогли перемогти , причому грали вони вдома, але спочатку програли Челсі а згодом зіграли внічию з Бернлі. Хто переможе в цьому матчі? 

3. Саутгемптон - Уотфорд 

Святі перемогли одного разу, а в інших двох матчах зіграли внічию 0:0, остання була в матчі з Хаддесфілдом. Уотфорд має аналогічні показники, також 5 очок, і також нічия 0:0 в останньому турі. Чи зможе одна з команд завдати першої поразки іншій? 

4. Брайтон - Вест Бромвіч 

Брайтон знаходиться внизу турнірної таблиці, лише одного разу зігравши внічию та жодного разу не забивали голів. Вест Бромвіч знаходиться на дуже високій для себе позиції, має 2 перемоги та одну нічию, в минулому турі. Чи зможе Вест Бром перемогти аутсайдера та продовжувати йти високо? 

5. Фрайбург - Боруссія (Дортмунд)

 Фрайбург зіграв внічию з Айнтрахтом та поступився РБ Лейпцигу в минулому турі з рахунком 4:1. Боруссія перемогла в обох матчах чемпіонату, здолавши Вольфсбург та Герту, навіть не пропустивши. Цей матч може стати першим для Андрія Ярмоленка, в якості гравця джмелів. Як закінчиться цей матч? 

6. Майнц - Байер 

Майнц знаходиться на дні турнірної таблиці, програвши два стартові матчі з однаковим рахунком 1:0 Ганноверу та Штудгарту. Байер знаходиться недалеко, програвши Баварії 2:0 та зігравши внічию з Хофенхаймом 2:2. Леверкузенцям потрібні очки, тому вони повинні перемагати. Чи вдасться їм покращити турнірну ситуацію? 

7. Аугсбург - Кельн 

Аугсбург програв Гамбургу в першому матчі, а в другому зіграв внічию з Боруссією М. Кельн програв тим самим командам, спочатку Боруссії 1:0, а згодом і Гамбургу 1:3. Яка з команд зможе піднятися в таблиці? 

8. Ніцца - Монако 

Ніцца знаходиться в дуже складному становищі, програвши три з чотирьох турів, в минулому поступилися Ам'єну 3:0, а тепер їм доведеться грати проти діючого чемпіона та команди, яка ще не втратила очок та перемогла в усіх чотирьох матчах, в останньому рознесла Марсель 6:1. Тож Ніцца сподівається створити сенсацію, а Монако повинен продовжувати перемагати, щоб захистити титул від ПСЖ. Чи пролонгують монегаски переможну серію? 

9. Монпельє - Нант 

Монпельє чергує перемоги з поразками, не перемагаючи вже у трьох іграх поспіль, в останній поступилися Діжону. Нант має рівно стільки ж очок та абсолютно ті ж самі результати, зігравши в минулому турі внічию з Ліоном. Як закінчиться матч за 6 очок? 

10. Труа - Тулуза 

Труа перемогла одного разу та здобула одну нічию, але в останніх двох турах неодмінно поступалася, в минулому турі програли Бордо. Тулуза дуже нестабільна, адже чергувала перемоги і поразки, у неї їх по дві, в минулому турі була перемога над Ренном. Хто переможе в цьому непередбачуваному матчі? 

11. Валенсія - Атлетіко (Мадрид) 

Валенсія перемогла Лас-Пальмас в першому турі, а в другому ледь не перемогла мадридський Реал, зігравши внічию 2:2. Після нічиї в Жироні, Атлетіко не залишив каменя на камені від Лас-Пальмаса 1:5. Тому матч буде дуже напруженим, а передбачити результат майже неможливо, але все ж матрасники більш стабільні, ніж кажани, тому вони і фаворити. Як завершиться матч між прямими конкурентами? 

12. Сампдорія - Рома 

Сампдорія перемогла в стартових двох матчах, розібравшись з Беневенто та Фіорентиною, та посідає одне з перших місць. Римляни перемогли Аталанту, але поступилися Інтеру 1:3, тому вже відстають від лідируючих місць. У Сампдорії шансів небагато, але команда досить непередбачувана, тож можливо все. Хто здобуде важливі три очки?


Ми у Viber!